Přejít na výpis diskuzí
Ubisoft Montreal odhalil svoji první free to play hru
6.9.2012 | Adam Homola
53 příspěvků
-
Tak ještěš v 60 létech ... pak začala dekadence
-
A v realnem živote se ti s penezi snazili neco dokazat *9*
-
Je to dost ošklivý když jsou hráči kteří chtějí hrát a ukázat co dokáží když jim pod nohy hážou klacky lidi kteří se na stejnou úroveň dostali díky penězům.....
-
Užasný, díky moc. Je to taková notoricky známá melodie a nikdy jsem nevěděl co je to zač. Takže ještě jednou děkuju.
-
Naopak,to je ta nejlepší varianta F2P.Mnohem lepší než pay2win varianta,což je případ většiny free2play.
-
Je to Greensleeves, tradiční melodie z 16. století. *3*
Hru nevím jestli budu chtít hrát, ale lepší trailer jsem dlouho neviděla. *4* -
Hh dobrej trailer. Teď už jen snad aby byla i hra. :-D
-
Trailer rozhodně vystihuje podstatu v 34 sekundě *1* *1* ....chcete obraz do svého pokoje?....zaplaťně a je váš *1* *1* ....nic horšího v tzv. FP neznám!
-
vtipálku ;)
-
je to cool, když napíšeš část texu in english *4*
-
je to, když někdo napíše část textu in english *4*
-
proc jsem tahas wowko?
-
no aspon febickari nebudou muset zaset jen tu svoji mrkve nebo co je to tam za gamesy... trailer i herni mechaniky jsou slibne.. bude zalezet jak bude vypadat u tehle hry to "zdarma"
-
Jaka bude hra,to je ve hvezdach,ale trailer rozhodne pobavil *1*
-
"Who cares" To je vše co z té angličtiny zvladáš? *1* Nebo jen postrádáš nápaditost? *1*
-
pripomina mi to archera ten trailer:D
-
TO si musim zkusit :D
-
Jestli myslíš registraci, tak ta mi funguje.
EDIT: Aha, tak už jsem ji taky našel. *4* -
Připomněl jsi mi jednoho mladšího kamaráda a rozhovor, na který nikdy nezapomenu.
Já: „Tak cos dělal o víkendu?“ On: „Byl jsem s kámošema ve woodu.“ Já: „Ve woo... snad v lese, ne?“ On: „No jasně, ve woodu.“ Já: „Ve woodu (smích). V lese, ty vole, v lese (smích). A co jste tam dělali?“ On: „Hráli jsme airsoft. Měls vidět, jak jsem jednoho kámoše pěkně shootnul...“
Do té doby jsem skutečně nevěřil, že se tohle prznění řeči fakt děje. Jindy mě zas rozesmála holka, co něco vyprávěla a nemohla si vzpomenout na český slovo – což bylo pointou historky.
Ona: „Sakra, já si nemůžu vzpomenout... jak se v češtině říká ID?“
My: „Občanka, vole! (smích).“
Schválně si představme hustýho amíka, který chce být „cool and trendy“, a tak namísto normální anglický věty „that was so cool!“ suverénně prohodí „that was so boží!“ – je to prostě úlet, jak nám potvrdí každý inteligentní anglicky mluvící jedinec.
Reakce na uvozovky Tomáše Marného: Na tohle jsou experti Japonci. -
Wow, krása, moc se těšim, z čeho je ta "medieval" muzika okolo 26 vteřiny?