Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Taková postradatelná hra a takový shitstorm tady na fóru kolem toho. *5* Vedle herního PC si vydržuji PS3, ale ani by mě nenapadlo, jít do obchodu pro tento, už od pohledu, unylý, neslaný a nemastný softwarový výtvor...
  • "95% majitelů jejich hry budou piráti" Jak k tomuhle číslu ti namyšlení frantíci přišli.
    Pokud by hra byla dobrá, tak myslim, že by se prodal max. tak 1 - 2 mil kopíí na PC, je spousta lidí, co si za dobré hry zaplatí a né že ne. To by pak znamenalo cca 30+/- mil. pirátů, Ghost recon neni zas taková značka, aby ji hrálo tolik lidí, to se hodně přeceňujou.
    Na druhou stranu pokud by byla hra špatná, proč by ji někdo stahoval?
    Oni asi nedokážou pochopit, že né každá hra od nich je pecka, co každej musí mít a to, že si člověk jejich hry nekupuje neznamená, že si je automaticky stahuje.
    • Phillios191
      přesněji nabubřelí frantíci a jeden z nich, šéf studia Ubisoft jménem Pascal Sauvage :D :D
  • hahaha *1* *15* kůli těmto hrám Ubisoftu uroní slzičku na PC asi málokdo, já se o tyhle hry vůbec ani nezajímám. Nebude problém spíše v klesající kvalitě her a tím zvyšujícím se nezájmem o ně? Na PC se prodá lépe PC hra než pochybný port z kozlole, opravdu větší část PC hráčů o žádné pseudo porty nestojí. Není možné očekávat nadšení nad konzolovou hrou od PC hráče který chce PC ovládání a gameplay. Po přečtení diskuse mám dojem že hodně PC hráčům nevadí stejně jako mě že Ubisoft bude hnít pouze na konzlích :D Já se opravdu nad článkem dobře pobavil. *2*
  • Kvuli piratstvi na pc? Tak si to stahnu na xbox, co se tim vyřeši :-D
    • na PC nebudou vychazet sragory
  • Zvláštní jak tu plno lidí dělá chytře a zastává se firem, které tvoří hry. Každý hráč by měl být na tohle nastavany a každý nepochybně nemá tolik peněz aby mohl kupovat 10 her za rok či půl. Dívejte se na to z pohledu hráče a ne firmy. Ta Vam za to Vaše obhajování jejich zájmu nic nedá. Člověk dnes prostě musí vybírat co koupit a co ne. Na druhou stranu, čím méně společnosti bude vydávat hry na PC tím více na tom vydělají ostatní. Ale to mě nezajímá já jsem zákazník a hráč, takže doufám, že mnoho jiných společnosti zůstane i u PC! *5*
  • Komu to vlastne porad cpou? Jestli to ma dopadnout jako heroes6 tak radsi at nic nedelaj
  • Škoda že panu Arnoultovi nemůžu dát takhle od stolu facku... ale stejně se tahle začala až moc odklánět od Ghost Recon, takže žádná škoda.
  • Tohle je největší kravina...piráti sou i na konzolích tak nevim co viněj všichni vývojáři nás a radši vyráběj hry na prehistorický konzole který podlemě brzděj vývoj herní scény....
  • tak to se zase chlapci ukázaly! no konzoli si kvůli tomu kupovat nebudu ať si ubisoft nasere když tam je banda kktů
  • Tak Ubisoft mě vůbec žíly netrhá *1* , existuje řada lepších vydavatelů na PC

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší