Přejít na výpis diskuzí
Ubisoft potvrzuje vysoké hardwarové požadavky PC verze Assassin's Creed: Unity
23.10.2014 | Adam Homola
311 příspěvků
-
Zacnete si zvykat.
8jadro - je tam
8 giga ram - je tam
7850 aspon - je tam
co cekate ? Takze doted byli konzole strasna shitka slaba, a kdyz sou hw naroky rovne hardwaru konzole tak je to najednou - vysoke hw naroky ?
Lamy -
-
to 8 jadro ma zhruba tolik vykonu,jako mobilni CPU ze samsung galaxy s4 a minimalne doporucena grafika je 2x silnejsi,nez ta v konzoli,takze zase vedle...
-
-
tak s tím výkonem procesoru se šeredně pleteš...směšné
-
blbecek naprostej, netusi ani prd o prdu
-
ach jo. Asi si koupim konzoly podruhe v zivote, na nektery hry je vhodnejsi obyvak a kolektivni parba. Navic to breceni pc ckaru, mne stve, protoze se davvno degradovali na uroven notorickych zastancu a posmevacku z konzol klanu.
-
-
konzole jsou porad slaba shitka, ani 16 netbookovych cpu by jim nepomohlo
-
-
a proto si ted konzolovej shi. nezahrajes na pc. Proste tyhle konzole se povedli a to jsem skalni pc hrac.
-
kamo ale konzole nepotřebuje procesor tak silný jsou jen na hry a filmy ! ja mam oboji a když se podivam na video porovnaní za next-gen konzoli a PC pro lajka neznatelny rozdíl ...? FPS ? okem nepoznáš už od 28 + Když si nezapneš program na zobrazení Fps jedině bys pozná V CS: go Titanfall atd fps hrách tam trošku jo . Já mam sestavu za 55k a konzoli Xbox one a pořad hledám rozdíly výkonu a jaksi nenacházím. Výsledek je jasný HRAJU HRU xD *1* ( Zahraju si na PC a pak se přikriju dečkou s horkým svařákem a šáhnu po ovladači Xbox one *3* ) *14*
-
-
i7 4930k
Gtx 780 ti
SSd 260gb
ASUS RAMPAGE IV FORMULA
a další pičoviny *1* -
-
Tak a teď pomalu začínej šetřit na nový comp, bo za rok a půl už nového Asasína moc dobře nerozjedeš *1*
-
-
True story Bro *15* proto mam xbox one :) dalších 5 let budu hrát všechny novinky :D tak jak s 360 :D a nemusel jsem kupovat nove součástky *14*
-
-
-
-
-
-
a muj gt 730 i7 860
-
GT 630M, i7-3520M 2.90Ghz, 8 GB RAM.
Rozjede mi to můj dva roky starý herní noťas? *13* -
-
jasne, proc ne. To nastaveni je na ultra a jako bys nikdy nehral s mensim rozlisenim. Bomba je, ze 720p je bozi, protoze vypada skoro stejne a zere o dost min. dnesni doba je bozi. Ja musel zmensovat za mlada na 640x480 a byl jsem v klidu :)
-
-
prosimte ja mam taky gtx 780 a i7 3770
-
-
ups, blbá reakce
-
-
Ja mám gtx 780 i tu i 7 :D muaha
A dokonce i Xbox one *1* I love money :D
Choďte do roboty a místo piva a cigár si našetřete a kupte Gtx 780 + i7 *4* -
-
Nekouřím, nepiju a stejně jsem bez peněz *1*
-
já šetřil rok a půl na sestavu za 55k *5*
-
-
Sranda bude až vyjdou srovnávací videa a zjistíš že na hledání rozdílů mezi konzolovou verzi a PC je třeba hodně silnou lupu. Vrazit 55 tis.do PC se vyplatí.
Vydávat prásáckou optimalizaci za next gen titul, když jim to někdo baští?! *6* -
to by bylo piva a cigár *2*
-
-
-
to rikas me
-
http://www.alza.cz/msi-ge70-2pe-082xcz-apache-pro-d602349.htm tady je dukaz ze to noteboook za 27000 tisic utahne
-
-
hodne na hrane
-
-
myslite ze to gt 730 a i7 860 utahne
-
Nechapu o co de kdo na to ma tak bude hrat jak pan zatimco konzoliste budou brecet a navzajem se utesovat ze 30 fps je prece NEJ
-
Dve novinky v jeden deň o Unity? Veď vy sa to už ani nesnažíte skrývať.
-
-
Kazdej den jsou 2 novinky o assasinovi nekdy snad i 3,
Nektere jsou uplne o hovnu a smazou se potom co nasbiraji 1000 flame postu a udelaji reklamam trafic ( vcerejsi napriklad)
games - bulvar herni sceny
-