Přejít na výpis diskuzí
Ubisoft: „Hráči chtějí každý rok Assassin's Creed, ale není to snadné“
31.3.2014 | Aleš Smutný
125 příspěvků
-
se jim nedivim kdyz to lidi kupuji ve velkem teda presneji "lidi". Vubec mi to nevadi BF,COD,AC jsou jako magnety ktere stahnou svoje procenta "hracu" ostatni se hram vyhnou a resi rozumejsi hry i kdyz jich dneska neni tak moc. deti a fanboy zvoli AC hrou roku tzn maji kupni prevahu. ja to EA preju at si takove lidi rejzuje, je mi lito rodicu kteri davaji prachy na takove blbosti aby meli doma klid. Nastesti se tomu da lehce vyhnout coz treba u facebooku jde obtizneji a obtizneji. Pokud chcete neco komentovat ci poslat dotaz vetsinou vas odkazou na nejakej fbook. Ucet jsem nikdy nemel a doufam ze jeste par let proklouznu pred siti. naproti tomu EA dela hry ktere si nikdo kupovat nemusi. Veskerej hejt tvori mensina ktera by se o to nemela vubec zajimat. I kdyby AC byl kvalitni stealth jako ze neni, nevim proc na to nadavat kdyz vas hra nebavi... kazdej ma rad jiny zanr a jine hranice. Taky nenadavam na piraty v karabiku protoze je to delan e na absolutne jinou cilovku. psat hejt proti pohadce je na hranici mentalni poruchy u starsich lidi. deti chapu to je jejich svet a jejich zakony:D
-
...
-
Když jí miluješ, není co řešit...
-
"Hráčí chtějí to, co chceme aby chtěli."
To jest kupovat AC. Ale jako přiznejme si, že to není zase taková hrůza. Ta resesanční Italie se jim povedla. Mě hlavně na těch dřívějších dílech bavila ta velikost měst a i svým způsobem věrohodný ztvárnění. A chystaný díl vypadá jako návrat k osvědčenému. Nic víc, nic míň. -
Heh, AC je tu pro zapálené fanoušky, pro ty, jimž buť styl vývoje série nevadí, nebo pro ty, kteří AC zkouší poprvé. Jak tak, tak či tak, AC prostě bude vždycky oblíbený titul, protože je stále dost atraktivní alespoň pro tu většinu lidí, kteří vámi popsané 'hovadiny a opakující se systémy na ho*no' stále milují. Já mám Ubisoft rád, pro všechny jeho tituly, od AC přes FarCry až po Watch Dogs. AC zbožňuji a ročně si ho kupuji jak proto, že to je AC, tak proto, že je to nový AC s minimálně z 25% novým obsahem. A pokuď tu jsou lidé, kteří AC, nebo Ubisoft, odsuzují jen proto, že Ubi chce sérii vydávat každý rok (a k tomu neberou v potaz fakt, že Ubi načne jednu hru, dělá na ni tři roky, během vývoje ještě po roce začne druhou a taky ji vyvíjí tři roky, tím pádem tu máte časový interval jeden rok, ale obě dvě hry jsou řádně a dostatečně dlouho vyvíjené) a přivydělat si, tak tu nemusí haitovat a zbytečně odrazovat lidi, kterým se to líbí.. *7*
-
Nechápu ty fanoušky, co tohle ještě obhajují. Prostě každý rok remake v jiném prostředí a sypte peníze, příští rok budete dělat totéž třeba v Číně nebo v Rusku. Já jen, že když by se jim ukázalo peněženkami, zač je toho loket, tak by si dali práci a udělali by pořádnou novou hru. Ale takto, oni si čůrají ke stěně vlastního baráku.
K pr vyjádřením Ubisoftu jen jeden velký facepalm. Tohle vypouštět z huby není rozumné ani pro jejich dobro. -
to zas budou padat rozumy. Určitě se zas objeví nějaký rafinovaný příspěvek o tom jak jsou všichni hráči které AC baví jen ofce a jediný kdo tomu rozumí je nějaký anonymek na diskuzi.
-
-
Tak hlavne, ze Ty tady nejsi anonymne a ze nehrajes, jak tomu celymu rozumis :D Sasku
-
-
Názor jedné z mých fangirls vždy potěší, bohužel jsi přesně tím anonymkem o kterém jsem mluvil. Hloupější narychlo vymyšlenou přezdívku jsi ani vymyslet nemohl. Jinak já jsem tolerantní diskutující, slušně vyjadřující své světácké názory. Že zdejší hráčská (j)elita neumí přijmout fakt že Ubisoft ví co si jeho fanoušci přejí a že se najdou lidé, kteří mají AC sérii rádi není naštěstí můj problémek. báááj *14*
-
-
-_-
-
Zapalene mi odepisusej.. Ale me to je cely uplne sumak, ja se jen bavim Tebou :D
-
-
-
to tady prece nehrozí, když ctenari zvolili AC za hru roku (skoro). tady jsou ctenari težkej mainstream
-
-
přesně o tom mluvím *7*
-
-
-
Blbost, jediný kdo chce pokračování každý rok je vydavatel co ždímá peníze. Hráči mají dost jiných her a rádi si počkají aby byl titul kvalitní.
-
-
To by me teda zajimalo dost jakych her ti hraci maji? Pouzitelnych her vychazi cim dal mene. Kdo hraje casteji tak vetsinou nema co hrat. Takze ja osobne jsem za jakykoliv dobry Ackovy titul vdecny. K trendu indie titulu o 2 barvach a 16ti pixelech jsem zatim cestu nejak nenasel. AC neni mozna to nejlepsi pod slucnem, ale je to slusna zabava na pomerne dlouhou dobu. Snad krome trojky, ta byla podle me opravdu otresna.
-
-
Pokud to bude tak jak to bylo dosavadne, at si vychazi ve stejne kvalite klidne 5-6her AC... i male zlepseni bude vitane. Koneckoncu to jeste bude (jen jestli) chvily trvat nez se to zajede jako COD tomuto to trvalo docela dlouho.
-
Já ještě nehrál ani AC3 a pokud se do něj pustím tak jen proto abych se rozloučil s Desmondem. Doufám ze to stoji za to?
Jak už někdo poznamenal nikdo nás nenutí to kupovat, jenže na můj vkus se až příliš herní mechanizmy z AC objevuji i v jiných hrách od UBI. Viz. zdoláváni rádio věží a postupné odemykání mapy. -
-
AC 3 rozhodne najhorší diel zo série - bez atmosféry, hrdina totálny bez-charizmatický idiot, ukončenie Desmondovho príbehu je katastrofálne nezvládnuté. Chýb má AC 3 veľmi veľa. Človek len behá od cutscény ku cutscéne a engin je plný chýb. Je to hrozné čo predviedol 3.diel.
-
-
Desmond mě na jednu stranu prudil ale byl také spojujícím článkem jednotlivých dílu. O čem to bude bez něj, nějaký hodný Assassin vs. zlý templář zasazení do vybrané doby a lokace a ponese to značku AC? Upřímně sem se v tom nějak ztratil a moje pozornost se upřela jiným směrem. Po tvoji odpovědi mám zase o něco menši chuť si trojku zahrát.
-
-
ve Far Cry 3. *1*
-