Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hádejte proč si lidí nechtěj kupovat hry od UBI na PC? Protože ten zlý ubisoft udělal s pirátcví někdy i nutnou věc. Kolikrát se už stalo, že prostě hra originální pořádně nefungovala, ale ta stažená byla OK. To jsou ti zlý lidé co stahujou hry, žejo Ubisofte? A jak je možné, že třeba Blizzard prodal 1,5 milionů kopii čistě pro PC za 2 dny? No to asi bude milí Ubisofte tím, že tam cpete ochrany, kvůli kterejm ta hra pořádně nefunguje, většinou je to port z konzole atd. You wouldn't buy a bad game!
  • Ubusoft at tahne do haj.... Koupil jsem si Settlers 7 po pul roce hrani, bez jakehokoliv vyrozumeni mi zabanovali ucet. Nikdy jsem nepouzil zadny hack (ani nevim jestli na S7 nejake jsou), nikdy jsem nenapsal na jejich forum ani carku. Po 2! mesicich psani s jejich supportem, ktery odpovidal vzdy az asi po tydnu, jsem se nedozvedel proc je muj acc zabanovan, a jedine co mi bylo sdeleno, je ze si mam zazadat o vraceni penez od prodejce.Na uvedenych tel. cislech (kde ani jedno neni pro CR protoze tu nemaji zastoupeni) ani nikdo nebere telefon.... Nastesti byl prodejce slusnejsi nez cely vyje.... Ubisoft, a nabidl mi kompenzaci v podobe jine hry ve stejne hodnote. Pro me to byl jasny signal - Uz nikdy si od ubisoftu nic nekoupim. Jsou to smejdi, a jeste k tomu se svyma zakaznika jednaji jak s onuci. Doufam ze krachnou, nebo je koupi nekdo, kdo ma aspon spetku slusnosti a zajem o sve verne zakazniky! Jen at si jdou na konzole, aspon ztrati pomernou cast priznivcu a treba jim zacnou spatne casy. Treba takovy Blizzard, Activision, Valve nebo Bethesda od kterych mam jine hry, to je "kosmicky" rozdil pri jednani s nimi oproti ubisoftu.
  • Kocy
    Stejně je mi to jedno. Z výborné hry stejně udělali blbost, tak ať si tu blbosti jenom užijí konzolisti...
  • MrSanta
    Nu což, tak holt budu hrát hry od jiných vydavatelů. Zas tak moc se neděje. I tak toho mám víc, než stíhám hrát.
  • miker17
    zajímavé je že hra Shogun 2 prodala ohromné množství kusů , Portal 2 se na PC prodal víc jak na konozlích dohromady...dokonce i ten BF3 má velkou prodejnost....
    Za nějaký měsíc kdy definitivně umře Xbox a PS3 tak bude nějaký 2roční Intervel mezi vydáním nové generace konz. tak se tito smějdi budou snažit vetřít zpátky na PC ......jak se ale říka kdo si do vlastního hnizda s*re....
    • miker17
      taky je zajímavé že Zaklínač 1 a 2 netrpěly jen "50 000" prodejností jak UBIsoft tak rád hlásá ....hra se prodávala v milionech.
    • miker17
      taky mě nijak nezamrzí že o Call of Recon příjdu....jsou jiné lepší hry tak proč tu nadávat
  • Než něco napíšu. Rozhodně nechci obhajovat pirátství ať pc nebo konzolí (kdo říká že se konzole nepirátí, tak by se měl zamyslet). To neprospívá ničemu. Jsem z dnešního pohledu už starší hráč a pamatuju doby začínajících kvalitních sérií. Za ty roky se stalo to, že z malých studií se staly giganti s velkými dobytky (rozuměj manageri) kteří to vedou. Rozmohli se ve velkým konzole, které kupuje čím dál více lidí z různých důvodů atd. No a tyhle dobytky jako v každém biznisu zajímají pouze a jen čísla. Hráč je pro ně jen statistika na papíře generující zisky. Dříve hry dělali z mého pohledu hráči pro hráče. I bez monstrózních výbuchů, tuny prachu a padajících budov měla hra atmosféru a herního ducha. Hlavně ze hry byl poznat určitý charakter a cit pro věc. Hry z dnešního měřítka označované jako AAA. Nebudem se tady bavit o tom jaký je rozdíl mezi střílečkou a strategií. Kdo od střílečky čeká něco jiného než střílení, měl by zamyslet též. Nebo popřemýšlet o ukončení své herní kariéry. Pokud se však podívám na dnešní výtvory, je to jako přes kopírák. Už řadu let jsou si jisté herní série podobné jako vejce vejci. A tady se projevuje to smýšlení dobytků. Jeden udělá řekněme úspěšnější hru tak my musíme udělat to samé. Tak to vezmem, naroubujem to na naš engine, dáme tomu naši nálepku a hra je hotová. A co tím chce básník říci ? ... Že toto prohlášní Ubersoftu jen vítám a přeji si, aby se na pc už nevrátili. Fandím všem nezávislým a malým studiím, které dělají kvalitní hry. Kvalitní pro mě neznamená super vizuální pozlátko.Mimo jiné pirátství tu bylo je a bude. Stejně jako se od začátku vykrádají banky. To tak prostě je. Jen díky tomu, že tyto velké firmy to dělají jen pro zisk, tak se budou stěhovat tam, kde jim to vynese nejvíc to je snad jasný. A % pírátěných her pro nějakou platformu je jen a jen dobrý důvod pro ně. Až se začne pirátit ve velkým na jiné platformě, tak se zase budou koukat po tom, kam by přešli a zase se budou ohánět pirátstvím. Se mnou to je asi tak. Dříve byla možnost si hru vyzkoušet v podobě nějakého dema nebo časově omezené možnosti. Člověk měl možnost si hru vyzkoušet a pak se rozhodnout. Ne jestli ji "ukradne", ale jestli si ji koupí nebo ne. Dneska tato možnost je minimální. A z nějaké recenze nebo obrázků a videí člověk nepozná vůbec nic. To ať si každej myslí co chce. To jestli ho hra bude skutečně bavit nikdy nikdo nepozná z nějakého videa. Maximálně ho může zaujmout. Ale tady pak nastává dilema. Jak si hru vyzkoušet ? Peníze se nikde samy netisknou a v dnešní době kdy normální člověk kouká na každou korunu si sakra rozmyslí co koupí. A upřímně řečeno vyhodit vysoké % peněz za zajíce v pytli je hazard nejvyššího kalibru. Ano přiznám se že hry stahuju též. Ale ne z toho důvodu, abych někoho úmyslně okradl (i když z právního hlediska je jedno jaký pro to byl důvod), ale abych si hru vyzkoušel (alespoň u většiny to tak platí). Pokud autoři odvedli dobrou práci, tak si za to zaslouží odměnu. Za ty roky jsem si pár desítek her koupil a nelituju toho ani v nejmenším a i teď si rád zahraju starý dobrý hry. Dneska přes tyhle "AAA" tituly jen přejdu bez mrknutí oka. Hledám zajímavý projekty s nápadem a od prvního pohledu s něčím neokoukaným. Z mého pohledu je v tomto geniální systém F2P model u mmo her. Hru si zadarmo vyzkouším a když mě chytne a baví, tak autorům bez váhání nějakej peníz pošlu. I kdyby to znamenalo placení každej mesíc nějaké rozumné částky. Taky z něčeho žít musí a když se o hru a komunitu dobře starají, tak není o čem diskutovat.
    PS. Škoda že nejde hry reklamovat z důvodu nenaplnění účelu pro který mají sloužit. A to je bavit hráče :)
    Hraní zdar a já se jdu zase poohlídnout po nějakém zajímavém projektu :)
    • Asharak
      Moje řeč :) Velice pěkné !

Jen tam chybí částečně i kritika samotných vývojářských studií, kdy se snaží (jo, zní to samozřejmě trochu logicky) hráčům hru co nejvíce zjednodušit. Ale to že dělají hru pro věkovou kategorii 8-12 nebo 18 i 16 nějak nepostřehnou. Ani jaký dopad bude mít ta obtížnost na design celé hry.
    • Phillios191
      Skvělý proslov, na 100% souhlas :) Já jsem též již starší pařmen a prostě ty hry co vycházej dneska mě už tolik neberou a je to přesně jak píšeš, že se pořád kouká na rychlý vývoj, skvělou grafiku a další ''blbosti'' které nejsou natolik podstatné pro celkový herní zážitek, narozdíl od příběhu, délky hry a historii herních prvků.
    • né po právu, ale lidsky... pirátění je naprosto legitimní způsob, jak si jakýkoliv SW vyzkoušet, v případě, že chybí demo/trial... z toho se nemusíš zpovídat.
      Argument, že existují trailery a gameplay videa je bla bla... před vydáním hry jsou tyto videa kontrolovány obchodním oddělením a tudíž jejich cílem není ti hru představit, ale vzbudit v tobě očekávání a pohnout tě k nákupu... proto často přichází zmatek, když se vyrojí následná hráčská gameplay videa a recenze a ty tam najednou nic převratného nevidíš, protože tvoje očekávání bylo "upraveno" (hype).. nezbývá než vyskoušet a nebo kupovat zajíce v pytli.
  • rancor1223
    Ještě že tak. Vypadalo to neskutečně debilně! A ten GR Online na tom neni o moc líp.
  • Jedna z nejdůležitějších věcí je ta, že piráti vám nabídnou úplně vše co si můžete přát, kdežto většina firem jako třeba UBISOFT vás akorát omezuje, tahá z vás peníze, které si ani nezaslouží a ještě si stěžujou na hráče a na warezáky, že kvůli nim jsou nízké prodeje. Myslím, že nízké prodeje jsou kvůli úplně jiným věcem.

Jsem pirátem a ne nestydím se za to. Proč ne? Protože to bylo mé rozhodnutí, že ušetřím peníze a radši si hry stáhnu a to samé je s filmy a seriály. A pokud někoho chci podpořit, tak ho podpořím! Tak to prostě je. Třeba takový CD PROJEKT si zaslouží více než pár set korun, proto mám platinovou edici Zaklínače a zaklínače 2. Žádná ochrana, nepotřebuje to cd v mechanice a žádné služby! Tak to má být. Styd se UBISOFTE! *10*
  • S toho co jsem mel dosud moznost videt tak PCckari o nic neprijdou, vypada to na fail. *6* *5*
    • ale byla by skoda prijit o nektere dalsi tituly .. tenhle soucasny herni trend nemuze trvat vecne .. za par let se zase zacnou delat poradne hry ....
      • To ano ale myslel jsem to ve smyslu ze pro Ghost Recona se neni treba hned veset. Ja si hry kupuji, takze v tomto smeru vic delat nemohu.
  • Hm, ubisoft?

To budú tí hajzlíci, ktorí mi ani za mesiac nedokázali skompletizovať deluxe! elektronickú originálku heroes 6 (dodnes nemám bonusovú mapu). Žiadne ospravedlnenie, žiadne odškodnenie, len automaticky generované odpovede, NIKTO NIKDY nedvíhal telefón na číslach, ktoré boli v automatických mailoch.

Som si všimol, že sa tu často ľudia sťažujú na steam... no tak si skúste niečo objednať od ubisoftu.

Fajn, kľudne nech už nikdy nič na pc nevydajú, celkom rád by som o nich už nikdy nepočul.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit