Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bohužel i když mě tady možná ukamenujete tak souhlasím, protože konzole prostě nepředstavitelným způsobem ZNIČILY rychlost vývoje her (grafika,možnosti otevřeného světa) Také bohužel jako milovník techniky a her jsem byl nucen si tyto konzole pořídit protože lidé kolem mě začaly prodávat PC a nakupovat tyto "věci" takže pokud si chci dát MP s kamarády musím na gauč.... Stačí si ale porovnat např. BF3 PC vs konzole (je jedno která) a ten brutální grafický rozdíl musí vidět i slepec.... A nejhorší na tom je že hry na konzole jsou vetšinou 1,5x dražší nez na PC což pokud si hráč koupí cca 20originálek ročně tak by mu rozdíl v ceně stačil každý rok na krásný upgrade PC.... konec :) a teď se do mě pusťte :D
  • Keyz
    Hater ne,často neříká fakta a pravdu *5*
  • Hele, ty vylízávači řití (pokud tě tak mohu nazývat), my už jsme z tvých příspěvků pochopili, že jsi hater konzolí, ale u každý novinky to psát nemusíš. ;)
  • Keyz
    Kdyby se to měla brát dle HW tak bude pořád Old-gen oproti PC. *3*
  • a kčemu to je??
  • nemudruj *6*
  • nevim ale vcelku logicky u firmy jako je UBISOFT....uz se vi ze ti "TOP" vyvojari uz vi scim maj pocitat v novych konzolich a tak logicky jak se blizi cas vydani tak i oni se chystaji se svyma hrama na trh....na druhou stranu ale nato je jeste casu dost a oni potrebujou many many many takze budou vydavat i na soucasny konzole jeste nejaky ty tituly....

ale nemuzu si odpustit ze je to naprosto zbytecna novinka bo toto by i debila napadlo
  • MishKonn
    Zavedený termín je "current-gen", pokud se nepletu. "Old-gen", by bylo nejspíš PS2, XBOX apod.
  • Zase další zbytečné řeči od jednoho z mnoha a mnoha vývojářů. "Já si myslím...." , "My se domníváme....", "současně děláme na old, i next gen...." .... blabla. Nevím, mně to teda žádnou zajímavou informačí hodnotu nepřineslo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit