Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Wolfcastle

    Přeloženo z reklamštiny: te´d si pěkně pohlídáme neadekvátně vysoké marže spřátelených prodejců ať jim nikdo "neškodí" už se nestane, že by někdo prodal za tržní cenu pod NELEGÁLNĚ diktovaným "doporučením"... aneb ať žije monopol a určená prodejní cena výrobcem nikoliv trhem....

  • ALHAZRED

    Potom, že prečo sa pirati.

    Nie že by riešili problem tam kde je, tzn zabraniť kradeži klučov a kreditnych kariet...nie, oni nam tie kluče nedovolia kupiť...zda sa že niekto je tu nenažrany...OK

    • flash789

      Tak rezolutni reseni vzdycky zabiraji nejlip. navic na PC je potreba pevna ruka, je tam bordel jak v damsky kabelce:)

      • Jack1947

        Další blábol od FLASHE ;)

  • Sedy trh s klucami rastol aj kvoli tomu, ze zlavy na Steame su neni ani zdaleka to co kedysi. Na druhej stranke ani tie kluce nestoja to co kedysi. Nakupia ich v zlave a potom predavaju za vacsie sumy. Za nehoraznost povazujem, ak niekto dostane zadarmo ukradnute kluce a je ich schopny predavat o 10% menej nez stoji aktualne hra v obchode.

    Radsej zaplatim 50-60€ za hru na steame, nez 45€ za kluc o ktorom netusim ako dlho mi ostane.


  • ALHAZRED

    Zamyslime sa...

    Stači isť na Allkeyshop a najdeme tam mraky, mraky klučov za dobru cenu a na všetky hry,

    chceš nejaku hru, určite tam je... a odkial všetky tie kluče su ??!

    No su kradnute, alebo su kupene za ukradnute kreditky ??

    Veď tomu ani srnky neveria...😂

    Distributor tieto kluče predava vo velkom pod cenu, lebo su to rychle prachy, no ale tym si sam vytvara konkurenciu ...a čo s tym že...no tak tu konkurenciu očierni !!

    Nekupujte prekupovane kluče, lebo su kradnute, alebo nakupene za kradnute kreditky...občas sa možno stane...potom sa to využije a nafukne ako bublina, alebo sa to nestane a distributor si bublinu vytvori sam...

    • ALHAZRED

      Biznis s klučmi je ten najlepši biznis na svete...

      Vygenerujem milion klučov, žiadne naklady, a ked každy predam po 3€ mam 3miliony euro,

      par drobnych dam steamu, alebo epicu aby tie hry umožnili luďom stiahnuť,

      nejake prachy vyvojarom, za dobru robotu be ne fi ty...

      a tradaaa kupem si zadok na malorke...😍

      Alebo inak: kupim milion klučov po 3€ a predam ich po 6€ a zase mam 3 mega...

      minimalne naklady...ved ten tovar prakticky neexistuje, da sa kopirovať donekonečna...skoro😛

      • Jack1947

        Stačil by nějaký limit a bylo by po problému ne ?

  • CRYPT

    Mno je mi to vcelku sum a fuk. Ubisoft stejne nedela vubec nic, co by v mem pripade rozhodovalo o koupi, takze at si bojuji proti cemu chcou. Navic kdyz uz teda nejsem tak linej a chci si nahodou neco zahrat, tak si stahnu warez. Je mi fuk co si mysli o mne kdo chce. Pokud ta hra stoji za to, podporim koupi ve sleve a jen pokud to je na steamu, kde mam kolekci her. Vyjimecne i GOG, ale to opravdu jen vyjimecne. Sranda je, ze kdyz uz se dokopu si stahnout warez, tak mi ta hra vydrzi na par hodin a pak mne omrzi a za toto ja fakt platit nehodlam. Navic v situaci jaka ja memontalne dneska, kdy se nam s*re nejakej epic buhvi co a ubisoft launcher a origin apod, ja je prdim s tim, abych mel nainstalovano 3 tuny balastu kvuli hre.... 

  • Derp_1337

    Takže hry od Ubisoftu už nikdo neuvidíme v nějaké akci, třeba při zakoupení výkonné grafické karty za 20k. Smůla pro Ubisoft.

    • Jack1947

      Hele jestli chtěj jít takovou cestou a dávali se k levnějším kartám, tak jim případnej úbytek zákazníků přeju rád.

  • patr

    Trapaci.  Takto som kupil dobre hry za par eur. Pubg za 12, gta V za 8, cod bo4 za 12.70.  Ceny v obchodoch 30, 35eur.

    Inak aj na playstation som tak kupil hru, tam niesu ziadne kluce ale dostal som ucet na ktory som sa prihlasil a previazal ho so svojim hlavnym uctom.  

  • Jack1947

    To se jim nepovede ale zkusit můžou jistě 🙂Nechápu proč když ten klíč je ok proč to dělat a bejt jako Stým ??

    • Mno, radsi dal nechapej, protoze tohle opravdu neni "Bejt jako Steam". Ostatne, tebe asi moc nakupy her netrapi, Jacku? 😛 Za me mi to prijde jako docela sympaticke reseni boje s preprodeji klicu a tim, ze to na Fanatical uz funguje, muzem cekat pomerne brzke nasazeni i u ostatnich.

      • Jack1947

        V tomhle me "výhodu" EPIC že tam se to ojebat nijak nedá, proč myslíš že se kupují klíče vždyt ty hry jsou drahé ale je to na každém pokud mu ho bolknou smolík ale většinou už dohráno.

        Po tomhle bych si to ještě rozmyslel vůbec jinak mám hry většiniou v krabičkách stále to je nejrychlejší instalace, otázka jak dlouho se bude u AAA her ještě vyhazovat peníze na lisování DVD.

        • Nejrychlejší instalace? Vždyť se ti potom ještě stahují updaty, které jsou už dneska většinou větší než samotná instalace u některých her.

          • Jack1947

            Je dokázáno že instalace6 -7 dvd je rychlejší to že to zkoní a pak se musí tahat ještě 20gb nebo kolik UPDATE s tí se holt nedá nic dělat no.

            • Stahovat hru je dnes rychlejší. Zaprvé to stáhne rovnou aktuální verzi a za druhé, pokud nemáš pomalý internet, tak je to rozhodně rychlejší. Nebudu už vůbec říkat, že u několika posledních krabicové se sice instalace z disku dokončila, následně to ale začalo stahovat celou hru aktualizace znovu

              • Jack1947

                Reakce na příspěvek:

                Blbost, instalace z disku je rychlejší a ještě je to pěkně manuální žádné opíšu kod a pak čekám 2hodiny než se stáhne první část a zbytek ještě hodinu tady jen +- 2hodiny a mám hotovo.

              • Derp_1337

                Reakce na příspěvek:

                Lidi ve ve (velko)městech mají obvykle rychlý internet, takže jim to je jedno. Ale lidi na vesnicích s pomalým netem určitě nadávají na to nekonečné stahování her a updatů.

                • TheSuffering

                  Reakce na příspěvek:

                  Jde o to, čemu budeme říkat rychlý internet. Při velikostech dnešních AAA titulů mi někdy přijde i 100 Mbps málo. I proto už jsem si konečně letos pořídil 1TB SSD.

                • Jack1947

                  Reakce na příspěvek:

                  To ještě něko jede na DIALUPU lol

                  • Derp_1337

                    Reakce na příspěvek:

                    Proč tě napadl zrovna dial-up? Ta technologie se už dávno nepoužívá.

                    Tady záleží hlavně na lokaci. Pokud je vesnice blízko nějakého většího města, tak je šance, že se najde nějaký provider, který jim tam natáhne vysoko-rychlostní kabel.

                    Ale bohužel v těch největších zapadákovech mají smůlu a nemají nic jiného kromě mobilního internetu. A ačkoliv všichni operátoři slibují závratné rychlosti klidně až 1000mb/s , ale na druhou stranu to limitují krvavým FUP někde mezi 1-20GB. S něčím takovým hru a její updaty nestáhnete.
                    • Jack1947

                      Reakce na příspěvek:

                      Tady je max 20Mb/s reálně. Když si vezmu kolik let trvalo DSL blbejch 8Mb/s.

                  • Maxianimal

                    Reakce na příspěvek:

                    Já nemám ani DVD mechaniku v PC - je to v dnešní době přežitek :)

                    • Jack1947

                      Reakce na příspěvek:

                      Já už taky ne jenom jde o to že... se hodí aspon externí.

  • Marines
    Autorka má pravdu, tohle je přesně ta věc, kdy všichni o tom ví a když se to vývojáři snaží změnit děsně se všichni diví....
  • KrejciPetr

    CHápete, že všechny ty akce stále budou dál? :D Část ohledně akcí jen řeší, že obchody na koncáky dost často podvádějí a nechávají si doplácet věci, kde na to nemají právo. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit