Přejít na výpis diskuzí
Ubisoft čelí kritice za PC verzi Ghost Recon: Future Soldier
29.6.2012 | Adam Homola
192 příspěvků
-
No upřímně, jelo mi to hůř než svého času první verze RO2. Takže stáhnul, vyzkoušel, vyhodil a koupil nové Spec Ops.
-
vyzera to horsie ako cod, ked som to dnes konecne nainstaoval , dal najvyssie detaily a uvidel ten humus, som myslel, ze ma klepne pepka a ta optmalizacia, no comment
-
-
Vy dnešní děti neznáte nic jiného než COD ...... fakt žejo...... *6*
-
je to bohuzel tak.
-
-
Rozhodoval jsem se mezi Futere Soldierem a Maxem Paynem 3, myslím, že mám vyřešíno. Pokud tedy zde na games nevyhraji v soutěži, to by byl pěkný bundle.
-
ja se divim proč to stoji na steamu 50€, když v kamenným obchode to stojí 30? Stejne by mela byt ješte nižší cena protože odpadnou naklady za distribuci, obal a pod.
-
-
Valve si za distribuci bere stejny prachy jako krabicovi distributori. Pekne jim to vydelava, uz se jim ani nechce delat hry.
-
-
Nejen, že grafika je dost podprůměrná (nejsem grafický maniak, ale tohle je fakt podprůměr) tak ani přidávání přátel nefunguje a své přítele vidím neustále offline. Myš se v menu chová jako akcelerátor analogové páčky a ve hře jsem musel stáhnout její citlivost na 0 a na myši ji pak nastavit podle sebe. Jiná citlivost myši ve 3rd a 1st person míření... pokračovat nebudu
-
Že jim to už není aspoň trochu trapný. No jo hlavně že se zlaťáky sypou. Hajzli
-
Hru mam na pc a a zatial slape bez problemov. Sice neviem ako vyzera hra na konzolach ale na fullke s dx11 vyzera podla mna velmi pekne.
-
jojo, od ubi všechno mastím na xku a nemam ani jeden problem.. ;)
-
-
Tak si di mastit a neotravuj.
-
-
Ve srovnání s tím, co předvedl Blizzard s Diablem 3, je tohle jen nepodstatný detail... *2*
-
-
Jak to měli jinak udělat? Ty prachy se samy nevydělají. *3*
-
-
tak zrovna blizzard s tim problem nema protoze i kdyz zabali do krabic ho*na a nalepi tam napis diablo tak to lidi stejen koupi
-
-
A ještě se o to poperou. *2*
-
jak kdo...jak kdo...
-
-
-
-
"Bohužel ohlasy tomu tak nasvědčují :( " ..... co si takhle udělat vlastní názor,hmmmm?
Řídit se názory zdejších dětí a pseudointelektuálů tak si nic v životě nezahraju...tupé stádo....