Přejít na výpis diskuzí
Ubisoft nevtipkoval, Ghost Recon: Future Soldier také vynechá PC
24.11.2011 | levis
240 příspěvků
-
Hmm tak ať jdou do háje když se jim nelíbi prašulky. Jsem si jist ze by si to koupil dost lidi aby to zaplatilo vyvoj a vytvorilo zisk.
Stejně, nejlepší ghost recon byli ty první. Tohle už od videí vypadalo jako hloupá střílečka se super hyper mega good systemem krytí, proti kterým teda nic nemam, ale sakra nema tě to udělat nezranitelným...
Za článek jsem rád, aspon jsem si vzpoměl na originalky Ghost Recon co mi tu leží. Jdu na ně. -
Aha, vidím opravdu rozdíl proti Xboxovým a PS3 verzím. Obě dvě se dají hacknout a hry pálit !!Piratství je a bude a to jen proto, že ty hry stojí neskutečné pálky a jsou lidi, kteří nejsou ochotni zaplatit 1500 za ani né týden zábavy. To je docela drahá zábava ! *16*
-
hahahaha jen se směju protože neschopnost vydat dobrou hru omlouvat tím ze ji kazí piráti je fakt úlet na konzolích je to take samí pirát a nikoho to netankuje hra na konzoli je o 50 % dražší. Proste a jasné na konzole může každý vydat co chce a stejnak se něco prodá protože tam je mlada komunita která nepamatuje kvalitní hry a tak nevyžaduje nějaký standard, ale na PC lidi nekupuji každou hopsačku a zhovadilost a proto se to vývojářům nevyplatí podívejte se třeba na sérii call of duty na PC ze začátku super později konzolová blbost. Tak ať si UBISOFT trhnou já zůstanu u PC a budu parit Minecraft ten je alespoň zábavnej :)
-
-
pravda, na pc lide kupuji pouze značku, nebo fakt kvalitní pecky. Prorazit s necim novym nebo s hrou ktera je lepší prumer je pro studio hodne težke.
-
-
Podle mého názoru, naprostá blbost, určitě to není 95%, tak 50-60%, a co si budeme povídat na u xboxu je také pirátství, sice ne tak velké, ale je - takových 10-15%.
-
-
Bohemia Interactive uvedla 3 legalni hrace na 100 piratu.
-
-
Komu tim prospějete ?!? *7* Takové bláboly, Blbejsoft... Tady jsou vidět ty zkušenosti lidí s Ubisoftem, jeho přístupem k hráčům. Kdyby necpali do každé hry tu nesnesitelnou ochranu, měli pořádnou podporu, nebanovali bezdůvodně účty (jak tomu v mnoha případech je), tak by se nemuseli divit, že mají nedostatečné zisky. A jestli si pánové myslíte, že tímhle tomu pomůžete, dobrá. I když, mně je to vlastně šumák, existují i kvalitní studia, od kterých si hru koupím s radostí *4*
-
zaujímavý spôsob urážania hodný 5 ročného decka... dobrý biznis :D... už len čakám že potom prídu s egom ktoré prevyšuje dukea a povedia "king is back" s očakávaním že im PC hráči naskáču do náručia a budú kupovať... a kupovať... a kupovať... aaa kupovať :D...
-
-
a ono velké hov.. *1* *2*
-
-
No tak to hold stahnu "ukradnu" na konzoli Noooo .HAHAHAHA
-
at si ubisoft tahne kam chce, stejne od vydani puvodnich sturmoviku od nej nic nehraju. a to jak velke firmy posledni dobou vyjebavaji s hraci me ani nenuti se o ubisoft bat.. kdyby krachnul tak je mi to putna
-
S hrama je to jako s jinejma věcma :-) Auto za 1 000 000 si koupí 2 lidi a auto za 200 000 si koupí 40 lidí...kéž by na tohle přišly už konečně i tyhle firmy. Podle mě je lepší prodat 1000 kopií za 200 Kč než než 50 kopií za 1200
Myslím si, že kdyby ty ceny byly nízké, určitě by studia vydělávala více nez teď *3* -
-
Tohle uplne pravda neni..
Urcite by pocet kupcu stoupl po tak markantnim snizeni ceny, nicmene si nemyslim, ze by stoup natolik, aby se jim to vyplatilo..
-
-
Od te doby co se ze serie The Setllers, stala slatanina vseho mozneho, mne hry od uby netrapi .... a budu e moc smat, az se doplazi za PC hraci s prosikem.