Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Takže to máme jeden prokouklý tríček, kterým se Ubi snažil vyžehlit zpackanou PC verzi WD... Co tam máme dál? Nic proti Blizzu nemám, ale že by nutností always-online u Diabla nějak upouštěl od DRM? Uplay asi taky zůstane, takže o čem se tu vlastně bavíme?
  • Jo a pravděpodobně v tom vidím snahu odpoutat zrak od Watch Dogs kauzy.
  • neamiš pravdau scii-fi čaasdai jsou nejsslpesí !!!
  • Počkat. Jestli to chápu, tak se nic nemění na to až na fakt že chtějí do budoucna zlepšit své služby. Prostě mele ho*na. Zrušte Uplay, přestaňte vydávat ty samé hry pořád dokola a začněte hry konečně normálně optimalizovat na pc. Pak se můžeme bavit Ubisofte.
  • veskoslav a jeho moudra D3 na PC samozrejmne offline jde udelat a po vypnuti aukce za realne penize neni zadny duvod nevydat patch ktery by offline umoznil jen ta aukce za realne penize byla duvod proc blizz nechtel mit offline pac by mohli hackeri generovat gear a bylo by tezke to ohlidat ted k vylucnemu generovani na serverech neni duvod ajednou ten patch vydaji
  • Tak v tom případě by už měla být zavřená v blázinci polovina PCčkářů, kteří naletěli na Watch Dogs, to, že to bude vypadat jak na E3 a že PC je pro WD hlavní platform (což mi přijde nejvtipnější)..
  • Tak je nehraj i******!!!!!!!!!!!
  • Části ze současnosti působí jako pěst na oko. Štvou mě ještě víc, než u dvojky. Zbytečně kouskují děj a kazí atmosféru. Ubisoft už by si konečně mohl ty sci-fi nesmysly odpustit.
  • jestli to mysli vazne tak at zitra vydaji patch pro vsechny jejich hry, ktery odstrani z her DMR a zavislost na Uplay! jinak jen falesny PR vykrik do tmy
  • přesně to mě taky napadlo, jinak by si mohli už chystat oprátku, tak hned vypustit do světa něco pozitivního, aby jsme věděli, že ubi je tu pro hráče, že?
  • To je zase moudrosti...
  • zas a znovu...
  • walltar
    Já absolutně věřím ... že se s náma nějak pokusí vymrdat.
  • Teraz vazne.. Kto veri slubom Ubisoft-u, mal by vyhladat lekara.. ;)
  • walltar
    Takže od teď to bude odměna pro platící zákazníky ... Super!

Úplně si to představuju! A jako odměnu dostáváte 20hodin natahování na skřipci a výlet do torturelandu!
  • Jako zblaznili se? To by chteli mit ve hre Steam DRM, Uplay DRM a k tomu jeste nejakou dalsi DRM protoze do tretice vseho dobreho? Ubi byli vzdycky nejhorsi co se tyce DRM, kvuli nutnosti byt porad pripojeny jsem si nekoupil AC2, kvuli instalaci nejakeho sileneho viru / malware jsem zrusil predobjednavku Bioshocku 1 a od te doby co maji Uplay se jim vyhybam uplne. Nastesti jedina jejich hra ktera me zajimala byl Southpark a ten Uplay nepotrebuje...
  • Pokud přirovnáváš zkratku "DRM" k pojmenování druhu telefonu "smartphone" u kterého mimochodem přímo z názvu vyplývá vysvětlení a dostaneš za to kladné reakce, tak je ve zdejších končinách opravdu všechno v naprostém pořádku. Autorovi článku : nikdy nic nepředpokládejte jako zde vystudovaný inženýr Pilgrim66 *4*
  • davidBray
    ale on myslí legální verze
  • P bilionty, jen docasne, kdyz ti vyprsi timeout, tak si ani neskrtnes, dokud se neprihlasis. Ja steam poustim tak jednou za mesic a bez prhlaseni me nenecha zahrat nic. Moc vtipne, kdyz jsem mimo internet.
  • Pilgrim66
    Třeba když se naučíš psát česky, tak to konečně udělají.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit