Přejít na výpis diskuzí
Ubisoft: „Hráči chtějí každý rok Assassin's Creed, ale není to snadné“
31.3.2014 | Aleš Smutný
125 příspěvků
-
Jednou stejně Ubisoft vydá kompletní edici se všemi AC dohromady za částku, která bude naprostým výsměchem všem nedočkavcům, kteří se jim každý rok chytili na udičku značky AC.
-
-
zatim to tak rozhodně nevypadá
http://www.amazon.de/gp/product/B00IGI45Q8/ref=s9_hps_bw_g367_i14?pf_rd_m=A3JWKAKR8XB7XF&pf_rd_s=merchandised-search-4&pf_rd_r=1A96EX7VR909PDF6FC67&pf_rd_t=101&pf_rd_p=479176007&pf_rd_i=1333619031 -
Ale takhle to je/bude s úplně každou herní sérií. Vždycky je to potom v bundlech za směšné částky, ale pokud jsi velký fanoušek, hru si prostě koupíš už při vydání.
-
Dislike !
-
-
Kupuješ každý rok co? *1* $$
-
-
Ježiši ty si tak vtipnej až mě z toho svědí na bříše...
-
-
tak díky! Jsem rád, že jsem ti zlepšil den. *3*
-
-
-
-
-
Hráči chtějí AC každý rok? To je mi novinka.
Jasný že když je něco populární, hráči toho chtěj co nejvíc a co nejdřív.
To ale neznamená že je musej chrlit tak často. Oni sami se rozhodli že budou dělat hromadu polovičatejch slátanin bez konce každej rok než za delší dobu udělat hru, na kterou člověk jen tak nezapomene (např. RDR, GTAV). -
Snad nejotravnější hra současnosti. I ten CoD má lepší gameplay než tahle ptákovina.
-
-
Nepobuřuj se čtením tedy článkům o této značce a nehraj to :-)
-
Srovnávat CoD s Assasínem chce opravdu koule... Ty seš opravdu jinej...
-
-
Ano CoD má lepší gameplay a má celkově více změn než AC. AC se mení jen kulisy jinak hratelnost je pořád nulová.
-
-
Máš pravdu, COD je nejlepší!
-
-
-
-
Ubisoft: Chceme hráče dojit každý rok a je to tak snadné.
-
-
Kde není poptávka není nabídka. Alespoň z dlouhodobého hlediska a AC už dlouhodobé hledisko je.
-
Zcela nechápu tvůj komentář... Ten kdo si chce zahrát jen příběh tak si to jednoduše stáhne, ten kdo chce hrát MP + achievmenty a ztrávit u toho nějakou delší dobu tak si to koupí.
Tím chci říct že to není jako u P2P systému kde to tvoje ''dojení'' by dávalo smysl. -
-
Kupuju každý díl a nehraju MP, co teď?
-
Oni snad singleplayer dávaj zdarma ke stažení?
To, že si to stahuješ z P.Bay je úplně něco jinýho a fakt bych se tím takhle nechlubil. -
-
Pouč mě v čem je to jiný, a ano dá se zdarma singleplayer stáhnout.
-
-
grogy: ty jsi idio*
-
vazne, kdepak to vyrobce nabizi?
-
-
Pořád se mi nedostalo odpovědi :(
-
-
-
-
-
Nikdo tě nenutí to kupovat...
-
-
a ty si kupujes kazdy jeden AC a kazdy jeden ta tak strasne bavi ze kebyze vychadza kazdy den nova hra alebo dlc tak si aj to kupis? hanba ti AC je uz odpad jak misiami tak pribehom
-
Proto jsem od Revelations už žádný díl nekupoval předobjednávkou, ani v okolí dne vydání. AC3 až za 300,- z bazáče (včetně nepoužitého online kódu) a AC4 mi zatím ve sbírce chybí. Míval jsem AC rád obzvlášť Eziův příběh, ale AC kdyždý rok je až příliš často (už Revelations za moc nestálo), člověk se toho snadno přejí :). Navíc se mi u novějších dílů nelíbil ještě větší důraz na akci ... viz více quicktime eventové souboje a moc mne neoslovovalo zasazení.
-
pravda, pravda !
-
-
-
Nevadí, že je to každý rok, ale stala se z toho rozplizlá série s čím dál tím méně zajímavým gameplayem. Koho baví hrát stealth, když je to pořád to samé, navíc časová omezení, kruhové výseče odposlechu, to je prostě blbost. Příliš akční, přitroublý příběh v reálu. Tohohle se bojím i u Watch Dogs.
-
-
No jo ass sin creed je stealth tak moc, že když zabiješ sto padesát lidí(+- 5 minut mačkání dvou tlačítek dokola, stráže se vás ani nedotknou), pak zajdeš za roh a sedneš si na lavičku, tak na tebe stráže do konce života zapomenou.
-
A bojíš se oprávněně, protože si myslím že to bude skoro to samé.
-
-
Tam budu mit vsemocny mobil... Coz by mohla byt docela sranda. Nebo taky ne.
-
-