Přejít na výpis diskuzí
Ubisoft nevtipkoval, Ghost Recon: Future Soldier také vynechá PC
24.11.2011 | levis
240 příspěvků
-
No jo no, kdyby lidi nepálili, tak by to neposrali... přeju to všem pirátům. Lidí, kteří si kupují originál je mi líto, že přijdou zbytečně o hry..
-
-
Pěkně jim to dlabeš, takhle lehce se nechat zmanipulovat to už je ostuda. Teď bež rychle pověsit svého kamaráda piráta!
-
-
A ty asi nejsi schopny pochopit to ze ubi je v podstate taky jenom firma a firmam jde o co nejvetsi zisk. My nerikej ze kdyby tam ten zisk vydeli tak udelaji i pc verzi cisla nelzou a rikat ze to je lenost to uz je vrchol trapnosti davam ti palec dolu hah
-
-
-
Zvláštní jak tu plno lidí dělá chytře a zastává se firem, které tvoří hry. Každý hráč by měl být na tohle nastavany a každý nepochybně nemá tolik peněz aby mohl kupovat 10 her za rok či půl. Dívejte se na to z pohledu hráče a ne firmy. Ta Vam za to Vaše obhajování jejich zájmu nic nedá. Člověk dnes prostě musí vybírat co koupit a co ne. Na druhou stranu, čím méně společnosti bude vydávat hry na PC tím více na tom vydělají ostatní. Ale to mě nezajímá já jsem zákazník a hráč, takže doufám, že mnoho jiných společnosti zůstane i u PC! *5*
-
Vůbec se jim nedivím. Taky by mě sralo kdyby polovinu zisku z mojí práce shrábli piráti. A stejně se nic moc nědeje..her je i tak přehršel;)
-
Aha, vidím opravdu rozdíl proti Xboxovým a PS3 verzím. Obě dvě se dají hacknout a hry pálit !!Piratství je a bude a to jen proto, že ty hry stojí neskutečné pálky a jsou lidi, kteří nejsou ochotni zaplatit 1500 za ani né týden zábavy. To je docela drahá zábava ! *16*
-
Ubi končí ? No tak jo, sem pro. Popravdě už ani nepamatuju kdy sem od nich naposledy něco hrál. Ani mě nenapadají žádný dobrý tituly.. Možná mi tu někdo osvěží paměť *4*
-
-
Tak zas abychom jim moc nekrivdili, vydavaji stale stejneho assassina, ktery si drzi docela dobrou uroven.
-
-
Pravda, když sem kdysi zkoušel jedničku, překvapila mě grafika a zpracování a nejspíš si tuhle kvalitu drží. Škoda že mě moc nechytnul a proto mi po Ubisoftu smutno nebude.
-
Souhlas, Assassins Creed díly jsou dobré a docela by bylo škoda, kdyby je nevydávali i na PC.
-
-
No, Revelations už je na netu, což je docela smutný. *9*
A smutnější je ještě to, že to zrovna stahuju, když mám předobjednanou sběratelskou edici. *13* -
-
smůtné....HA
konzolá verze hry byla na netu od 4.11 tak kdo je pirát...HA 2týdny před vydáním A to nikomu nevadí ale nedej bože se tak brzo bjevit PC verze...to by byla paseka -
-
Jazz: každá hra se dá sehnat par dní někdy i týdnů před vydáním stačí si jen trochu připlatit (200-300 kč) a mít známost v nějakým obchodu.
-
Ian: Jojo, hlavně že my jsme ti největší piráti. *15*
-
jazz: to sice jo .. ale vo vseobecnosti plati, ze na xbox je to venku tak tyden - dva pred vydanim, na PC je to den - po vydani (pripadne den, dva pred) at uz je delay PC verze vuci xboxove jakykoliv
-
No ona i prej ta originálka byla k prodeji nějak dřív.
-
-
Tak tu posledni větu fakt nechápu *1* Proč to stahuješ, když ti to už v prosinci dojde, cca za týden, to už vydržíš *1*
Ale jinak palec palec nahoru, že si hru kupuješ. Rád prostě slyším, že si hru někdo koupí, ikdyž je mnohem jednoduší si ji jenom prostě nelegálně stáhnout *3* Uvidím jaké budou recenze a možná taky buy *2* -
-
To je právě to, já to nevydržím! *1*
U Brotherhoodu jsem ty 3 dny přetrvával, ale teď... *15*
-
-
-
-
-
-
Multiplatformy mě už stejnak pěkně dlouho neberou a až na víjmky z mýho pohledu všechny stojej za prd.
Radši si zahraju exkluzivity pro PC nebo PS3 . -
PC trh minimálně na pár let přejde z většiny na model F2P míchaná s MMO. Jediná firma co vyloženě rejžuje na PC trhu je Blizzard a to díky tomu, že každá jejich hra má kvalitní MP a blbě obcházející se ochrana ve formě Battle.net :D
-
-
f2p nebo p4f ? ;)
-
-
tu už nejde o pirátstvo...
-
vsichni nadavate ale bejt vy vyvojarem tak si myslim taky 2x rozmyslite jestli vam prodej ten pc vyvoj zaplati. zrejme z pc ubisoft nemaji takove zisky jake si predstavuji tak hold konec. neni se vubec cemu divit, kazdej tu nadavate ale vsadim ze ani jeden z vas nepodnika...
-
-
Ale podniká.A já je chápu ale škoda že za to platí i ti hráči kteří si hry kupujou.
-
-
Nu což, tak holt budu hrát hry od jiných vydavatelů. Zas tak moc se neděje. I tak toho mám víc, než stíhám hrát.