Přejít na výpis diskuzí
Ubisoft nevtipkoval, Ghost Recon: Future Soldier také vynechá PC
24.11.2011 | levis
240 příspěvků
-
PC piráti můžou za 2 světou a AIDS
PC piráti můžou za vyhynutí Dinosaurů
Kvůli PC pirátům Bůh zničil Sodomu a Gomoru
Bůh Zaplavil svět aby potrestal PC piráty. -
-
Jako Chruščov zuřivě biji botou do stolu a řvu:"uveď zdroj" *1*
-
-
Zrušení tohoto titulu u mě osobně vyvolalo jeden velký zýýýývanec...
-
-
trefa do živýho *15* *6*
-
-
Tak já také přispěju na konto ubisoftu - před nedávnem jsem si koupil originál Splinter Cell Conviction. Strašně mě naštavlo, že před spuštěním hry se musím nejdříve připojit na uplay. Já po netu nehraju, takže je mi to kničemu. Nicméně, kdyby ta služba alespoň fungovala jak má, tak by mi to nevadilo. ALE! Ve více než 60% pokusu o spzštění hry se mi napsalo, že se nelze připojit k uplay(internet samozřejmě jinak fungoval) a trvalo to třeba i 2-3 hodiny než to zase naskoččilu. A 2x se mi po čisté instalaci stalo, že se nějak i špatně updatoval a poškodilo to celou instalaci a muselo se od znova. Takže jsem to nevydržel a stáhl si crack - spuštění hry je nyní otázkou jednoho kliknutí a hra je spuštěna rychle bez nutnosti se přihlašovat nebo čekat. Výsledek - ano mám tu hru rád respektive mám rád hry se Samem Fisherem, ale nechci si nechat házet klacky pod nohy ze strany výrobce, když jsem mu za jeho produkt zaplatil. Takže takhle ne pánové!
-
-
Ano, taky nechápu jejich logiku:
Koupil si to? Tak ho za to potrestáme! A pokud si platící zákazník bude stěžovat? Tak ho na fórech zabanujem a nebudeme odpovídat na maily! -
-
to je pravda......tohle dokonce platí když si koupíš i pos. film....první co uvidíš je piratění se trestá..
-
-
dobrý
-
-
According to Polish news site Parkiet, and as reported by the Warsaw Business Journal, CD Projekt recorded 940,000 sales of the game in the first half of 2011.
The company had previously revealed in June that The Witcher 2 surpassed 400,000 units in its first week on sale.
Hrubý překlad: "Zaklínače 2 se za půl roku prodalo 940 000, z toho 400 000 první týden."
A kdoví jak vysoko už jsou tyto čísla dnes.
Prostě kvalitní PC-only hry se prodávají dobře.
Ulhaný Ubisoft, který dělá automaticky ze všech zloděje, může tvrdit co chce.
Je pravda, že by asi pravdivé prohlášení tisku typu: "Jsme líné lemry, kterým se už nechce nic ani portovat, protože nás to stojí úsilí a penízky se nám nesypou do klína samy." , vypadalo blbě. -
-
To je sice hezke, ale konzolovych opravdovych pecek se proda nekolik milionu v prvni den prodeje:
http://venturebeat.com/2011/11/10/uncharted-3-sold-3-8m-copies-on-its-first-day/ -
-
a hamburgerov sa predá niekolko miliónov každý deň... a ? ide o to, že výrobca hry si zaplatil vývoj a má dostatočný zisk na svoje potreby i vývoj nasledujúcej hry.
-
-
OPRAVA, pretože to číslo 940 000 ks nepredstavuje predaje Zaklínača 2 za prvý polrok, ale za prvý mesiac predaja krabicovej verzie a predaja 6 - 7 týždňov digitálnej verzie.. čiže tento údaj zahŕňa predaje zaklínača od polky mája do konca júna, resp. do konca júla. Čiže teraz sa predpokladá, že Zaklínač 2 predal okolo 1,5 mil. kusov.. zahraničné weby zle preložili tieto správy od Poliakov
-
súhlas, preto vravím, že tu už nejde o pirátstvo - ich postoj akurát ukazuje že svojim hrám neveria ... portovanie na PC zaberia malému tímu zopár mesiacov, nie sú v tom žiadne enormné náklady, ak by to boli skutočne dobré hry tak by zisky z PC x-násobne pokryly náklady.
neviem v čom je presne problém, zrejme chlapci z ubisoftu zistili, že stále vela hráčov ma konzolu i herné PC a veľkú čast hier si jednoducho sťahujú na PC a na konzole kupujú iba svoje srdcovky... zrejme si urobili nejaké prepočty a vyšlo im, že je výhodnejšie zablokovať PC verziu a tým donútiť hráčov kupiť ju na konzolu ... zisk z pc portu sa tak jednoducho vynahradí zvýšeným predajom na konzolách. -
-
tvoje spekulace má určitě pravdivej základ.
-
Ano je to sice jen spekulace, ale opravdu by to tak mohlo být.
-
-
-
UbiSoft zvolil novou ochranu proti PC piratum, nebudou na pc vydavat hry *1* a proc? Protoze vsechny jejich ochrany staly za hov... a dopadlo to tak, ze ti co si od ubi hru koupili na tom byli hure, nez ti co si ji stahnuli *1* Viz SC Conviction, AC2 atd....je pravda, ze tahle ochrana na PC hrace bude asi nejvice platit
-
-
Prostě to chce do zalohy xbox, kde si ty hry taky můžeš stahnout :-D Ještě že ho mám v záloze
-
-
Ubisoft se sám odepisuje
-
-
Proc? Jestli 95 % jeho prijmu delaji konzole, tak pc trh pro nej neni zajimavy.
-
-
Teď jsem hrál 10 minut AC Revelations a chce se mi blít...
První místo, nějaká cutscena, pak mě donutili zmačknout "W" a okamžitě nasledovala další cutscena, pak sem zase musel zmačknout "W", další cutscena, nova lokalita... začina cutscenou, předemnou běhá duch altaira a skáče kam mám skákat ja - abych nemusel vubec používat mozek, další cutcena, opět bezhlavé šplhání za duchem, další cutscena... tyvole ať jdou s timhle dop*dele..... -
-
Běž si blejt, tys asi nehrál předchozí díly co ?
-
-
Ale on se nebaví o předchozích dílech :)
-
-
Já naznačuji, že je to to stejný.
-
-
-
jo jo ... A když jsme hrávali Tomb Ridera, tak jsme stáli v místnosti, koukali na dvě stěny a nevěděli kudy kam....
-
-
úplně jsem dostal chut si ho zase zahrát *4*
-
-
A čo taký starý Indiana Jones? :D Ja som to ani neprešiel pretože somsa zamotal a už som nevedel čo mám robiť :D
-
-
To byly casy :)
-
-
-
No co tak si to lidi místo na PC upirátěj na konzole no
-
Počkat. Tady mi něco uniká. Nedávno se kasali, jak je jejich drm neprůstřelná, super a úspěšná, jak ochránila prodeje co rostly... a najednou je pirátství, i přes nejbrutálnější a nejvíc obtěžující DRM v historii nezvladatelný problém? Nebudu opakovat názory výše, ale Ubisoft klesl na dno korporátní žumpy. EA je v podstatě to samé, ale aspoň tam mají lidi, co neprudí blbými řečmi a mají tam aspoň trochu funkční PR oddělení.
-
-
Počkej, nejbrutálnější DRM je pořád Starforce, je fakt, že Ubidr, otravuje jako svině, ale aspoň ti nezničí dvd romku a totálně nezasere registry:))
-
-
Jo, to ses trefil :) Díky Starforce si nemůžu na sedmičkách zahrát Sarced 1 protože mi nejde zadat jednak kod z cd, ale taky nejdou updaty, po restartu to nahodí chybu a tak... pak zbžvá patch pro warez verzi a hned to funguje :)
-
-
Nejsou nicméně na Starfuck cracky? Nejsem si jistý, na které tituly jsou a které nebyly rozlousklé skrze ten malware dodnes. A sám jsem měl se starfuckem tři reklamní anabáze asi osm let z5. Pamatuju si to doteĎ :D Ono, různé DRM mi hodně otrávily herní život...
-
-
jj myslel jsem ten patch. Teď to byl buď only patch nebo ještě crack k tomu :)
-
-
-
-
-
No jo no. Čím více se budou PC hráčům házet klacky pod nohy v podobě odfláklých portů a nesmyslných DRM ochran, tím budou prodeje nižší a poměr upirátěných kopií k těm prodaným větší.
Ubisoft si zrovna dobré jméno nezískal (alespoň co se týče DRM) a i když si myslím, že se 80% multiplatofrmích her vyplatí mít na PC, tak třeba byť první dva Assasiny jsem si na PC koupil, hrál jsem je na gamepadu a v případě dvojky už ani ty výhody PC nějak nevynikaly. Třeba u MassEffect, nebo DeadSpace na tom byly PC verze rozhodně přinejmenším naopak.
Že se Ubisoftu nevyplatí vydávat hry na PC chápu, ale můžou si za to myslím v první řadě sami.
A vidím to stejně jako Santa. Prostě se bez jejich her obejdu, už tak je toho dost co hrát.
Spousta jiných studií dokáží na PC platformu své produkty stále slušně prodávat a některým se i vyplatí např. vydávat PC exclusive tituly...
btw. zvláštní je, že i produkt jako DCS (BlackShark, A10-C) a to jako PC only a k tomu zaměřený na užší skupinu hráčů si dokáže na sebe vydělat. Ubisoft si musel PC komunitu asi hodně znepřátelit a těma exkluzivkama to myslím jenom dovršil *15* -
-
Člověk, co si dá k nicku artwork z krabice prvního Shodana je mi sympatický. A navíc má stejný postoj jako já.
-
-
Technická: to není artwork z krabice prvního Shodana, ale prvního System Shocku *3*
-
-
No tak zrovna DCS série to má trochu jednodušší, tu nejnáročnější část vývoje zaplatila armáda (Black Shark je původně trenažér pro ruské letectvo, Warthog se programoval pro americkou Národní gardu). Pro účely hry pak stačí zcenzurovat to, co je ještě tajné a dodělat kampaň, single mise a editor *4*
-
-
Jo jo, taky mně to pak doťuklo, že se podstatná část zaplatila již z předchozího vývoje, blbý příklad. Ale jak píše výše bu. Je kupa dalších elementů v této soustavě :)
A přinejmenším třeba i ptávě ten nový Ghost Recon byl už předem odsouzený k upřednostnění na konzole, takže i kdyby na PC vyšel, byl by to myslím právě spíše ten méně ukázkový příklad konverze...
-
-
až se dozvíš o Benchmark Sims 4.32 pro Falcon 4.0 už od tebe neuvidí z DCS ani korunu *3*
-
-
no DCS už jen kvůli podpory a přístupu ke komunitě mají moje jisté, ale Falcona samozřejmě znám a o tomhle jsem nevěděl. Mrknul jsem na SimHQ a hodně zajímavé :) Díky moc za tip *3*
-
-
Pozri sa... Blizzard, Dota 2 a cele Valve. A kopa dalších.
Ja mam o hry postarané - ktoré kúpim a nestiahnem. Tie s*äčky čo vydava ubisoft mne osobne nestoja ani za stiahnutie.
Vela hier je kvylitnyvh co stoja za kupu, ale zas tie ceny su dosť krute u AAA titulov. Niečo dokonca mam stiahnute a pol roka mi to leži v pc lebo mi to ani nestoji za skušku. :D
Si zahram radšej orig. sc2 alebo Shoguna a ine....
-