Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hry Ubisoftu mě vždy bavili a mají plné právo to vydávat na čem chtějí. Taky mě mrzí, že mají takový postoj, ale nic s tím nenadělám a nemám žádný pádný důvod jim za to nadávat.
    • XorxoxTalarius
      Je demokracie, ms parvo si zanadavat a protestovat kdyz se ti neco nelibi. Treba ja proti ubisoftu protestuju uz nekolik let. Jejich hry nehraju vubec a jsem stastny :D
      • A to já takový nejsem. Třeba já neprotestuji proti Lady Gaga, když se mi její hudba nelíbí a neposlouchám ji. Demokracii v tomhle případě vidím v možnosti nekoupě. Peace
        • Takhle jsem uvažoval taky ale je to slepá ulička. Nekoupíš? svedou prodeje na pirátství. Ne na svůj přístup, buzeraci drm... Koupíš? Pak je dle nich všechno ok a jejich buzerace nikomu nevadí. NEjvíc se osvědčil HLASITÝ bojkot.
  • Preed
    Neviem ci ten Ubisoft nema PR oddelenie,ale je to asi prva firma,kde by som sa necudoval,ze by si ludia prestali kupovat tie hry len koli tomu ako sa firma ku nim sprava.
    • Joha
      Ja som sa na nový Ghost Recon tešil a toto je veľký úder pod pás. Keby sa k PC komunite správali ako CD Projekt RED alebo Valve tak by im to samozrejme ľudia kupovali. Ale oni né! Vyje*aná DRM ochrana vďaka ktorej som si AC2 prvý mesiac skoro vôbec nezahral lebo som nemal prístup na internet.

Všetci by si mali brať príklad z CDPR: Normálna edícia ako kolektorská DA2, DLC zadarmo, perkeftná podpora, komunikácia developerov a PR oddelenia s hráčmi. Vale a ich STEAM detto: perkeftné akcie kedy kúpite AAA hry za obrovskú zľavu, ak ste si niečo kúpili pár dní pred oznámením zľavy tak vám peniaze vrátia, síce len na STEAM wallet pred budúce nákupy ale aspoň dačo.

UbiSoft (AC je vynikajúce, ale holt...), Electronic (f)Arts (BF3 zabugované až to bolí) a v neposlednom rade Activision s ich dojnými koňmi: Mali by sa spamätať pretože celý herný byznys ide do kytek. Ale smutné je že vzhľadom na to že majiteľov konzolí prevažne tvoria deti, ktorým stači ťukať do analógov a nič iné ich nezaujíma, sa takéto hry budú predávať ďaľej a prístup ku komunite sa nezlepší.
      • Preed
        Ale keby aspon boli ticho a normalne portovali tie hry ako (skoro) vsetci,ved aj uzasny skyrim je obycajny port co sa tyka grafiky a UI,ale je to dobra hra,ludia su radi,ze su radi,ale Ubisoft nie,jeden priklad ze vsetky,from dust,vyda ho neskor(lebo vsetci su pirati),hodi tam aj DRM aj ked tam povodne byt nemalo(patch to sice odstranil ale len koli flamu hracov,keby to povodne nehovorili tak by to tam pekne nechali) a este je ten port aj totalne zmrseny(ak sa nemylim tak tam neboli ziadne nastavenia),to nie,ze oni nie su ustretovi k tym hracom,oni im se*u rovno na hlavu a este cakaju,ze im daju za to prachy.
        • Asharak
          nejvíc se mi na Skyrimu líbí, že když ho spustím, naběhne logo Bethesda a hurá pokračovat. A navíc si pak stáhnu modifikaci která ukázky loga vynechá a můžu pokračovat o pár krutých vteřn dřív *2* No kdo tohle má, no ? *14*
          • Joha
            Skyrim má výhodu práve komunity... modderi tú hru ešte dlho udržia nažive. Ježiši veď alpha verzie HD Textur a vody tu hru veľmi pekne vylepšia a to bez veľkého dopadu na FPS... holt nie každý má aspoň trocha rozumu ako Bethesda (aj keď za Fallout 3 si zaslúžia facana :D)
            • Já to už asi 2 dny nehrál, ale zato každý den strávím hodinku prohledáváním nových modifikací :D Jak jsem je objevil, strávil jsem u toho 3 hodiny a výsledek stál za to.
              Mám tam 1GB textur navíc, taky mi to FPS spadlo z 60 na 50 díky texturám ale čekal jsem víc, nejvíc žere FXAA injector (z takovejch 50fps na 40, nebo z 90 na 75) ale jinak je ten engin dobře optimalizovanej pro tyhle přídavky :)
  • Hmm tak ať jdou do háje když se jim nelíbi prašulky. Jsem si jist ze by si to koupil dost lidi aby to zaplatilo vyvoj a vytvorilo zisk.

Stejně, nejlepší ghost recon byli ty první. Tohle už od videí vypadalo jako hloupá střílečka se super hyper mega good systemem krytí, proti kterým teda nic nemam, ale sakra nema tě to udělat nezranitelným...
    Za článek jsem rád, aspon jsem si vzpoměl na originalky Ghost Recon co mi tu leží. Jdu na ně.
  • Kocy
    Stejně je mi to jedno. Z výborné hry stejně udělali blbost, tak ať si tu blbosti jenom užijí konzolisti...
  • No co tak si to lidi místo na PC upirátěj na konzole no
  • Tak já také přispěju na konto ubisoftu - před nedávnem jsem si koupil originál Splinter Cell Conviction. Strašně mě naštavlo, že před spuštěním hry se musím nejdříve připojit na uplay. Já po netu nehraju, takže je mi to kničemu. Nicméně, kdyby ta služba alespoň fungovala jak má, tak by mi to nevadilo. ALE! Ve více než 60% pokusu o spzštění hry se mi napsalo, že se nelze připojit k uplay(internet samozřejmě jinak fungoval) a trvalo to třeba i 2-3 hodiny než to zase naskoččilu. A 2x se mi po čisté instalaci stalo, že se nějak i špatně updatoval a poškodilo to celou instalaci a muselo se od znova. Takže jsem to nevydržel a stáhl si crack - spuštění hry je nyní otázkou jednoho kliknutí a hra je spuštěna rychle bez nutnosti se přihlašovat nebo čekat. Výsledek - ano mám tu hru rád respektive mám rád hry se Samem Fisherem, ale nechci si nechat házet klacky pod nohy ze strany výrobce, když jsem mu za jeho produkt zaplatil. Takže takhle ne pánové!
    • Ano, taky nechápu jejich logiku:

Koupil si to? Tak ho za to potrestáme! A pokud si platící zákazník bude stěžovat? Tak ho na fórech zabanujem a nebudeme odpovídat na maily!
      • miker17
        to je pravda......tohle dokonce platí když si koupíš i pos. film....první co uvidíš je piratění se trestá..
    • dobrý
  • rancor1223
    Ještě že tak. Vypadalo to neskutečně debilně! A ten GR Online na tom neni o moc líp.
  • UbiSoft zvolil novou ochranu proti PC piratum, nebudou na pc vydavat hry *1* a proc? Protoze vsechny jejich ochrany staly za hov... a dopadlo to tak, ze ti co si od ubi hru koupili na tom byli hure, nez ti co si ji stahnuli *1* Viz SC Conviction, AC2 atd....je pravda, ze tahle ochrana na PC hrace bude asi nejvice platit
    • Prostě to chce do zalohy xbox, kde si ty hry taky můžeš stahnout :-D Ještě že ho mám v záloze
  • Pete.palis
    jakoby se na kobzole nepirátilo *1*

stejně ty porty stojí za velkou julinu *7*
    • samozřejmě, že se pirátí, ale z konzolových her jsou větší prodeje i přes to... :)
      • miker17
        do čísel prodeje PC není započítana Digitalní distribuce....jen prodej z kamených obchodů
  • Hele,ten Ubisoft mě šve už dlouho.Nejdříve vydají Brotherhood na PC o půl roku později.To mi zas tak nevadilo,Potom zjistím to že nebude na PC I AM ALIVE.Říkám si sakra,tohle mě fakt naštvalo ale dám jim ještě šanci,možná udělaj něco co mi názor na ně trochu zpraví.A dneska zjistim že Ghost Recon na který čekám už od té doby co jej oznámili zruší na PC.Co si o tom mám sakra myslet?Že se nás snaží naschvál naštvat?Nebo už na PC bez urážky Se*ou?Ještě at oznámí že ani Far Cry 3 nebude na PC,že jsme jim totálně u pr*ele.Nevím,s Ubisoftem končím.
    • Taky bych nechtěl pracovat na něčem, u čehož bych nevěděl, jestli se vůbec zaplatí náklady.

Pirátí se všude, ale na konzole opravdu méně (u nás to možná bude fifty fifty)...
      • miker17
        Na konzolích se piratí víc jak na PC... jenomže víc jak polovina amerických dětiček má konzoli(protože u ní nemusí myslet: only PP(put and play) ) a když hry vycházi tak jak vychází ( konz. verze vyjde dřív) tak ať se nediví že mají menší zisk s pc protože si to američtí buřtíci radši koupí o měsíc(nebo o rok) dřív než aby čekali na Pc verzi(která je prolezlá všelijakými svistvy DRM...nebo to je dodrbaný port)

a ještě jedna věc američani si mohou dovolit utrácet každý týden za originálku. vetšina evropanů ne.
        Kdybi se vývojáři snažily neznepříjemňovali poctivému hráči život všelijakýma *censured*. Tak je PC prodej někde uplně jinde.

A že PC prodej je okolo 50 000 kusů...HA. Zaklínač 1 a 2 se prodával po milionech, Portal 2 PC verze se prodalo víc jak xbox+PS3 dohromady, Shogun 2 měl milionové prodeje, BF3 na PC tahne k milionu.

Jedna rada do života arogantní přistup ještě nikdy nikoho nezískal...
        • No LOL! PC preferuji pouze postkomunisticke zeme a zeme, kde jsou konzole zakazane (cina), vsude jinde vyrazne dominuji konzole, tedy i v zapadni evrope.

Na konzolich se pirati pravdepodobne mene, na pc se uvadi piratstvi 80 az 90 %. Nedavno bohemia interactive oznamila, ze na 3 platici hrace spada 100 neplaticich, to je 97% piratstvi.

Vetsina americanu je chuda, ale maji jinou moralku, takze i ti socialne slabi americane ty hry kupuji. Viz nedavna zprava, ze nejcic hry kupuji prave ti socialne nejslabsi a ti se maji rozhodne hur, nez prumerny evropan.

Zaklinac 2 se prodal zhruba jeden milion, takze zadne miliony, takoveho DA2 se prodalo diky konzolim nekolikanasobne vic, prestoze je to spatna odflakla hra. Na pc platforme se neplati ani za kvalitu. BF3 se na PC prodalo 0,7M, na xboxu 3,3M a na PS3 3,4M. A to se ten BF3 jako primarne online hra na PC prodaval jeste relativne dobre.

Takze mas hodne spatne informace, pravdepodobne vycucane z prstu. A proto nechapes, proc vyvojar nutne preferuji konzole, je to ekonomicka nutnost. PC trh je neuzivi.
          • xbox: 2.1m
            PS3: 1m
            PC: 980 t. -nezapočítaná digitální distribuce což znamená 200-300 navíc
            tak tu nekydej hnůj....btw Creative Assembli je firma která dělá PC tituly a problémi s uživením nemá

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší