Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tyve co je to za kydy... argumenty kde nic tu nic...
  • 2.světová? A co Saboteur?!
  • Jazz
    Na nějaký šikmovoký čůráky su tak zvědavej. *16*
    • Veskoslav
      Tak to vypni pc a jdi se zahrabat, jelikož bez nich, lozíš po stromech, jelikož by jsi neměl na čem nadávat.

P.S: Hlavně zase nezapomeň naklikat všem mínus a sobě plus ihned po napsání toho tvého zvratku.
      • Jazz
        *1* *1*
        Říká ten pravej.
      • Hm to spíš bez USA by neměl na čem psát... koneckonců my všichni že...
      • Neraguj na něj, na takový ubožáky je to škoda času.
  • Hehe každej tu hudruje, ale hra má největší předprodeje:) *5*
    • Veskoslav
      A kde? V USA nebo v Evropě?
      • v Egyptě a Japonsku přeci.
  • Egypt že je nuda? Aha... on to tvrdí Ubisoft. Tak to je potom jasné.
  • posila
    Nevim, proc pouzil zrovna slovo "nudne", ale prijde mi to spis jakoby to byla jen nestastna volba slov. Totiz nekdy okolo oznameni AC3 na Game Informeru vysel rozhovor se scenaristy a tam v posledni minute a pul doslo i na povidani o moznem zasazeni dalsich AC ve WW2 a Feudalnim Japonsku. O tom Japonsku tam rekli tohle:

Alex Hutchinson: ... the another one is Feudal Japan. I love Feudal Japan. But the Japanese do a lot of games set in Feudal Japan. There is sense of immediate familiarity in it. As soon as you pick it up there'd be feeling that maybe you've done it before or that you're in overly-familiar space.
    Corey May: We do have a way to go there ... someday.
    Alex Hutchinson: We can go anywhere.
    Corey May: I know but I have very specific thing that would allow us to go there.
    Alex Hutchinson: You gonna play as Tom Cruise :).
    Corey May: No .. no ... no ... no.
    • Já osobně bych byl nadšen hrát za ninju přineslo by to mnoho nového + jiný styl boje a období se dle mého hodí velice .... křesťuláci se tam snažili taky prosadit .. (ještě že se jim to nepovedlo)
  • Souhlas.

Znovu říkám, Japonsko je moc provařený.
    • Sarcasm?
      • Dát AC do japonska? no to poteš dobre by bylo, kdyby byl zasazen do feudalního japonska kde by třeba soupeřili s ninja klany a snažili se ovlivnit tehdejší politiku to OK ale do dnešního to bych asi nevydejchal :D
        • ja mam japonsko rad :o) dokonce tak ze uz se 2 roky japonsky ucim a to ze jsou to uchylove kdo znas neni? xD krom toho si myslim ze to lidi az prilis prehani jedine co mi na japonsku vadi je lov velryb nicmene je to ostrovni stat
          • Kytovce loví kde kdo, třeba ve velkém je chytá Kanada či Zelánd, ale ukazuje se jenom na Nippon aby odvedli pozornost od sebe. Tahle jednoduchá strategie funguje pořád a ve všem.
    • Mozna pro Japonce. Pro nas ne :)
    • Proč?
  • Opravte ma ak sa mylim, ale nebola v tej ankete aj moznost Sumerska risa alebo Starovek? Tu sumersku risu by som si vedel predstavit. Sikovne ju zapracovali vo filme Stvrty Druh(Fourth Kind). Nieco podobne by mozno zapasovalo aj do Assassina. Namiesto Desmonda niekto z buducnosti, kto zazije navrat nasich predkov z vesmiru a v minulosti nejaky Sumer, ktory zazil piaty druh(dobrovolne opustenie nasej planety). Znie to velmi sci-fi, na druhej strane by to bolo aj trosku hororove. A mohlo by to navazovat na koniec AC2.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit