Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pánové a dámy, vážení přátelé, navrhuji malou anketu. Když nám tady jistý nejmenovaný PC-Gamer naznačuje kolik je zde tzv "konzolistů", dejte mi do reakcí kdo ze zde přítomných je onen "konzolista" a kdo ne. Zdá se mi vcelku podezřelé, že by každý kdo dá "dislike" byl konzolový hráč. Já osobně: PC/Xbox 360
    • h0p3
      Též vlastním PC + Xbox a mám to jak psal Marauder. Na PC hraju vesměs všechno a konzoli jsem pořídil kvůli exkluzivitám RDR/Halo/GoW/MK..
      • Tak to jsi můj člověk
    • Víš, ti takzvaní konzolisté, o kterých mají někteří jednodušší pc hráči poměrně dost naivní představy, ve skutečnosti neexistují. Všichni moji kámoši (a včetně mě) vlastní spolu s konzolí i poměrně výkonné pc a poměr hraní je cca 50/50 - na pc hrají MMOčka, strategie, střílečky a na konzolích mají kinect a exkluzivní hry (Halo, Heavy rain, Dark souls a další).
      Takže ten nemocný omyl přírody, který tu konstantně prasí diskuse, nemá ani potuchy, k čemu konzole jsou. Ale až mu bude tak těch 15 let, možná pochopí, že debila tady ze sebe dělá jen on *1*
      • ohohoh.....inteligent se projevil, a kupodivu tam nechyběly ani nadávky......tak běž pařit mazánku a buď hodnej na tatínka a na maminku nebo ti nic už nekoupí..... *2* *1* *5*
      • DangerousDave
        myslím si, že je to trochu inak a individum s nickom PC-gamer je v skutočnosti konzolista a trol ktorý sa tu týmto spôsobom rozhodol takto riešiť svoje komplexy.

A rád ťa vyvediem z omylu, väčšina konzolistov NEMÁ herné PC a veľká časť z nich ho ani nevie poriadne používať. Tak to funguje predovšetkým v USA - PC na prácu a internet a konzola na hry. My sme na tom trošku lepšie pretože ako v postkomunistických krajinách sa k nám herné zariadenia dostávali pomalšie a hlavne sa u nás pomalšie etablovali. Preto máme podstatne väčšiu základňu PC hráčov ako vo "vyspelých" krajinách.
        • Tak určitě, trolové jsou obvykle všechno, jen ne to, za co se snaží vydávat...

A ohledně konzolistů. Ještě jsem neslyšel o nějakém, který by neměl pc (je jedno jestli herní nebo pracovní) a o to jde. Trollové se snaží udělat z konzolistů neandrtálce, kteří neumějí pc ani spustit. Pak ti neuvěřitelná spousta lidí mlátí o hlavu, že konzolista = někdo, kdo nevlastní pc...
          Tak to bylo původně myšleno, ale jak jsi psal, většina lidí v ČR má pc jako základ a k němu konzoli, což nijak nevylučuje moje původní tvrzení. A pokud jde o svět, to je mi celkem buřt, bavíme se o hraní u nás *3*

Jinak za smysluplnou reakci, očekával jsem pouze PC-gamera a s ním se opravdu nemám zapotřebí hádat...
          • Chjo, mělo to být: Jinak DÍKY za smysluplnou reakci...

Po probuzení člověk občas nedává pozor *15*
            • Tady se nikdo nehádá *3*
            • Boze to si delate p***l ze se hadate o takove kokotine neni snad jedno kdo hraje na konzoli a kdo na PC?? hraje furt tu samou hru ne?? a i kdyby tak je to jeho vec na cem hraje cist tyhle clanky mne privadi k domence ze tu sou same decka protoze dospely clovek by se o tomhle nehadal *6*
    • Mě by spíše zajímalo proč sem na stránky o PC hrách chodí "pouze" konzolový hráči......
      Jo a pro Vaší anketu : nebyl jsem,nejsem a nikdy nebudu konzolista......
      That will be the day...... *5*
  • Před patchem to vypadalo dost bídně. Myš mi lagovala, hra padala. Po snížení detailů na minimum a vypnutí teselace to šlo bez problému. Akceleraci myši mám vypnutou, takže s tím problém nemám. Jediný problém je, že při označení nepřátel je někdy dost těžké zaměřit chodící cíl na delší vzdálenost tak, aby zůstal zaměřovací laser zapnutý a šlo provést ono slavné taktické zabití více cílů najednou. Do multiplayeru sem se zatím úspěšně nepřipojil. Při procházení postav, které jdou editovat na vyšší úrovni mi hra hodí chybu a spadne do windows. Poslední problém mám s rozklepanou kamerou v nehratelných pasážích a při potlačovací palbě na vašeho vojáka v krytu, ale to už je asi pouze subjektivní:) Počítač mám sice starší, ale s takovou hrou by problém mít neměl i na vyšší detail. win 7 64, intel quad 2,4, 4GB ram, evga GTX470.
    • Minimálně na těch Ramkách a Grafice by to chtělo přidat......a o procesoru ani nemluvě už jsou totiž v prodeji i osmi-jádra ale to určitě víte.
      • grafika je to slušná a úplně stačí. hlavně procesor je bída, 4gb ramka mi všude jinak taky v klidu stačí. jen mi přijde zvláštní, že třeba Spec Ops The Line jde úplně naplno a vypadá naprosto krásně, ale za to asi může Unreal engine, který je prostě mnohem lepší než Yeti.
        • DangerousDave
          aký je to procák ? dúfam, že nie starý q6600, ten ti GTX470 neutiahne na max.
  • No jako ten port je hrozný a už od začátku jde poznat že hra je opravdu hodně špatně portnutá. Grafika je hrozná, z mého pohledu je grafika tak z roku 2007 a jen přidané efekty D11 které to mají zakryt, tessellation tam nejde ani poznat že nějaký je. In game nejde nic změnit žádné nastavení, videa jsou ještě horší kvalitě než hra. dost špatně se to ovládá a mě hra nepustí nad 30 fps.
  • Já ji budu vracet! A basta! Ať si srandu dělají z někoho jiného!
  • ubisoft je funny akurat ma skoro jeblo z padania assassin creed jednotky a zasekavania sa v texture instalol som 2 a padla do winu po 3 hodinach hrania a o optimalizacii je skoda hovorit *7*
  • Najlepsi su ti co sa vyjadruju a doma nemaju ani jednu original verziu...aj na vas dojde *4*
  • Ahoj,

musím říct, že GR:FS byla první hra, kterou jsem začal hrát hned v den jejího vydání a po této zkušenosti raději příště pár dní počkám. Sice jsem neměl tak moc závažné problémy jako že mi hra třeba padala nebo nefungovala myš, ale například se mi neukládaly úpravy zbraní a nastavení grafiky. Zvláště v prvním případě je to docela problém, protože zbraň bez tlumiče vám v podstatě znemožňuje hrát již druhou misi. Takže jsem si první den mohl zahrát jen tu první - což mě opravdu nepotěšilo (spíše mě to nas...o). Ale druhý den se to vyřešilo a vše šlape bez problémů. Ale jak to tak pozoruji, tak jde spíše o štěstí, když vám GR:FS běží bez problémů, a to je pěkná pa..rna. Ubisoft mám moc rád, ale tohle se jim trochu hodně nepovedlo a spoustu natěšených hráčů jenom naštvali.
    • Jak jsi prosím vyřešil toto ukládání ?
  • A co teprve až vyjde FarCry 3, to bude nářku nad nepovedeným portem.
  • Ta hra se stejnak moc nepovedla, takze kritika za pozdni vydani je i tak celkem mimo, vubec mi nemrzla spis mne moc nebavila(to patri jinam) Zato Spec ops splnilo az na svoji kratkost veskere ocekavani ´paradni hry a klobouk dolu, vazne mne to bavilo jenze do konce 2dne uz byl fin. (jeeste pred koncem ale budiz.) Naopak grafika zde a ty efekty a otom ta hra byla prevazne stealth tam byt mnel vyhradne a nebo vubec, strileni byl teror. To je asi tak vse co sem zde k tomu mnel.
  • ooooo boze preco mi to nejdeeee....
    kupte si konzolu debilkovci, konzole su urcene pre hry!
    • Čobolák no.. *12*
    • fakt? já myslel že to udělali hlavně pro negramoty aby si taky něco zahráli. Oni vám tu funkčnost HD "ready" her (800x600 bez AAA pri 30 fps) taky pěkne naučtuji k ceně.
    • KVulyt tkaym debilkum jako jses ty si ty konzole nekoupime retardere...
      • ja teda konzoli nechci, protoze vyhodit nekolik tisic za konzoli, poradnou televizi a pak pres litra za kazdou hru, na to nemam penize. navic na konzoli jsem se nahral dost u kamarada, pokazdy kdyz na ni hraju, tak me desne stve zamerovani ve strileckach, je to desny (pro me), zavody se na tom hrajou pekne a takovej wrestling, parada, ale to je pro me dost malo na to abych za to z meho pohledu vyhodil penize. to ze na konzoli uz muzu na net a mozna jeste naky kraviny navic, to me v dnesni dobe na zadek neposadi, porad mi vadi gamepad, jelikoz strilecky a MMO hraju vesmes nejvic, takze konzole z meho pohledu postrada smysl, jen brzdi pokrok (muj nazor z meho pohledu)
    • GlaDOS
      A PC taky trolle.
    • hmm Mr. Troll předpokládám
      oboje je určený na hry... jen PC je milionkrát lepší - grafika + hratelnost (klávesnice a myš) + se na tom mužou dělat i jiný věci než hry... jako třeba věci do práce/školy

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit