Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kolik hracu, kdyby nemeli moznost si hru stahnout, by si ji koupili ... pochybuji, ze vice nez polovina ... cast po roce v obchodaku za 200,- , cast by si pujcila od znameheho, cast mozna z bazaru .. rozhodne neplati 1 piratska kopie = usly zisk za jednu prodanou kopii, clovek ktery ma tendenci piratit na PC, ma tendenci piratit i na xbox (pokud ho ma) ... je to jen o tom, ze vhledem k znizene kvalite her, to lidi tolik neboli, kdyz je to zadara (neni to natolik dobre abych si to koupil, ale kdyz to muzu mit zadara tak to na chvili zkusim), dalsi veci je absence demoverzi (dejte mi moznost vyzkouset hru v kramu) ...neni to koser, neni to regulerni omluva ale je to hold tak ... a to vysvetluje proc hraju dokola stare hry z casaku a par novinek, o kterych vim ze mi vydrzi dele nez 1 den a neni mi tak lito vyhodit ty prachy, jinak si radeji zajdu do dobre restaurace za ty prachy ...
    • jak vypadají hry, kterých se legálních kopií na všechny platformy prodají miliony? věřme ubi, že future soldiers budou taková blbost, že by si to 95% lidí jen stáhlo, vyzkoušelo a zahodilo....
  • Hergotfix! Jeste mi oznamte exkluzivitu dalsich dilu Assassina, Splinter Cell, Rainbow Six a Far Cry a uz mi nic jineho nezbude nez investovat do televize/monitoru s HDMI a konzole.
    • Ja si ps3 koupil pred rokem jako blu ray prehravac a zjistil, ze me na tom hry bavi vic nez na pc, na kterem hraji od dob dosu. Konzole hatteru se to netyka, ale spousta hracu bez predsudku mozna bude prekvapena.
    • Jak nejde o zivot tak jde o hovno, chce to klid.
      • Na internetovych diskusich je dobre, ze i clovek bez emoci jako jsem ja je muze vyjadrit.:-) Nedelam si z toho nic. Hry uz stejne prakticky nehraju. Pouze ze setrvacnosti projizdim weby o hrach a obcas nahodim nejaky nazor nebo radoby emotivni vylev do diskuse. *1*
  • Pohoda ... aspon se PC decka zas poradne nakrknou. GRAW 2 byla pecka, tohle bude snad taky.
  • jindra.veliky
    kdyz to porovnam s jednickou a dvojkou tak at si to nechaj...jenom dalsi seria zmrvena konzoli od microsoftu

to sami jako ten new rainbown six kdyz to porovnam se raven shild na kterym jsem zacinal tak je to proste hruza ;-(((((((((
    • miker17
      poprvé s tebou v něčem souhlasím :-)
      • jindra.veliky
        super *5* tak mi dej pusko pls *3*
        • miker17
          dal jsem ale už mě někdo přehlasoval
          • Ja s ním také souhlasím, ale i tak musím dát mínus :D
            • miker17
              jen tak z principu *1* co?
  • Mě to je jedno já si zaplatim port na pc a budu tu hru mít na pc takze asi tak a je mi jedno kolik to bude stat mam hodne penez sem milionár takze at si rikaj co chtej ja ho budu mit na pc zalpatim si vyvojare hahaha sem proste machr !!!
    • Ty máš asi hodně smutný dětství, což trolíku? *1*
    • já si koupím kvůli tomu konzoli, a pak na ní napíšu "PC" a tím to budu mít taky na PC... ale hru i tak samozřejmě upirátím.. já sem king
  • A co myslite? Stejne jako s koncem vyvoje treba na stary Atari atp prisly emulatory, tak uz dnes mate emu pro PS1 atp. Nicemu si nepomuzou, a driv nebo pozdeji se proste vytvori emu co bude fongovat jako systemy na konzolich, a jsou tam kde byli... pak muzou zacit delat digihry, jako byl vlk co chytal vajicka :) S tim udelaji diru do sveta :D
  • Je to v pořádku ke hraní her jsou primárbě určeny konzole - které narozdíl od pc nemusíte nákladně upgreatovat aby jste si zajistili dostatečný výkon.Jediné obrovské - je že hry na konzolích jsou málo lokalizované do češtiny - doufejme že se to tedy zlepší. Navíc já si vždy kupoval original hry, tedy do té doby kdy na pc zavedli instalaci jen pro 1 základní desku a pod. Takovou hru si odmítám koupit - když si kopím nový počítač nebo změním poskytovatele připojení, nebo si chci hru vzít na chatu -je mi k ničemu a můžu jí vyhodit.
    • Mechwarrior_bw
      nákladne upgradovať ? ja som za posledné 4 roky upgradoval iba grafickú kartu za 4 tis. Skús si vypočítať kolko penazí si preplatil vo zvýšenej cene hier, možno zistíš, že tvoje konzole nie sú až tak výhodné ako sa ti zdá.
      • ono je tam hlavně skvělé to slovo "upgrade". Vyměníš celou konzoli nebo si koupíš grafiku nebo lepší processor co do tvojí patice ještě jde zapojit a získáš dost výkonu navíc? :)
        Ale zase o tom hooodně lidí nemá páru.
    • no hlavne diky tem nasim primarnim hernim zarizenim nemusime PC uz nejaky ten patek (450-500 patku) upgradeovat ... :) dusledek ? hry z daleka nejsou tam kde by mohli byt .. jak z hlediska technologickeho, tak po strance hratelnosti ... (nechci tim vinit konzole, vydavatele, nebo nedejboze hrace ... je do prirozeny dusledek trzni ekonomiky) ...
  • Já bych vám jen řekl, zameťme si před vlastním prahem. Až Ubisoft nebude mít pádnej argument, proč se portem nezabývat, tvrdě do nich. Takhle křiči zloděj chyťte zloděje. A tisíc a jeden "dobrej" důvod, proč to tak dělat na tom nic nemění. Mně hry od Ubisoftu chybět nebudou, a to ani Assasins creed. Ale Rockstar mě s tím už štve a můžou přibejt další. Tak prosím když to někteří nechtějí koupit, tak to ani nestahujte a nehrajte. To vyšle do světa jinej signál. Informačních kanálů je dnes k dispozici celkem dost a člověk má přeci jen slušnou šanci si hru proklepnout, když se bojí investice. Tak mějte rozum aspoň vy, když o něj v Ubisoftu už úplně přišli...
    • Naprostý souhlas. Tehnle křik kolem je jako kdyby si obecní spolek pyromanů stěžoval na zákaz omezení prodeje zápalek kvůli narůstajícím počtům požárů :)
  • Ryba9
    Právě si po dlouhý době něco koupim (5 minut zpátky) a zase na mě nadávaj :(
  • heh musim se jen smat tyhle ubreceny a radoby drsny diskuzi
    *15* *15* *15* *15* *15* *15*
    • Já ti nevim, pročet sem si tu diskuzi a věř že tu nikdo nebrečí. Ta hra je více či méně ale spíš více, všem u zadku *3*
    • miker17
      lol ja se musim smát tobě za tento ubohý pokus o Trolling
      *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
      • Řekl bych, že to zas tak ubohý pokus nebyl když jsi mu na to odpověděl *1*
        • miker17
          odpovědět na co....na nic se neptal akorát tu provokoval

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit