Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • XorxoxTalarius
    Od te doby co se ze serie The Setllers, stala slatanina vseho mozneho, mne hry od uby netrapi .... a budu e moc smat, az se doplazi za PC hraci s prosikem.
  • nastesti hry od Ubisoftu nikdy nepatrily do mych oblibenych zanru, ikdyz par z nich mozna bylo povedenych, tak drtiva vetsina me absolutne nezajima
    • ja mel rad stary ubisoft v doback starsich prince of persia, farcry, prvnich spliner cellu, BiA ale pak se to zaclo nejak horsit (asi to bylo tim odklonem od PC her vice do konzolovych vod = i kdyz teda on UbiSoft taky nebyl nikdy uplne "PC" byl to takovy hybrid i predtim ale ty hry me proste chytli vic nez ty co vydava dnes) a od ty doby sem tady nenarazil na jedinou hru ktera by me od ubisoftu bavila :( (vcetne AC)
    • přeně jen Bohemka a Tk2 *3*
      • Take 2 neexistujou už:D
  • S hrama je to jako s jinejma věcma :-) Auto za 1 000 000 si koupí 2 lidi a auto za 200 000 si koupí 40 lidí...kéž by na tohle přišly už konečně i tyhle firmy. Podle mě je lepší prodat 1000 kopií za 200 Kč než než 50 kopií za 1200
    Myslím si, že kdyby ty ceny byly nízké, určitě by studia vydělávala více nez teď *3*
    • Tohle uplne pravda neni..
      Urcite by pocet kupcu stoupl po tak markantnim snizeni ceny, nicmene si nemyslim, ze by stoup natolik, aby se jim to vyplatilo..
  • Baikonur
    Teď jsem hrál 10 minut AC Revelations a chce se mi blít...

První místo, nějaká cutscena, pak mě donutili zmačknout "W" a okamžitě nasledovala další cutscena, pak sem zase musel zmačknout "W", další cutscena, nova lokalita... začina cutscenou, předemnou běhá duch altaira a skáče kam mám skákat ja - abych nemusel vubec používat mozek, další cutcena, opět bezhlavé šplhání za duchem, další cutscena... tyvole ať jdou s timhle dop*dele.....
    • Jazz
      Běž si blejt, tys asi nehrál předchozí díly co ?
      • Ataker
        Ale on se nebaví o předchozích dílech :)
        • Jazz
          Já naznačuji, že je to to stejný.
    • jo jo ... A když jsme hrávali Tomb Ridera, tak jsme stáli v místnosti, koukali na dvě stěny a nevěděli kudy kam....
      • úplně jsem dostal chut si ho zase zahrát *4*
        • Joha
          A čo taký starý Indiana Jones? :D Ja som to ani neprešiel pretože somsa zamotal a už som nevedel čo mám robiť :D
      • XorxoxTalarius
        To byly casy :)
  • Kdyby stála jedna hra 200 jako prodávaj v hypernově starý pecky tak by si každej radši koupil originál než jí stahoval už jen kvůli multiplayeru a bezproblémovýmu chodu.Taky když nacpou vydání všech očekávanejch her před vánoce tak je jasný,že si tu člověk koupí jen jednu hru a ostatní stáhne.Navíc ubisoft je banda blbců co myslej víc než na kvalitu her na to kolik vydělaj a pak podle toho ty hry vypadaj.
    • Raději pozor na jazyk hrdino. Mluvíš tu o někom, kdo stál za Far Cry, Splinter Cell, Brothers in Arms, Raindbow six...za ty tvoje řeči o blbcích bys zasloužil políček. Nežvatlej o ničem, o čem prd víš.
      • Jasný ale ubisoft se dost změnil taky jsem jejich hry kdysi měl rád.Mrkni se třeba na starý brothers in arms a co připravujou teď furious 5 to mi příjde jako výsměch celý sérii a doufám,že se jim to vymstí.Heroes byli taky lepší když je mělo 3DO a assasin to je dojná kr-va ubisoftu,která vychází snad každej půlrok jenom v jinym prostředí jinak je to ůplně to samý jako předešlý díly.Jedinej Far cry 3 vypadá zatím dobře.
      • Mužeš bejt klidně svatej ,jak to jednou poděláš už ti to nikdo nesmaže...to samé je u Ubisoftu.Osobně miluju Splinter Cell a Silent Hunter ,ale jejich ochrana je jen na obtíž.A od té doby co to mají jejich hry mne nezajimají.
  • According to Polish news site Parkiet, and as reported by the Warsaw Business Journal, CD Projekt recorded 940,000 sales of the game in the first half of 2011.
    The company had previously revealed in June that The Witcher 2 surpassed 400,000 units in its first week on sale.

Hrubý překlad: "Zaklínače 2 se za půl roku prodalo 940 000, z toho 400 000 první týden."
    A kdoví jak vysoko už jsou tyto čísla dnes.

Prostě kvalitní PC-only hry se prodávají dobře.
    Ulhaný Ubisoft, který dělá automaticky ze všech zloděje, může tvrdit co chce.
    Je pravda, že by asi pravdivé prohlášení tisku typu: "Jsme líné lemry, kterým se už nechce nic ani portovat, protože nás to stojí úsilí a penízky se nám nesypou do klína samy." , vypadalo blbě.
    • To je sice hezke, ale konzolovych opravdovych pecek se proda nekolik milionu v prvni den prodeje:

http://venturebeat.com/2011/11/10/uncharted-3-sold-3-8m-copies-on-its-first-day/
      • Mechwarrior_bw
        a hamburgerov sa predá niekolko miliónov každý deň... a ? ide o to, že výrobca hry si zaplatil vývoj a má dostatočný zisk na svoje potreby i vývoj nasledujúcej hry.
    • misho8723
      OPRAVA, pretože to číslo 940 000 ks nepredstavuje predaje Zaklínača 2 za prvý polrok, ale za prvý mesiac predaja krabicovej verzie a predaja 6 - 7 týždňov digitálnej verzie.. čiže tento údaj zahŕňa predaje zaklínača od polky mája do konca júna, resp. do konca júla. Čiže teraz sa predpokladá, že Zaklínač 2 predal okolo 1,5 mil. kusov.. zahraničné weby zle preložili tieto správy od Poliakov
    • Mechwarrior_bw
      súhlas, preto vravím, že tu už nejde o pirátstvo - ich postoj akurát ukazuje že svojim hrám neveria ... portovanie na PC zaberia malému tímu zopár mesiacov, nie sú v tom žiadne enormné náklady, ak by to boli skutočne dobré hry tak by zisky z PC x-násobne pokryly náklady.

neviem v čom je presne problém, zrejme chlapci z ubisoftu zistili, že stále vela hráčov ma konzolu i herné PC a veľkú čast hier si jednoducho sťahujú na PC a na konzole kupujú iba svoje srdcovky... zrejme si urobili nejaké prepočty a vyšlo im, že je výhodnejšie zablokovať PC verziu a tým donútiť hráčov kupiť ju na konzolu ... zisk z pc portu sa tak jednoducho vynahradí zvýšeným predajom na konzolách.
      • tvoje spekulace má určitě pravdivej základ.
      • Ano je to sice jen spekulace, ale opravdu by to tak mohlo být.
  • miker17
    PC piráti můžou za 2 světou a AIDS
    PC piráti můžou za vyhynutí Dinosaurů
    Kvůli PC pirátům Bůh zničil Sodomu a Gomoru
    Bůh Zaplavil svět aby potrestal PC piráty.
    • Alex81
      Jako Chruščov zuřivě biji botou do stolu a řvu:"uveď zdroj" *1*
  • Ehm .. a tímto postojem chtějí donutit hráče "nepirátit"? Nebo jen vědí, jak vypadají porty z konzolí a raději to schovávvají za pirátství ?
    BTW poslední odkaz nefunkční ..
  • Hm no už mě začíná ten ubisoft štvát... A jestli nebude Splinter Cell 6 na PC, tak si asi za nima udělam výlet do Montrealu! *16* *16*
    • Jen se neboj, ono se to vývojářům potom vymstí. Jestli takhle začnou uvažovat další a další vývojáři, tak nebude trvat dlouho a těch 95% pirátské populace se přesune na obě konzole. A pak se budeme nakonec smát my, co jsme nedostali k vánocům nové hry *4*.

Pro UbiSoft pár rad:
      1) Investujete moc a kvalita je pořád nízko... investujte méně a daný obsah více využijte, tak aby působil zajímavě, originálně a vždy přinesl do herního světa něco nového!
      2) Nikdy nebude více legálních uživatelů než pirátů nebo bazarařů, jestli hry nové hry budou stát kolem 1100 Kč.
      3) Pořádejte více herních soutěží pro více lidí, k originálním hrám přidejte zdarma stažitelný obsah, bonusové postavy, bonusová videa, dokumentaci tvorby hry atd. - mnoho lidí to přiměje ke koupi.

No psal bych více, ale to bych tu byl do večera. Mrzí mě to protože zrovna UbiSoft mám celkem rád a jejich hry jsou fajn (mohly by být určitě lepší, ale zahraju si). Přesun na konzole nic nevyřeší, ale to poznají sami...
  • heh musim se jen smat tyhle ubreceny a radoby drsny diskuzi
    *15* *15* *15* *15* *15* *15*
    • Já ti nevim, pročet sem si tu diskuzi a věř že tu nikdo nebrečí. Ta hra je více či méně ale spíš více, všem u zadku *3*
    • miker17
      lol ja se musim smát tobě za tento ubohý pokus o Trolling
      *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
      • Řekl bych, že to zas tak ubohý pokus nebyl když jsi mu na to odpověděl *1*
        • miker17
          odpovědět na co....na nic se neptal akorát tu provokoval

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit