Přejít na výpis diskuzí
Ubisoft nevtipkoval, Ghost Recon: Future Soldier také vynechá PC
24.11.2011 | levis
240 příspěvků
-
Kdyby UBI udělali port Dark Souls na PC, tak by třeba i něco vydělali ;-)
-
Chci vidět, kdo jim to za ty přemrštěný ceny bude na konzole kupovat *15* . A pak se dívíme proč se tolik pirátí...
-
Pirátství tu bylo už hooodddnnněěě dávno a taky ještě dlllooouuuhhoo bude a zatím všichni pořád žijeme... To si vážně myslí, že problém je tady? Navíc to je většinou tak, že ti co si hru stáhnou by o ní třeba ani vůbec nevěděli a natož si ji koupili. Někteří lidé si dokonce ještě myslí, že ty hry dávají zadara přímo vývojáři a nebo že se hry vyrábí samy od sebe...
-
Jedna z nejdůležitějších věcí je ta, že piráti vám nabídnou úplně vše co si můžete přát, kdežto většina firem jako třeba UBISOFT vás akorát omezuje, tahá z vás peníze, které si ani nezaslouží a ještě si stěžujou na hráče a na warezáky, že kvůli nim jsou nízké prodeje. Myslím, že nízké prodeje jsou kvůli úplně jiným věcem.
Jsem pirátem a ne nestydím se za to. Proč ne? Protože to bylo mé rozhodnutí, že ušetřím peníze a radši si hry stáhnu a to samé je s filmy a seriály. A pokud někoho chci podpořit, tak ho podpořím! Tak to prostě je. Třeba takový CD PROJEKT si zaslouží více než pár set korun, proto mám platinovou edici Zaklínače a zaklínače 2. Žádná ochrana, nepotřebuje to cd v mechanice a žádné služby! Tak to má být. Styd se UBISOFTE! *10* -
Není to ani tak o ceně, kvalitě nebo ochraně... Jde jen o to, že kdyby nebyl jiný způsob než koupě, tak lidé prostě kupujou, jenže když si to všichni můžou stáhnout zadarmo, tak nejsou blbí aby toho nevyužili ne? Dříve jsem taky kupoval hry, ale už mi to za to nestojí... Peníze dokážu využít v jiných důležitějších oblastech a navíc proč bych měl znovu začít kupovat kdxž tím stejně nezměním vůbec nic ...
-
"95% majitelů jejich hry budou piráti" Jak k tomuhle číslu ti namyšlení frantíci přišli.
Pokud by hra byla dobrá, tak myslim, že by se prodal max. tak 1 - 2 mil kopíí na PC, je spousta lidí, co si za dobré hry zaplatí a né že ne. To by pak znamenalo cca 30+/- mil. pirátů, Ghost recon neni zas taková značka, aby ji hrálo tolik lidí, to se hodně přeceňujou.
Na druhou stranu pokud by byla hra špatná, proč by ji někdo stahoval?
Oni asi nedokážou pochopit, že né každá hra od nich je pecka, co každej musí mít a to, že si člověk jejich hry nekupuje neznamená, že si je automaticky stahuje. -
-
přesněji nabubřelí frantíci a jeden z nich, šéf studia Ubisoft jménem Pascal Sauvage :D :D
-
-
Ani sa im necudujem, ked vidim, ako sa pirati, minule som bol na prednaske s bookom, ukazal som kamaratom, kolko mam hier na steame a pozerali na mna vsetci jak na debila, ze naco som dal tolke prachy, ved to mozem mat zadarmo...Takze mi tu netrepte, ze na pc sa pirati, lebo su nekvalitne hry, pirati sa preto, lebo je tu celkova infrastruktura, od cracku cez hry, dlc obsah az po cracknute online servery, takze pomaly obycajny clovek ako ja prestava mat motivaciu kupovat, len cele moje okolie stahuje a nemam pomaly s kym hrat original, akurat tak si zahram original s kamosmi na Xboxe ci na PS3...Kazda minca ma dve strany...Davate tu za priklad, ze k hram sa ma pristupovat ako Cd Projekt...Vidite...Ti chlapci si dali neskutocnu namahu, dali vam perfektne nadstandartne balenie hry a vy warezaci to aj tak neustale stahujete a tak kvalitnej hry s tak obrovskou podporou sa predalo ubohych necelych 2 miliony kusov...Tak mi laskavo povedzte, ze ako sa asi teraz citia pani vyvojari z CD PROJEKTU, ked vam davaju taku obrovsku podporu a pradaje aj tak mizerna ha...Co mi na to poviete..:Viete len reptat svoje somariny, ako vas piratov obvinuju a robia z vas z hry zufalo tu tocite jeden argument, ako trapne WoW, co je recyklat ala CoD, co vam nalezite nevadi, lebo je to only pc, predal 2 miliony za 2 dni...Zaujimava vasa logika...Tak vam treba, piratte si dalej a budete mat cochvila velky bacov ony na pc.
-
-
Ty jsi velkej z_kur_vyzmr_d, co? To že se Zaklínače prodaly skoro 2 miliony ks je pro CD projekt neskutečnej úspěch, ty hom_okládo...
-
-
JJ, velky uspech, ked Zaklinac 1 predal vyse miliona a pol a pritom pri vydani to bol zabugovany a neoptimalizovany produkt ako Stalker SoC napr.
-
-
Heh, minule ma tu pod jedným článkom ľudia presviedčali, že 90% ľudí sa aj tak nevie zohnať crack a teraz sa tu dozvedám, že vlastne celá infraštruktúra ma núti pirátiť hry. *1*
Tak kde je pravda?
-
-
Tak to vypadá že pc hráči začínají doplácet na pirátství, kde nezabírá ochrana, přestává výroba...jak primitivní idea. Ubisoft má u mě - už dávno
-
-
Svět spíš začíná doplácet na objevení/rozšíření internetu :)
-
-
Doufám že i Farcry 3 bude jen na konzole... nechci vidět další fail v podobě FarCry. Taká super hra to byla.
-
-
ještě EA a může si každej pc gamer hodit mašli...
-
-
at si ubisoft tahne kam chce, stejne od vydani puvodnich sturmoviku od nej nic nehraju. a to jak velke firmy posledni dobou vyjebavaji s hraci me ani nenuti se o ubisoft bat.. kdyby krachnul tak je mi to putna