Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • az zrusej uplay a nastehujou vsechno na steam,muzem se zacit bavit,do ty doby ushit nekupuju...
  • hitokage
    Už jsem se málem zaradoval, že zruší Uplay.
  • Khanemis
    Pravda, to jsem se zle vyjádřil:) V případě Starcraftu je to samozřejmě přístup v pořádku. Myslel jsem spíše jako třeba Diablo III (než obrátili a rozhodli se, že by to mohlo jít i offline...ale myslím, že to na PC ještě stále nejde)
  • Veskoslav
    No Starcraft II lze hrát offline. Stejně tak všechny starší hry od Blizzardu. Jediné, co mají online DRM ochranu je WoW a Diablo III.
  • Khanemis
    Já nevím, ale pro hru klíčové online prvky bez kterých nejde hrát (jako v článku zmiňované hry od Blizzardu) jsou podle mě jen jiným typem DRM, ne jeho opakem. Něco jiného jsou online prvky, které hru obohacují, ale nejsou pro funkci základní hry nezbytné...to je podle mě krok správným směrem.
  • Pilgrim66
    Child of Light, za to palec hore Ubi
  • KIMCID
    UBISHIT už nikdy
  • To je nova moda, sypat si popol na hlavu? Ale hlavne nech dalej nefrcia v starych kolajach.
  • A co chudáci co si chtěji zahrát a nemaji internet?
  • Ubi si chce jen zlepšit reputaci, po té aféře s WD *5*
  • Veskoslav
    To brzo, když jste mě za ty roky, co jsem podlehl potrestali naprosto katastrofálním systémem služeb a přístupu k zákazníkům. A no díky Vám nešlo Anno 2070, AC II servry atd. Jediné štěstí, co jste si u mě vylepšili byl FC3: BD a oba díly nového Raymana. Jinak vesele zařadit přístupem k EA.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit