Přejít na výpis diskuzí
Ubisoft nevtipkoval, Ghost Recon: Future Soldier také vynechá PC
24.11.2011 | levis
240 příspěvků
-
Ani o jedne hre jsem dosud neslysel a ani mne nezajima a ze by mne trapilo ze nevyjdou *1* ani nahodou naopak mene DMR od ubisoft vice pohody na PC
-
hlavne aby nove SC vyslo na pc lebo ma naseru...nemam rad konzoly koli tomu ovladaniu..proste to neviem hrat na konzole a neuzijem si tu hru tak...conviction aj sc3 poctivo kupene a mam v plane kupit aj nove keby niekto chcel nahodou rypat...ine hry od ubisoftu ma nezaujimaju...
-
nastesti hry od Ubisoftu nikdy nepatrily do mych oblibenych zanru, ikdyz par z nich mozna bylo povedenych, tak drtiva vetsina me absolutne nezajima
-
-
ja mel rad stary ubisoft v doback starsich prince of persia, farcry, prvnich spliner cellu, BiA ale pak se to zaclo nejak horsit (asi to bylo tim odklonem od PC her vice do konzolovych vod = i kdyz teda on UbiSoft taky nebyl nikdy uplne "PC" byl to takovy hybrid i predtim ale ty hry me proste chytli vic nez ty co vydava dnes) a od ty doby sem tady nenarazil na jedinou hru ktera by me od ubisoftu bavila :( (vcetne AC)
-
přeně jen Bohemka a Tk2 *3*
-
-
Take 2 neexistujou už:D
-
-
-
Pirátství tu bylo už hooodddnnněěě dávno a taky ještě dlllooouuuhhoo bude a zatím všichni pořád žijeme... To si vážně myslí, že problém je tady? Navíc to je většinou tak, že ti co si hru stáhnou by o ní třeba ani vůbec nevěděli a natož si ji koupili. Někteří lidé si dokonce ještě myslí, že ty hry dávají zadara přímo vývojáři a nebo že se hry vyrábí samy od sebe...
-
Tak tuhle si taky strcte do hrdele,JUBI.
-
pro me za me si muze ubisoft stahnout z pc vsechny sve budouci hry.Ty jejich vlezle DRM mi chybet vazne nebudou a pokud o nejakou jejich hru budu vazne tak moc stat,tak si ji poridim na xbox.
-
No, tu jejich Online ať si strčí za klobou. Taky to není zadarmo jen to tak vypadá. Škoda no, když si Ubisoft škrtá PC tak já si skrtam je. HEROES 6 je to poslední co sem od nich koupil.
-
Vůbec se jim nedivím. Taky by mě sralo kdyby polovinu zisku z mojí práce shrábli piráti. A stejně se nic moc nědeje..her je i tak přehršel;)
-
Tak to vypadá že pc hráči začínají doplácet na pirátství, kde nezabírá ochrana, přestává výroba...jak primitivní idea. Ubisoft má u mě - už dávno
-
-
Svět spíš začíná doplácet na objevení/rozšíření internetu :)
-
-
Možná by se UBI mělo líp, kdyby s těmi PC verzemi taky nějak zacházeli. Jako i já jsem měl chvílemi nutkání stáhnou si Assassin's Creed: Revelations z warezu protože prostě chci vědět jak ten příběh pokračuje a přitom mám sběratelku objednanou, ale už jen ta vidina jak na warez fórech brečí haranti "Mě to nefunguje bla bla bla" a o pár minut později si vesele hrajou zatímco já musím čekat do příštího pátku mě prostě sere. Odradilo mě jen to, že se mi za pár hodin odemkne Arkham City a budu si moci užívat parádního Batmana. Tohle mi na warezu hrozně vadí, ti lidé mají v podstatě výhody díky tomu, že kradou.
-
-
To se teda divím, že GR:FS nebude na PC když teď přijde na PC Kinect a GR:FS se tváří jako ohromná reklama na Kinect :-D ale herně to asi nebude nic moc
(jentak mimochodem Batman AC (PC verze) na varezu funční ještě není (konzolová samozřejmě je, u PC jenom soubory steamu) - taky čekám na odemknutí na steamu :-D(
-