Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hry Ubisoftu mě vždy bavili a mají plné právo to vydávat na čem chtějí. Taky mě mrzí, že mají takový postoj, ale nic s tím nenadělám a nemám žádný pádný důvod jim za to nadávat.
    • XorxoxTalarius
      Je demokracie, ms parvo si zanadavat a protestovat kdyz se ti neco nelibi. Treba ja proti ubisoftu protestuju uz nekolik let. Jejich hry nehraju vubec a jsem stastny :D
      • A to já takový nejsem. Třeba já neprotestuji proti Lady Gaga, když se mi její hudba nelíbí a neposlouchám ji. Demokracii v tomhle případě vidím v možnosti nekoupě. Peace
        • Takhle jsem uvažoval taky ale je to slepá ulička. Nekoupíš? svedou prodeje na pirátství. Ne na svůj přístup, buzeraci drm... Koupíš? Pak je dle nich všechno ok a jejich buzerace nikomu nevadí. NEjvíc se osvědčil HLASITÝ bojkot.
  • Ano stahuji si hry.Ano nejsou to 10-15 let staré hry.Ale ty hry které opravdu chci hrát jako SC2 BF3 apod. tyto kvalitní hry si vždy koupím.Bez ohledu na to že hry jsou k dostaní někdy i pár dní před vydáním na warez.Někdy si také hry raději stáhnu po přečtení recenze než abych je kupoval jako tomu bylo u CAC 4.CAC 3 jsem koupil okamžitě bez přečtení recenze ale CAC 4 už naštěstí ne.A vyplatilo se.Stáhl jsem si to před měsícem a odinstaloval jsem to po 1 misi.Multiplayer o ho*ně a singleplayer uplně strašný.Pirátství tu bude vždy a žádné pitomosti jako dělá ubisoft tomu nezabrání.Chtěli vydat GR na konzole a vykašlou se na PC? A co piráti si stáhnout emulator a mají vystaráno.Tohle nikam nevede.Místo pokusů o zastavení pirátu by měli distributoři a vývojáři zjistit proč se jejich hry pirátí a až pak jednat.
    • a co jsi tím chtel rict? ze mas koupeny bf3 a sc2 a ostatní hry si stahuješ? v herním prumyslu není neco jako chci trochu hrát. jestli to chceš vyzkoušet, od toho mas demo, gameplay videa na youtube, recenze a pod.
      • a hele zase nějakej svatej chytrolín... to co si chce stáhnout at si stáhne a to co si chce koupit at si koupí. Furt vy magoři rejpete do pirátů a warezáků aby si ty hry kupovali a že sou zloději, ale my vám taky neříkáme, že jste pitomci a máte si hry stahovat jako my... tak s tím neotravujte... a jestli věříš v poctivost, pravdu, spravedlnost a pokoru v dnešním světě, tak tě lituju... *9*
  • Ale houby pánové. Zisk z prodeje PC verzí jim evidentně nestojí za námahu a já bych se tomu ani moc nedivil. Vás by určitě taky nebavilo pěstovat jablíčka, kdyby jste z každé úrody museli polovinu přenechat zlodějům a ekonomická krize si žádá úspory. Kde je tedy lepší šetřit, než na počítačích, kde hráči stejně nedokáží ocenit snahu vývojářů?
    • Hráči dokážou ocenit snahu vývojářů. Mám například od Ubisoftu originální všechny tři původní Raymany (to bylo ještě předtim, než se studio "zkazilo" a stala se z něj "obří všežravá korporace") a nemůžu si jejich originální vlastnictví vynachválit. U každýho byl v krabici krásnej papírovej manuál, kterej si člověk moh projíždět třeba při instalaci hry a cejtil ten odér novoty, nebo tam třeba byla velká mapa světa, po kterym se hlavní hrdina pohybuje ve hře. Zkrátka ta přidaná hodnota, díky který měl hráč dobrej pocit z koupi hry. Jenže teď už nikam takový věci nedávaj. V první řadě zrušili papírový manuály (tušim, že se tenkrát vymlouvali na náklady a ekologii, cha cha), takže teď tam šoupou jen trapný PDFka, a nakonec tam začali dávat ty otravný ochrany.
      I dneska, když se vrátim třeba k Raymanovi 2, prohlídnu si napřed tu nádhernou velkou krabici, tak jako tenkrát, pročtu si znova barevnej manuál... a pak jen nainstaluju a hraju a je mi fajn. A těch peněz za to nikdy litovat nebudu.
      S jejich dnešnim přístupem bych byl asi znechucenej už při koupi, protože vim, že mi ta hra dá jen přes držku už při spuštění...
    • Pod jablkami od Ubisoftu myslis tie oschle kusy ovocia, plne cervikov, ktore este ku vsetkemu dodavali neskoro?

Tu totiz je nekonecny kolobeh: Ubisoft kasle na PC hracov a PC hraci tym padom kaslu na Ubisoft. Je treba urobit prvy krok a som si na 99% isty, ze ziadny z hracov si zamerne nekupi zlu hru, aby podporil vyvojarov, ktori by tym padom "mohli" v buducnosti vyvinut nieco lepsie.

V tomto pripade musi byt prvy krok urobeny Ubisoftom. Napriklad tak, ze vydaju originalnu, dobre vyzerajucu a zabavnu hru (nie konzolovy port 1:1), vydaju ju na vsetky platformy zaroven a bez DRM, ktora (ako sme uz videli) obmedzuje LEN a LEN platiacich hracov.
    • Myslíš si že lidi co maji Xbox a PS3 kupují stále jen a jen originální hry ? ...
      • Ja jo, ale ja to delam i na PC. Ale tady jde hlavne o to, kde toho vic prodaji a jestli toho na konzolich prodaji 10 az 20 x vic a vyvoj pro pc je sotva rentabilni, tak je rozumne, ze to nedelaji.
    • Na PC to dokážou ocenit taky, ale musí nějaká snaha vůbec být.
  • dávám jim za pravdu, ja kdybych byl vyvojár na jejich míste jednal bych stejne. cekate ze na tom budou delat a pak si to stahnete ? lol
  • vsichni nadavate ale bejt vy vyvojarem tak si myslim taky 2x rozmyslite jestli vam prodej ten pc vyvoj zaplati. zrejme z pc ubisoft nemaji takove zisky jake si predstavuji tak hold konec. neni se vubec cemu divit, kazdej tu nadavate ale vsadim ze ani jeden z vas nepodnika...
    • Ale podniká.A já je chápu ale škoda že za to platí i ti hráči kteří si hry kupujou.
  • ubisoft je pro me dead-soft. skoda, 10 let zpatky jste delali CELKEM dobre hry...
    • future soldier bude paradni strilecka, ovšem mainstream hraje jen cod nebo bf a nic jine nezna *12*
  • PC trh minimálně na pár let přejde z většiny na model F2P míchaná s MMO. Jediná firma co vyloženě rejžuje na PC trhu je Blizzard a to díky tomu, že každá jejich hra má kvalitní MP a blbě obcházející se ochrana ve formě Battle.net :D
    • f2p nebo p4f ? ;)
  • EuroSamurai
    Multiplatformy mě už stejnak pěkně dlouho neberou a až na víjmky z mýho pohledu všechny stojej za prd.
    Radši si zahraju exkluzivity pro PC nebo PS3 .
  • ...Spíš bych řekl, že jde o krásný příklad toho jak využít "současného trendu o pirátství a nerentabilitě vydání her na pc", nicméně mám pocit že Future soldier je na pc asi 20x odložen, i´m alive asi 2 roky , a není divné, že najednou bude oboí jen na konzole?. Není to třeba tak, že na pc se již dávno zrušilo,ale teď se bude tvrdit z jakého důvodu? Myslím si že ubi dělá skvělé hry, ale pírátství není pro mě argument. Obzvláště když spustu jiných her vychází "ohne" problém včetně ubisoftu. Jakmile vydají jakoukoliv jinou hru na pc (co třebas nadcházející assassins) ,tak je to pro mě čistě jen cílený tah.
  • No jo no, kdyby lidi nepálili, tak by to neposrali... přeju to všem pirátům. Lidí, kteří si kupují originál je mi líto, že přijdou zbytečně o hry..
    • Pěkně jim to dlabeš, takhle lehce se nechat zmanipulovat to už je ostuda. Teď bež rychle pověsit svého kamaráda piráta!
      • A ty asi nejsi schopny pochopit to ze ubi je v podstate taky jenom firma a firmam jde o co nejvetsi zisk. My nerikej ze kdyby tam ten zisk vydeli tak udelaji i pc verzi cisla nelzou a rikat ze to je lenost to uz je vrchol trapnosti davam ti palec dolu hah

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit