Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Porty si můžou strčit za klobouk; pokud to není napsané přímo pro PC, nechci.
  • Není to ani tak o ceně, kvalitě nebo ochraně... Jde jen o to, že kdyby nebyl jiný způsob než koupě, tak lidé prostě kupujou, jenže když si to všichni můžou stáhnout zadarmo, tak nejsou blbí aby toho nevyužili ne? Dříve jsem taky kupoval hry, ale už mi to za to nestojí... Peníze dokážu využít v jiných důležitějších oblastech a navíc proč bych měl znovu začít kupovat kdxž tím stejně nezměním vůbec nic ...
  • nic neni tak horke jak se uvari
    http://gamebiz.webnode.cz/news/bvb/
  • Kdyby UBI udělali port Dark Souls na PC, tak by třeba i něco vydělali ;-)
  • Omlouvám se, ale z některých příspěvků sálá demence. Kdy prosímvás piráti nějakou hru vytvořili? Jste banda pokrytců a vůbec se už Ubisoftu nedivím. Vám by se taky nelíbilo, kdyby vás okrádali. To, že je hra "špatná" a nebaví mě je snad důvod si ji stáhnout? Ano nejsou dema,ale gameplaye máte všude a pokud jste na vážkách, tak vám i tak nic nedává právo si ji ukrást "na zkoušku"...a je jen veliké minimum si ji poté koupí. Já jsem v tomhle také pokrytec,ale nebojím se to aspoň přiznat. http://www.eurogamer.cz/articles/97-hracu-ze-100-v-multaku-arma-jsou-pirati a neříkejte mi, že kdyby nešlo pirátit tak by si tu hru piráti nekoupili...
    • Je to smutne ze ti tam dali tolik minusu. Jo mluvis my z duse
  • co jsem viděl ten gameplay, tak jsem opravdu rád, že tenhle sh*t nevyjde na PC *6*
    • Mechwarrior_bw
      dalo sa to napísať aj jemnejšie ale vidím to rovnako :) gameplay z PS3 mi pripomýnalo divnú kombináciu GoW + COD a malý zlomok niečo čo pripomýna pôvodnú myšlienku GR.

A samozrejme keď si pozrieš nejaké zahraničné fóra alebo komenty pod videami tak ľudia sú z toho úplne odvarení *1* mnohí dokonca píšu že tam vôbec nechcú FPS mód ale že to chcú hrať tak ako GoW *1* ... RIP Ghost Recon.
  • PCčkáři si svojí platformu likvidují sami tím že každou hru musí stáhnout narozdíl od konzolových hráčů kterých pirátí minimum a počítám že takhle dopadnou i série far cry, splinter cell a assassins creed a rockstar taky zjistí že na pc to nemá cenu. zlaté konzole na nich tyhle prkotiny není třeba řešit
    • Me neprestava udivovat,jak nekteri vazne veri,ze na konzolich jsou lide vetsi poctivci a pocestneji hraci.pricemz duvodem vyssich prodejnich cisel je spise fakt,ze na konzolich hraje mnohem vice hracu a take fakt,ze pirateni na konzolich je prece jen trochu slozitejsi nez je tomu na pc.ale s poctivosti konzolistu a proradnosti pc hracu to vazne nema co delat.
      • Mechwarrior_bw
        nj to je ako keby niekto označil odsúdených zločincov vo väzení za poctivejších ako sú bežní ľudia, kedže vo väzení je predsa kriminalita minimálna :)
  • Doufám že Ubisoft budou ve vymrdávání s piráty následovat i další vydavatelé a vývojáři. A to říkám jako PCčkář, protože z pirátů je mi blivno, tedy hlavně z jejich myšlení.
    • Prosímtě, pirátům to bude jedno, tak si ty hry prostě půjdou stáhnout na xbox nebo PS3. A maj vyřešeno. A nejenom že tím Ubisoft přijde o PC hráče zisky od nich, ale sníží si tím zisky i na konzolích. Někdy si fakt říkám čím přemýšlí...
    • mě spíš přijde že ubisoft vymrdává s tím zbytkem PC fanoušků co má než s pirátama
  • Preed
    Neviem ci ten Ubisoft nema PR oddelenie,ale je to asi prva firma,kde by som sa necudoval,ze by si ludia prestali kupovat tie hry len koli tomu ako sa firma ku nim sprava.
    • Joha
      Ja som sa na nový Ghost Recon tešil a toto je veľký úder pod pás. Keby sa k PC komunite správali ako CD Projekt RED alebo Valve tak by im to samozrejme ľudia kupovali. Ale oni né! Vyje*aná DRM ochrana vďaka ktorej som si AC2 prvý mesiac skoro vôbec nezahral lebo som nemal prístup na internet.

Všetci by si mali brať príklad z CDPR: Normálna edícia ako kolektorská DA2, DLC zadarmo, perkeftná podpora, komunikácia developerov a PR oddelenia s hráčmi. Vale a ich STEAM detto: perkeftné akcie kedy kúpite AAA hry za obrovskú zľavu, ak ste si niečo kúpili pár dní pred oznámením zľavy tak vám peniaze vrátia, síce len na STEAM wallet pred budúce nákupy ale aspoň dačo.

UbiSoft (AC je vynikajúce, ale holt...), Electronic (f)Arts (BF3 zabugované až to bolí) a v neposlednom rade Activision s ich dojnými koňmi: Mali by sa spamätať pretože celý herný byznys ide do kytek. Ale smutné je že vzhľadom na to že majiteľov konzolí prevažne tvoria deti, ktorým stači ťukať do analógov a nič iné ich nezaujíma, sa takéto hry budú predávať ďaľej a prístup ku komunite sa nezlepší.
      • Preed
        Ale keby aspon boli ticho a normalne portovali tie hry ako (skoro) vsetci,ved aj uzasny skyrim je obycajny port co sa tyka grafiky a UI,ale je to dobra hra,ludia su radi,ze su radi,ale Ubisoft nie,jeden priklad ze vsetky,from dust,vyda ho neskor(lebo vsetci su pirati),hodi tam aj DRM aj ked tam povodne byt nemalo(patch to sice odstranil ale len koli flamu hracov,keby to povodne nehovorili tak by to tam pekne nechali) a este je ten port aj totalne zmrseny(ak sa nemylim tak tam neboli ziadne nastavenia),to nie,ze oni nie su ustretovi k tym hracom,oni im se*u rovno na hlavu a este cakaju,ze im daju za to prachy.
        • Asharak
          nejvíc se mi na Skyrimu líbí, že když ho spustím, naběhne logo Bethesda a hurá pokračovat. A navíc si pak stáhnu modifikaci která ukázky loga vynechá a můžu pokračovat o pár krutých vteřn dřív *2* No kdo tohle má, no ? *14*
          • Joha
            Skyrim má výhodu práve komunity... modderi tú hru ešte dlho udržia nažive. Ježiši veď alpha verzie HD Textur a vody tu hru veľmi pekne vylepšia a to bez veľkého dopadu na FPS... holt nie každý má aspoň trocha rozumu ako Bethesda (aj keď za Fallout 3 si zaslúžia facana :D)
            • Já to už asi 2 dny nehrál, ale zato každý den strávím hodinku prohledáváním nových modifikací :D Jak jsem je objevil, strávil jsem u toho 3 hodiny a výsledek stál za to.
              Mám tam 1GB textur navíc, taky mi to FPS spadlo z 60 na 50 díky texturám ale čekal jsem víc, nejvíc žere FXAA injector (z takovejch 50fps na 40, nebo z 90 na 75) ale jinak je ten engin dobře optimalizovanej pro tyhle přídavky :)
  • Jen je blbé to, pokud je pravda že prodeje her na konzolích převyšují několikanásobně prodeje na PC, to pro životaschopnost není dobré. Z toho mám trochu obavy. Já vážně na konzole přecházet nebudu, předražené hry a DLC, a to ovládání páčkama *11* *10* *11*
    • Ano krabicové verze se prodávají méně a le o kolik šla nahoru elektronická distribuce se nikde nedočteš! Já zase nehodlám podporovat firmu co totálně domršila herní serii Rainbow Six *16*
      • Co se týká elektronické distribuce, už několikrát se psalo v různých článcích že prodeje na elektronických distribucích jsou srovnatelné oproti krabicovým prodejům a že pomalu začínají převyšovat.
    • I kdyby se od PC her úplně upustilo, tak nikdy nepřejdu na konzole, protože tam ta kvalita her půjde pořád a pořád dolů, kdežto u nás zůstanou všechny stávající a staré hry, které jsou samozřejmě nejlepší a když už se o PC prodeje nebude nikdo zajímat, tak si asi začnou stahovat všichni PCčkáři.

Raději si zahraju zábavnou a chytlavou hru z roku 2000 až 2003 než nějakou úplně zadělanou akční novinku console-only...
      • Přesně tak to vnímám také. Naprostý souhlas. Na PC je také dost velká moderská komunita, i když těch kvalitních kousků je z módů jen pár ale zase spoustu módů s otevřeným kódem si může hráč předělat a upravit takže i v tom by byl další prostor. Nedávno vydaný zdrojový kód hry DOOM 3... jo PC is BEST *2*
        Ale kdyby odešla většina firem na konzole definitivně byla by to škoda ale vzhledem ke klesající kvalitě a konzolovatění už si nejsem jistý jestli na tom záleží. *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit