Přejít na výpis diskuzí
Ubisoft nevtipkoval, Ghost Recon: Future Soldier také vynechá PC
24.11.2011 | levis
240 příspěvků
-
No jo no. Čím více se budou PC hráčům házet klacky pod nohy v podobě odfláklých portů a nesmyslných DRM ochran, tím budou prodeje nižší a poměr upirátěných kopií k těm prodaným větší.
Ubisoft si zrovna dobré jméno nezískal (alespoň co se týče DRM) a i když si myslím, že se 80% multiplatofrmích her vyplatí mít na PC, tak třeba byť první dva Assasiny jsem si na PC koupil, hrál jsem je na gamepadu a v případě dvojky už ani ty výhody PC nějak nevynikaly. Třeba u MassEffect, nebo DeadSpace na tom byly PC verze rozhodně přinejmenším naopak.
Že se Ubisoftu nevyplatí vydávat hry na PC chápu, ale můžou si za to myslím v první řadě sami.
A vidím to stejně jako Santa. Prostě se bez jejich her obejdu, už tak je toho dost co hrát.
Spousta jiných studií dokáží na PC platformu své produkty stále slušně prodávat a některým se i vyplatí např. vydávat PC exclusive tituly...
btw. zvláštní je, že i produkt jako DCS (BlackShark, A10-C) a to jako PC only a k tomu zaměřený na užší skupinu hráčů si dokáže na sebe vydělat. Ubisoft si musel PC komunitu asi hodně znepřátelit a těma exkluzivkama to myslím jenom dovršil *15* -
-
Člověk, co si dá k nicku artwork z krabice prvního Shodana je mi sympatický. A navíc má stejný postoj jako já.
-
-
Technická: to není artwork z krabice prvního Shodana, ale prvního System Shocku *3*
-
-
No tak zrovna DCS série to má trochu jednodušší, tu nejnáročnější část vývoje zaplatila armáda (Black Shark je původně trenažér pro ruské letectvo, Warthog se programoval pro americkou Národní gardu). Pro účely hry pak stačí zcenzurovat to, co je ještě tajné a dodělat kampaň, single mise a editor *4*
-
-
Jo jo, taky mně to pak doťuklo, že se podstatná část zaplatila již z předchozího vývoje, blbý příklad. Ale jak píše výše bu. Je kupa dalších elementů v této soustavě :)
A přinejmenším třeba i ptávě ten nový Ghost Recon byl už předem odsouzený k upřednostnění na konzole, takže i kdyby na PC vyšel, byl by to myslím právě spíše ten méně ukázkový příklad konverze...
-
-
až se dozvíš o Benchmark Sims 4.32 pro Falcon 4.0 už od tebe neuvidí z DCS ani korunu *3*
-
-
no DCS už jen kvůli podpory a přístupu ke komunitě mají moje jisté, ale Falcona samozřejmě znám a o tomhle jsem nevěděl. Mrknul jsem na SimHQ a hodně zajímavé :) Díky moc za tip *3*
-
-
Pozri sa... Blizzard, Dota 2 a cele Valve. A kopa dalších.
Ja mam o hry postarané - ktoré kúpim a nestiahnem. Tie s*äčky čo vydava ubisoft mne osobne nestoja ani za stiahnutie.
Vela hier je kvylitnyvh co stoja za kupu, ale zas tie ceny su dosť krute u AAA titulov. Niečo dokonca mam stiahnute a pol roka mi to leži v pc lebo mi to ani nestoji za skušku. :D
Si zahram radšej orig. sc2 alebo Shoguna a ine....
-
-
Zrušení tohoto titulu u mě osobně vyvolalo jeden velký zýýýývanec...
-
-
trefa do živýho *15* *6*
-
-
Je to v pořádku ke hraní her jsou primárbě určeny konzole - které narozdíl od pc nemusíte nákladně upgreatovat aby jste si zajistili dostatečný výkon.Jediné obrovské - je že hry na konzolích jsou málo lokalizované do češtiny - doufejme že se to tedy zlepší. Navíc já si vždy kupoval original hry, tedy do té doby kdy na pc zavedli instalaci jen pro 1 základní desku a pod. Takovou hru si odmítám koupit - když si kopím nový počítač nebo změním poskytovatele připojení, nebo si chci hru vzít na chatu -je mi k ničemu a můžu jí vyhodit.
-
-
nákladne upgradovať ? ja som za posledné 4 roky upgradoval iba grafickú kartu za 4 tis. Skús si vypočítať kolko penazí si preplatil vo zvýšenej cene hier, možno zistíš, že tvoje konzole nie sú až tak výhodné ako sa ti zdá.
-
-
ono je tam hlavně skvělé to slovo "upgrade". Vyměníš celou konzoli nebo si koupíš grafiku nebo lepší processor co do tvojí patice ještě jde zapojit a získáš dost výkonu navíc? :)
Ale zase o tom hooodně lidí nemá páru.
-
-
no hlavne diky tem nasim primarnim hernim zarizenim nemusime PC uz nejaky ten patek (450-500 patku) upgradeovat ... :) dusledek ? hry z daleka nejsou tam kde by mohli byt .. jak z hlediska technologickeho, tak po strance hratelnosti ... (nechci tim vinit konzole, vydavatele, nebo nedejboze hrace ... je do prirozeny dusledek trzni ekonomiky) ...
-
-
Mě to je jedno já si zaplatim port na pc a budu tu hru mít na pc takze asi tak a je mi jedno kolik to bude stat mam hodne penez sem milionár takze at si rikaj co chtej ja ho budu mit na pc zalpatim si vyvojare hahaha sem proste machr !!!
-
-
Ty máš asi hodně smutný dětství, což trolíku? *1*
-
já si koupím kvůli tomu konzoli, a pak na ní napíšu "PC" a tím to budu mít taky na PC... ale hru i tak samozřejmě upirátím.. já sem king
-
-
tak to se zase chlapci ukázaly! no konzoli si kvůli tomu kupovat nebudu ať si ubisoft nasere když tam je banda kktů
-
zajímavé je že hra Shogun 2 prodala ohromné množství kusů , Portal 2 se na PC prodal víc jak na konozlích dohromady...dokonce i ten BF3 má velkou prodejnost....
Za nějaký měsíc kdy definitivně umře Xbox a PS3 tak bude nějaký 2roční Intervel mezi vydáním nové generace konz. tak se tito smějdi budou snažit vetřít zpátky na PC ......jak se ale říka kdo si do vlastního hnizda s*re.... -
-
taky je zajímavé že Zaklínač 1 a 2 netrpěly jen "50 000" prodejností jak UBIsoft tak rád hlásá ....hra se prodávala v milionech.
-
taky mě nijak nezamrzí že o Call of Recon příjdu....jsou jiné lepší hry tak proč tu nadávat
-
-
kdyz to porovnam s jednickou a dvojkou tak at si to nechaj...jenom dalsi seria zmrvena konzoli od microsoftu
to sami jako ten new rainbown six kdyz to porovnam se raven shild na kterym jsem zacinal tak je to proste hruza ;-((((((((( -
-
poprvé s tebou v něčem souhlasím :-)
-
-
super *5* tak mi dej pusko pls *3*
-
-
dal jsem ale už mě někdo přehlasoval
-
-
Ja s ním také souhlasím, ale i tak musím dát mínus :D
-
-
jen tak z principu *1* co?
-
-
-
-
-
-
Hergotfix! Jeste mi oznamte exkluzivitu dalsich dilu Assassina, Splinter Cell, Rainbow Six a Far Cry a uz mi nic jineho nezbude nez investovat do televize/monitoru s HDMI a konzole.
-
-
Ja si ps3 koupil pred rokem jako blu ray prehravac a zjistil, ze me na tom hry bavi vic nez na pc, na kterem hraji od dob dosu. Konzole hatteru se to netyka, ale spousta hracu bez predsudku mozna bude prekvapena.
-
Jak nejde o zivot tak jde o hovno, chce to klid.
-
-
Na internetovych diskusich je dobre, ze i clovek bez emoci jako jsem ja je muze vyjadrit.:-) Nedelam si z toho nic. Hry uz stejne prakticky nehraju. Pouze ze setrvacnosti projizdim weby o hrach a obcas nahodim nejaky nazor nebo radoby emotivni vylev do diskuse. *1*
-
-
-
kolik hracu, kdyby nemeli moznost si hru stahnout, by si ji koupili ... pochybuji, ze vice nez polovina ... cast po roce v obchodaku za 200,- , cast by si pujcila od znameheho, cast mozna z bazaru .. rozhodne neplati 1 piratska kopie = usly zisk za jednu prodanou kopii, clovek ktery ma tendenci piratit na PC, ma tendenci piratit i na xbox (pokud ho ma) ... je to jen o tom, ze vhledem k znizene kvalite her, to lidi tolik neboli, kdyz je to zadara (neni to natolik dobre abych si to koupil, ale kdyz to muzu mit zadara tak to na chvili zkusim), dalsi veci je absence demoverzi (dejte mi moznost vyzkouset hru v kramu) ...neni to koser, neni to regulerni omluva ale je to hold tak ... a to vysvetluje proc hraju dokola stare hry z casaku a par novinek, o kterych vim ze mi vydrzi dele nez 1 den a neni mi tak lito vyhodit ty prachy, jinak si radeji zajdu do dobre restaurace za ty prachy ...
-
-
jak vypadají hry, kterých se legálních kopií na všechny platformy prodají miliony? věřme ubi, že future soldiers budou taková blbost, že by si to 95% lidí jen stáhlo, vyzkoušelo a zahodilo....
-
-
S toho co jsem mel dosud moznost videt tak PCckari o nic neprijdou, vypada to na fail. *6* *5*
-
-
ale byla by skoda prijit o nektere dalsi tituly .. tenhle soucasny herni trend nemuze trvat vecne .. za par let se zase zacnou delat poradne hry ....
-
-
To ano ale myslel jsem to ve smyslu ze pro Ghost Recona se neni treba hned veset. Ja si hry kupuji, takze v tomto smeru vic delat nemohu.
-
-