Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Po dvou hodinách hrabání v options mi hra konečně běhá kolem 60fps. Akorád mě štvě že hra nepodporuje 120hz monitory a po každém zapnutí hry musím vypnout a zapnout monitor aby se hra zobrazila. Největší kameňák je že hra nabízí zapnutí stereoskopického 3D. Tahle možnost ale není aktivní :-D. Je tam jen pro srandu. Můj největší problém je že jsem si tuhle hru koupil pro to abych ji hral kooperativně. Boužel pokud nemám někoho v přátelích tak si coop prostě nezahraju. A lidi místo toho aby hrály tak musí řešit takové monstrozní problémy se hrou. Takže těm co tahle hra jede jakš takš normálně přidejte si MATRIXXXL007 zahrajem *4*
    • A co hrábnout do config souborů, nepomůže?
  • Taaakze su GRFS som sa stretol uz minuly tyzden na torrentoch takze som nemohol odolat a stiahol som si to a zahral.. hra mi bezala na full bez nejakych lagou ci problemov...vcera som si hru kupil a som spokojny.. po instalacii som to vytunil na max tym myslim motion blur AA full HD a podobne srandy.. ide to bez skubnutia ci multiplayer coop alebo single...je pravda ze multiplayer obcas zlobi... ale za vcera som si s celkoveho hrania asi 5,5h zahral tak 4h multiplayeru a pol hodku single a tak polhodka boli problemy s pripojenim na serveri..ja som s hrou spokojny slape mi jak ma :) ale kolega co si kupoval hru somnou ma rovnake problemy s pripojenim do multiplayeru...
  • Dalsi dovod preco si hry nekupovat!
  • Veskoslav
    Ubisoft jsou nenažrané sv*ně. Sice luxusní Rayman, ale ty ostatní svinstva, co předvádí. Nefunkčn ochrany u MRDA /nemožnost se přihlásit, přesuny servrů ez upozornění, nefunkční servy atd.)....Navíc se hodinu hrabat v nastavení, aby to vypadalo dobře, to je fakt síla.......
    • Ja mam dost her od ubisoftu na ps3 a jsem s nimi spokojeny.
      • www.spokojenydebilsps3.blogspot.com
        • www.konzolistijsoudebilove.blogspot.com
    • Umaroth
      tak hraj hry od ubi na konzoli a je to *4*
      • nemám
  • Ja jsem si bohužel GR FS koupil. A řeknu Vám chlapy žádná sláva. Čekal jsem od něho to co od ostatních dílu GR. Radši bych si znova zahrál starý dobrý GRAW 1 či 2, než tuhle slátaninu(až tak). Singlpayer nic moc než se hráči dostanou do rytmu je konec. A o multyplayeru, do kterého se pomaluju, ani nepřipojíte,.... A když náhodou za celý den se 1 připojíte tak jen na 10s a pak to pisne "Spojení se serverem přerušeno". Za těch 10s uvidíte takovejch bugů, žš vám to bude stačit(např. střilí na vás nepřítel beze zbraně nebo lezení po žebříku..).Takže obrázek si udělejte sami. Já nedoporučuji GR FS kupovat v této verzi !
    • Jsou i mnohem důležitější věci než jsou hry na PC nebo konzole......
      • A ještě mi tu tvrďte že to není pravda. *7*
        • Tak dělej něco "důležitějšího" a nepiš nesmyslné reakce na herní fóra.
  • Whoossain
    Nevim, já to mám za 5€. Za takovou cenu jsem ochotnej nějaký problémy přehlídnout, vždyť je to cena budgetovky *5*
  • Se hrou nemám žádný problém, vše mi jede tak jak má, ale možná je to tím, že mám vše aktualizované a velmi výkonný PC. Jen v některých misích občas padnou fps na hranici kolem 30fps.
    • Troll *12*
  • Este ze Dark Souls nema pod palcom Ubisoft... :D
    • *8* Proboha, nestraš!
    • USER47
      Ubisoftí port by nejspíš i s pár chybama dopadl výrazně lépe než dopadne Namco port.
      • To si upřímně řečeno nemyslím (nebo spíše doufám, že to bude v pohodě). Pravda, trošku se toho bojím, ale FromSoft mě ještě ani jednou nezklamal, tak proč bych v něj neměl věřit *3*
        • USER47
          Ony stačej už ty informace, který o portu pustili. Sami to nazývají přímým portem bez dodatečnejch úprav, omezení frameratu na 30fps, podpora klávesnice a myši naprosto minimální, grafický nastavení nad rámec změny rozlišení veškerý žádný, navíc i v PC verzi budou nejspíš brutální propady frameratu jako u konzolovejch (přímo vývojáři oznámili, že s tím dost bojujou). Co jsem tak četl, tak E3 demo jelo na nějaký hodně výkonný nvidii šestkový řady a sekalo se jak prase.

O přítomnosti úchvatnýho GFWL ani nemluvě.
  • to Woodpecker : máte pravdu a po mém osobním flamewaru se to tu potvrdilo, skoro samý děti nebo pseudointelektuálové......na mě někdo trollovat tak si ho jednoduše nevšímám ale tady *1* *1* díky za zábavu, měl jsem volno a nudil se,tak zase někdy příště! *5* *1
  • to by chtělo jim tu hru vrátit jak se o tom bavilo v posledním podcastu na games

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit