Přejít na výpis diskuzí
Ubisoft nevtipkoval, Ghost Recon: Future Soldier také vynechá PC
24.11.2011 | levis
240 příspěvků
-
do 2ch rokov je Ubi spat :)
-
*1* 95% procent pirátských kopii a to všechno přes pirate bay? Hmmm kluci hulej dobrej material *15*
Ubisoft u mě klesl na úplné dno. Nejenže nejsou schopni udělat kvalitní hru eště to budou svádět na piráty. Já zase lituji uživatele konzoli, že musí hrát takovej odpad. -
-
a tak, on to nikdo soudnej stejne nehraje (a tech par zoufalcu at si klidne nechaj.. dobre jim tak) *1*
-
-
Jakmile se začne mluvit o pirátství, tak tady všichni začnou psát jak za všechno platí a že maj 40 originálek a že kupujou hry hned po vydání za plnou cenu a že warezáci jsou socky a zloději atd. Pořád tady vytahujete morálku a 2 strany barikády... píšete akorát kraviny, všichni. Stejně pirátství nikdy nezmizí a to že kdysi vzniklo, mělo svůj důvod. Poskytnout zdarma drahý obsah širšímu publiku na které se hry většinou zaměřují a to jsou děti. A mají děti peníze? Ne ne... děti si nemůžou kupovat každý měsíc 3 originálky a tak si je stáhnou. Však to neuškodí, až vyrostou tak většina z nich začne normálně platit. Děti prostě ještě nechápou svět jako ho chápeme my dospělí, že vše má svou cenu a úsilí. Pokud na to člověk má, at si to koupí, pokud ne tak si to holt stáhne a nikomu tím stejně neuškodí, protože si to stejně nemůže dovolit koupit.
-
nějak mi ta diskuze o pirátsví připoměla tento spot:
http://www.youtube.com/watch?v=lYhRZDkLgO8&feature=related
nebo tenhle anti piracy spot z futurami:
http://www.youtube.com/watch?v=blWLip8nl0E -
-
IT Crowd to udělali vážně senzačně a docela i pravdivě. Tohle vymlouvání je už absurdní.
-
-
And not a single fuck was given that day.
-
Ehm .. a tímto postojem chtějí donutit hráče "nepirátit"? Nebo jen vědí, jak vypadají porty z konzolí a raději to schovávvají za pirátství ?
BTW poslední odkaz nefunkční .. -
Doufám že i Farcry 3 bude jen na konzole... nechci vidět další fail v podobě FarCry. Taká super hra to byla.
-
-
ještě EA a může si každej pc gamer hodit mašli...
-
-
Kdyby stála jedna hra 200 jako prodávaj v hypernově starý pecky tak by si každej radši koupil originál než jí stahoval už jen kvůli multiplayeru a bezproblémovýmu chodu.Taky když nacpou vydání všech očekávanejch her před vánoce tak je jasný,že si tu člověk koupí jen jednu hru a ostatní stáhne.Navíc ubisoft je banda blbců co myslej víc než na kvalitu her na to kolik vydělaj a pak podle toho ty hry vypadaj.
-
-
Raději pozor na jazyk hrdino. Mluvíš tu o někom, kdo stál za Far Cry, Splinter Cell, Brothers in Arms, Raindbow six...za ty tvoje řeči o blbcích bys zasloužil políček. Nežvatlej o ničem, o čem prd víš.
-
-
Jasný ale ubisoft se dost změnil taky jsem jejich hry kdysi měl rád.Mrkni se třeba na starý brothers in arms a co připravujou teď furious 5 to mi příjde jako výsměch celý sérii a doufám,že se jim to vymstí.Heroes byli taky lepší když je mělo 3DO a assasin to je dojná kr-va ubisoftu,která vychází snad každej půlrok jenom v jinym prostředí jinak je to ůplně to samý jako předešlý díly.Jedinej Far cry 3 vypadá zatím dobře.
-
Mužeš bejt klidně svatej ,jak to jednou poděláš už ti to nikdo nesmaže...to samé je u Ubisoftu.Osobně miluju Splinter Cell a Silent Hunter ,ale jejich ochrana je jen na obtíž.A od té doby co to mají jejich hry mne nezajimají.
-
-
-
Hele,ten Ubisoft mě šve už dlouho.Nejdříve vydají Brotherhood na PC o půl roku později.To mi zas tak nevadilo,Potom zjistím to že nebude na PC I AM ALIVE.Říkám si sakra,tohle mě fakt naštvalo ale dám jim ještě šanci,možná udělaj něco co mi názor na ně trochu zpraví.A dneska zjistim že Ghost Recon na který čekám už od té doby co jej oznámili zruší na PC.Co si o tom mám sakra myslet?Že se nás snaží naschvál naštvat?Nebo už na PC bez urážky Se*ou?Ještě at oznámí že ani Far Cry 3 nebude na PC,že jsme jim totálně u pr*ele.Nevím,s Ubisoftem končím.
-
-
Taky bych nechtěl pracovat na něčem, u čehož bych nevěděl, jestli se vůbec zaplatí náklady.
Pirátí se všude, ale na konzole opravdu méně (u nás to možná bude fifty fifty)... -
-
Na konzolích se piratí víc jak na PC... jenomže víc jak polovina amerických dětiček má konzoli(protože u ní nemusí myslet: only PP(put and play) ) a když hry vycházi tak jak vychází ( konz. verze vyjde dřív) tak ať se nediví že mají menší zisk s pc protože si to američtí buřtíci radši koupí o měsíc(nebo o rok) dřív než aby čekali na Pc verzi(která je prolezlá všelijakými svistvy DRM...nebo to je dodrbaný port)
a ještě jedna věc američani si mohou dovolit utrácet každý týden za originálku. vetšina evropanů ne.
Kdybi se vývojáři snažily neznepříjemňovali poctivému hráči život všelijakýma *censured*. Tak je PC prodej někde uplně jinde.
A že PC prodej je okolo 50 000 kusů...HA. Zaklínač 1 a 2 se prodával po milionech, Portal 2 PC verze se prodalo víc jak xbox+PS3 dohromady, Shogun 2 měl milionové prodeje, BF3 na PC tahne k milionu.
Jedna rada do života arogantní přistup ještě nikdy nikoho nezískal... -
-
No LOL! PC preferuji pouze postkomunisticke zeme a zeme, kde jsou konzole zakazane (cina), vsude jinde vyrazne dominuji konzole, tedy i v zapadni evrope.
Na konzolich se pirati pravdepodobne mene, na pc se uvadi piratstvi 80 az 90 %. Nedavno bohemia interactive oznamila, ze na 3 platici hrace spada 100 neplaticich, to je 97% piratstvi.
Vetsina americanu je chuda, ale maji jinou moralku, takze i ti socialne slabi americane ty hry kupuji. Viz nedavna zprava, ze nejcic hry kupuji prave ti socialne nejslabsi a ti se maji rozhodne hur, nez prumerny evropan.
Zaklinac 2 se prodal zhruba jeden milion, takze zadne miliony, takoveho DA2 se prodalo diky konzolim nekolikanasobne vic, prestoze je to spatna odflakla hra. Na pc platforme se neplati ani za kvalitu. BF3 se na PC prodalo 0,7M, na xboxu 3,3M a na PS3 3,4M. A to se ten BF3 jako primarne online hra na PC prodaval jeste relativne dobre.
Takze mas hodne spatne informace, pravdepodobne vycucane z prstu. A proto nechapes, proc vyvojar nutne preferuji konzole, je to ekonomicka nutnost. PC trh je neuzivi. -
-
xbox: 2.1m
PS3: 1m
PC: 980 t. -nezapočítaná digitální distribuce což znamená 200-300 navíc
tak tu nekydej hnůj....btw Creative Assembli je firma která dělá PC tituly a problémi s uživením nemá
-
-
-
-
-
wow... Taková všeobecná shoda a harmonie jako je na této diskusi se jen tak nevidí. *1* Tak tomu říkám poklidný pohřeb mrtvého subjektu Ubisoft bez nářku. *1*
-
-
Ja nevim, nezajem prisuzuju spis tomu, ze radsi tu bude kazdej machat rukama, jak je to nezajima nez aby priznal, ze PC pride o dobrou hru. Nemuzu si pomoct ale GRAW 2 byla pecka a jestli tohle bude aspon z pulky tak dobry, tak sem se svyma PSkama vysmatej ;-)
-
-
Já to beru podle sebe a Ubisoft mi je opravdu ukradený. Mám rád spíš akční hry s atmosférou a alespoň trochou příběhu.
GRAW 2... nedávno jsem zkusil demo této hry několikrát a opravdu mě to neoslovilo. Odložil jsem nákup této až na dobu kdy budu mít ohrané mé oblíbené hry. Té hře toho chybí dost a AI je absolutně tupá, protože jsou tam checkpointy tak AI ani nemůže být moc aktivní.
-
-
Docela by mě zajímalo jak je to s postojem PC hráčů k téhle záležitosti Ubisoftu na jiných diskusích i v zahraničí. Nesleduje to někdo? Pokud PC hráčům je Ubisoft ukradený na ostatních diskusích jako zde, tak to by i vysvětlovalo proč má Ubisoft tak malé prodeje na PC.
-