Přejít na výpis diskuzí
Ubisoft nevtipkoval, Ghost Recon: Future Soldier také vynechá PC
24.11.2011 | levis
240 příspěvků
-
co jsem viděl ten gameplay, tak jsem opravdu rád, že tenhle sh*t nevyjde na PC *6*
-
-
dalo sa to napísať aj jemnejšie ale vidím to rovnako :) gameplay z PS3 mi pripomýnalo divnú kombináciu GoW + COD a malý zlomok niečo čo pripomýna pôvodnú myšlienku GR.
A samozrejme keď si pozrieš nejaké zahraničné fóra alebo komenty pod videami tak ľudia sú z toho úplne odvarení *1* mnohí dokonca píšu že tam vôbec nechcú FPS mód ale že to chcú hrať tak ako GoW *1* ... RIP Ghost Recon.
-
-
Tak tuhle si taky strcte do hrdele,JUBI.
-
Taková postradatelná hra a takový shitstorm tady na fóru kolem toho. *5* Vedle herního PC si vydržuji PS3, ale ani by mě nenapadlo, jít do obchodu pro tento, už od pohledu, unylý, neslaný a nemastný softwarový výtvor...
-
hlavne aby nove SC vyslo na pc lebo ma naseru...nemam rad konzoly koli tomu ovladaniu..proste to neviem hrat na konzole a neuzijem si tu hru tak...conviction aj sc3 poctivo kupene a mam v plane kupit aj nove keby niekto chcel nahodou rypat...ine hry od ubisoftu ma nezaujimaju...
-
Možná by se UBI mělo líp, kdyby s těmi PC verzemi taky nějak zacházeli. Jako i já jsem měl chvílemi nutkání stáhnou si Assassin's Creed: Revelations z warezu protože prostě chci vědět jak ten příběh pokračuje a přitom mám sběratelku objednanou, ale už jen ta vidina jak na warez fórech brečí haranti "Mě to nefunguje bla bla bla" a o pár minut později si vesele hrajou zatímco já musím čekat do příštího pátku mě prostě sere. Odradilo mě jen to, že se mi za pár hodin odemkne Arkham City a budu si moci užívat parádního Batmana. Tohle mi na warezu hrozně vadí, ti lidé mají v podstatě výhody díky tomu, že kradou.
-
-
To se teda divím, že GR:FS nebude na PC když teď přijde na PC Kinect a GR:FS se tváří jako ohromná reklama na Kinect :-D ale herně to asi nebude nic moc
(jentak mimochodem Batman AC (PC verze) na varezu funční ještě není (konzolová samozřejmě je, u PC jenom soubory steamu) - taky čekám na odemknutí na steamu :-D(
-
-
No tak to hold stahnu "ukradnu" na konzoli Noooo .HAHAHAHA
-
zaujímavý spôsob urážania hodný 5 ročného decka... dobrý biznis :D... už len čakám že potom prídu s egom ktoré prevyšuje dukea a povedia "king is back" s očakávaním že im PC hráči naskáču do náručia a budú kupovať... a kupovať... a kupovať... aaa kupovať :D...
-
-
a ono velké hov.. *1* *2*
-
-
Právě si po dlouhý době něco koupim (5 minut zpátky) a zase na mě nadávaj :(
-
Komu tim prospějete ?!? *7* Takové bláboly, Blbejsoft... Tady jsou vidět ty zkušenosti lidí s Ubisoftem, jeho přístupem k hráčům. Kdyby necpali do každé hry tu nesnesitelnou ochranu, měli pořádnou podporu, nebanovali bezdůvodně účty (jak tomu v mnoha případech je), tak by se nemuseli divit, že mají nedostatečné zisky. A jestli si pánové myslíte, že tímhle tomu pomůžete, dobrá. I když, mně je to vlastně šumák, existují i kvalitní studia, od kterých si hru koupím s radostí *4*
-
Dal bych Ubisoftu dobrou radu, přestat házet vinu na ostatní a začít u sebe. Chyba je, že studio nerozlišuje konzolové hráče a PC hráče. Nemůžou čekat, že hra která výjde na konzole a jediné, co pro PC udělají že ji přetáhnou se bude dobře prodávat. To není známka kvalitní práce. Například nechápu proč u her je v menu ikona čtverečku, trojúhelníku, pro volbu nabídky viz AC 2. To přece nedá tolik práce to předělat. Pak se ten zákazník cítí trochu jinak, když je pro něj ovládání příjemné. Jak by se asi tvářil konzolista kdyby měl napsané pro přebíjení stiskni R. Pokud se opravdu nebudou dělat kvalitní konverze a nezačne se rozlišovat, že PC hráč má jiné nároky na hru, než konzolista, tak se obávám, že se multi platformové hry pro PC nebudou nikdy extra dobře prodávat. Za plnou cenu cca 1,100 kč, čekám kvalitu po všech stránkách, nikoliv pro pokračování do menu stiskněte křížek. Takhle teda ne. Mimochodem není to mířeno jako urážka konzolím.