Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ghost recon wildlands byl cracknutej!! Steampunks

    a já myslel, že je to Online only.....
  • Tohle by ale mohlo té hře prospět, pokud si s tím vyhrajou, tak tam leží velkej potenciál. Ten základ tam mají.
  • Rejsek
    Vždycky když slyším PR kecy typu "...váš tým bude muset pečlivě vybírat herní styl, aby porazil protivníky...." u arkády, jako je GRW, musím se smát. Vzhledem k poctu hráčů, tváři krajiny a skutečnosti, že s random partou to bude v 90% utrpení, jako vždycky, je očekávatelná zábavnost tohoto módu jasná. O GRW jsem uvažoval až bude k dispozici pvp, ale tohle je slabota. Možný avizovaný Battle royale styl bude pro takovou rozlehlou hru ideální, ale 4v4?! Spojení slov "tank" a "taktická akce" ?! Vážně ? :-D Pokud chcete opravdu taktickou a intenzivní akci, která nevyplývá z "you have to" PR prohlášení vývojářů, ale z povahy samotné hry a ,,feelingu", který nabízí, pak vřele doporučuji odleželou Armu 3, kterou jsem objevil 100 let po vydání a jen lituju, že jsem ji nekoupil už dávno. Např. už základní offic mod King of the hill (30v30v30) - žádné 3rd person, výsadky vrtulníkem přímo do boje, pročesávání ulice barák po baráku. Nebo SKUTEČNÝ ,,milsim" s lidmi z komunity kolem hry, kteří nehoní jen fragy atd.
    • Souhlas. APEX jako DLC je ve 4 lidech boží. A Tanoa jako ostrov super. Do editoru stačilo naimportovat hudbu, a huey, načež si člověk během odpoledne udělal misi jak z vietnamu. CCR-Fortunate son a výsadek vrtulníkem do džungle. Feeling jak z prvního konga. I přes svoje nepopiratelné chyby, hlavně ve hrách s mody, je ta kouskem, jež si nemá ujít nikdo, kdo chce taktickou akci, jak má být.
      • Rejsek
        Jj. Paráda je, když v KOTH pilot vrtulníku pustí na cestu do mikráku třeba ten ,,vietnamskej" Fortunate son, nebo podobnou oldschool vypalovačku. Když pak přistáváš v AO, vyskakuješ z vrtáku zatímco střely nepřítele cinkají o kabinu, hážeš šipku za nejbližší šutr, abys jednu nechytil, je to ,,army fetiš" jak prase :-) Hlavně díky těm modům máš hafo her v jedné. Ať už MP deathmatch, pve coop, nebo survival DayZ Exile/DesolationRedux. I třeba ten Battle royale, jehož tvůrce teď dělá PU Battlegraunds......a navíc za směšných 20€ (A3 + dlc APEX) v akci na steamu to byl kauf jak prase :-)
        • Nebo takový Tanoa Life, nedávno jsme vezli náklaďák plnej zpraccovanyho kokeše k dealerovi, hlavně nenápadně chlapci! Tak to berem po nějaký cestě džunglí, ze začátku dobrý, pak se trochu zužila, pak ještě víc, nakonec jsme se s truckem sekli někde uprostřed lesa kilák od silnice tak, že to nešlo tam ani zpátky, paráda, no přece to tu nenecháme, tak vystupovat, koks do báglu a holt to donesem pěšky, do toho samozřejmě hroznej liják, stmívá se, proč jsme jen nejeli po silnici.. no jak ze života *1*
          • hehe ano jak ze života, get a life *11*
          • A k tomu kokeši... Vtipný je vézt i legální zboží, ale když máš kolem sebe 15-letý kluky vystrašený z každýho autíčka s bezdomovcem, je to taky sranda. :D Smutný je když nás nedokážou rozstřílet ani po zuby ozbrojení rebelové. :D Zatímco naše skvadra se rozuteče od stroje, oni se za ním většinou kryjí. Stačí několik zásobníků a auto letí do luftu i s rebely. :D
          • Pro ty co nemají APEX expanzi, tak funguje i malý český gang na Altisu, v Grand Theft Arma. :D *13*
          • Rejsek
            To zní fajn :-) Ještě jsem nevyzkoušel. Nějaký odkaz na server na Gametrackeru by nebyl?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit