Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tady se řeší ochrana kolem her a ta ochrana je udělaná na základě že se hry kradou takže kdyby hry byli cenově dostupnější tak by se tolik nekradlo ale ani se vůbec nedivím že český člověk to nepochopí proto sme taky tam kde sme chod do práce za 60 korun na hodinu a 2-3 denní plat nech za hru jo a počkej si rok na hru dmte
  • Veskoslav
    Skutečně takto řešíš achivmenty? Já když je mám ve hře, tak je mám a neřeším. Občas si nějaký vezmu jako výzvu (nezabít člověka v Metro LL v režimu hraničář je maximální výzva) a některé jsou humorné (např. Trine 2 a achivment Snowman). A svěřovat se? Správně udělané achivmenty jsou milé doplnění hry či výzva, aby jsi hrál jinak. Ale že by se podle nich někdo řídil a podle toho hrál a chlubil se tím? Já mám průměrně splněno 11% achivmentů u her, které je mají. A je to dáno spíše tím, že tu hru prostě hraji a ignoruji je. A takový Starcraft II a jeho systém achivmentů, to je spravný přístup, jak je udělat. Ale takové generování jako jsi předvedl je taky nesmysl. Jsou prostě hry, které mají idiotské achivmenty jako otevřel jsem dveře a přebil zbraň a pak ty, co jsou výzva a změní tvůj styl hraní, když je chceš získat. A je snad na každém z nás, jak to bude hrát a jestli se tím nechá ovlivnit.
  • Veskoslav
    V den prodeje jsem kupoval AC IV. Cena 780 Kč. WD jsem měl tu samou nabídku. Legální, česká distribuce, klasická krabička s DVD. Nesmíš nakupovat na XZone a spol...
  • yuri337
    To že si kupuješ hry hned po vydání je tvůj problém, tak nevím co si stěžuješ na cenu. Většina lidí si hru koupí třeba na přesrok za cenu čtvrtinovou ve slevě i se všemi DLC..
  • wenceslaus
    Promiň, ale není tohle už tak trochu poza ? Achievementy nemusím, ale že by to bylo takové zlo.

Na zisku není ještě nic špatného
  • kubi-wan
    Vzal jsi mi to přímo z pusy *3*
  • ale i tam je vetsina her zdegenerovanych timhle pristupem,takze si nepomuzes...
  • Tak od toho tu je GOG - stáhneš hry a bonusy a od té doby nemusíš na net ani páchnout :)
  • Než dmr by se měli zamyslet jestli jejích hry mají danou hodnotu 1000kč a nebo u Watch dogs 1200kč kdyby byli o půlku levnější tak určitě by se tolik nekradlo a nemuseli by dávat miliony dollaru do bůh ví jakých ochran a to neplatí jenom u Ubisoftu , hraní her je už dost drahý koníček od ledna sem koupil pár her a už tam padlo 5k a slevy na steamu nejsou pro mně protože to už dávno mám bud koupený nebo dohraný
  • Pánové, když už někoho (oprávněně) buzerujete za špatnou češtinu, tak si to po sobě 2x přečtěte . Oběma vám v textu chybí čárky... *3*
  • Veskoslav
    To byla taková komiksová FPS, že?
  • Celá tahle dnešní sociálně se tvářící doba her, kdy se nutně musíš připojovat na net, aby sis vůbec zahrál, a kde dostáváš achievementy online (což všechno ostatně je pouze prostředek pro monitoring hráčů, aby si pak firmy udělaly hráčský rozbor) na mě působí opravdu zvláštním dojmem. Proto jsem v podstatě hry nejenže téměř úplně přestal kupovat, ale i hrát. Vůbec totiž nerozumím tomu, proč bych se s dosaženými úspěchy ve hře měl někomu svěřovat, a už vůbec ne firmám, co tohle všechno dělají jen pro další monitoring a zisk. Hry jsem vždy hrával pouze pro radost z hraní, kde jsem dosahoval vyšších met, když jsem chtěl, a měl z toho přirozeně dobrý pocit. Zatímco dnešní hráč je víceméně už jen karikatura, která je tlačená do zvláštních krkolomných pozic, leč tlačena opatrným způsobem, aby byl nátlak mírný a nebyl příliš znát... A takový styl hraní pro připojení online a achievementy mě holt prostě nikdy nebavil a bavit nebude.
    Ale co, díky alespoň za nezávislou scénu, kde občas vychází solidní kousky, a kde směr vývoje i hraní her zapadá více ke kořenům. Hrát jen tak, pro radost.
  • Ked Ubisoft zrusi nutnost Uplay ked si hru kupim na Steame tak si od nich urcite nejake hry kupim, no zatial nemieni trpiet tie ich vypadky.
  • Zayl
    A Uplay je podle nich jako co? Jakýkoliv online klient je DRM.

A bylo by od nich hezké rohodnout se, jestli chtějí prodávat hry na Steam nebo na Uplay.

Když pustím Steam, rád bych měl puštěný Steam a ne se logovat do hry skrz dalších 5 launcherů.
  • Toho bych se nebál.
    Stačí si vzpomenout na Ubisoftí experiment s Prince of Persia bez DRM z roku 2008. Taky slibovali už žádné DRM a co čert nechtěl, když zjistili, že se to pirátí stejně jako chráněný hry tak s ochranou jen přitvrdili.

Stejnak mají u mě dodnes vroubek s tím jak nesmyslně zařízli značku XIII, imho jedna z nejlepších FPS vůbec. Pravděpodobně jen proto, že to nesypalo tolik kolik si představovali.
  • jo je to parada treba o XBOX LIVE tam si ukladas singl player hry a po case si reknes tak ted se me nechce hrat online tak nebudu chvilku platit.. a dam si ten singl.. jeee jaktoze se nemuzu dostat na cloud pro savy? jo aha ja nemam zaplacene livko.. no parada.. takze tech par megabajtu na savy jsou jen pro platici.. ale to ze jinde nabizi microshit nekolik gigabajtu zadarmo kazdemu prostrednictvim skydrive (na kterem to beztak bezi) to je jedno.. jsem odsouzen jako uzivatel konzole k placeni :D FU takovemu cloudu.. :)
  • To bohužel nikdy neudělají...
  • prudislav
    podle toho jak jdou teď tak spíš zadlávaj hry hromadou online nesmyslů z featur co byli dřív SP only viz.: běluhy , kálovský konvoje, sociáln truhly i celá minihra s manažování lodí v AC4
  • Když se mi nedávno odpálil HDD tak se mi ten 99% času zbytečný cloud celkem hodil *1*
  • smejki
    Po smrti GFWL přebírá žezlo největšího šitu pod sluncem UPlay.
    Až ho zruší, nebo z něj udělají dobrovolný doplněk, začnou mít pro mě ubisoftí hry cenu vyšší stovky v českejch.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší