Přejít na výpis diskuzí
Ubisoft představil Brothers in Arms: Furious 4
7.6.2011 | Aleš Smutný
39 příspěvků
-
Smutna tecka za jinak originalni serii neceho co v masovem meritku nemohlo mit uspech ,jelikoz se zde nackove nestrileji rambo stylem po tuctech, takze vymysleli tuhle 3,14čovinu , kterou doufam fandove tehlete hry totalne zavrhnou. Pokud se tak jiz nestalo.
-
He? Tohle video měli naplánované asi na 1.4., jinak si to neumím vysvětlit.
-
epická hanba pre túto sériu. za to ako zdevastovala vybornu seriu a vsetci sme cakali ardeny im prajem co najnizsie zisky pri tejto hre ktore budu tahat zo zumpy snad len americke deticky strielaju do nackov.
-
Tímhle zesměšnili celou sérii hry, super.
-
N*srat na tuto herní dobu, kde se ruinují univerza, vymýšlí místo toho hovadiny a vše podřizuje masám. Namísto očekávaného dalšího vyprávění kolem Bakera & spol, kteří si to z Holandska měli zamířit s pětset-dvojkou k Bastogne, ač ve hrách několikrát zpracováno, ale v případě BiA a jeho pojetí mohlo jít o zcela zvlášní zážitek, se dočkáme takovéto bezvýznamné chujoviny. Pitchford by měl otevřít oči a znovu si pustit předváděčku prvních BiA na E3 z roku 2004, kde tak o hře básnil a taky by měl obšas pročítat i diskuse od fanoušků Bratrů ve zbrani. Doufám, že jim to fanoušci dají pěkně sežrat....
-
konecne nejaka sranda
-
Před dvěma dny sem nainstaloval hells highway a chrochtám u toho blahem. Když sem teď viděl další díl, málem sem vyskočil z kůže radostí... ale te´d si říkám, no alespoň neutratím :)
-
Sbohem Brothers in Arms... Tajně jsem doufal, že někdy vyjde další díl odehrávajícíc se v krutých podmínkách ardenského lesa.... ale tohle? Výsměch! VÝSMÉCH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Co je ten nápis nad gearbox? Destroyed by gearbox software?
-
Třetí díl si i teď občas rád zahraju ale tohle už přehnali. To jako z toho udělali další rambo hru?
-
Tak trapnou a neoriginalni vec uz jsem dlouho nevidel... z docela zajimavy valecny serie udelaj takovej ubohej radoby TeamFortress liznutej Tarantinem? Komu tim prospejou?
-
"Brothers In Arms" a vyzera to na peknu sracku, to snad nemyslia vazne, rodicia to detom nekupia"
V USA su za taketo sra*ky plateni :D preto tam maju uspech hry ktore by si normalny europan nezapol :D -
co ti drbeeeee ? (citoslovcie) toto je dehonestovanie znacky "Brothers In Arms" a vyzera to na peknu sracku, to snad nemyslia vazne, rodicia to detom nekupia, lebo bude urcite humbug a zly rating a dospelejsi hraci si to tiez nekupia taku debilinu, uplny fail... kde je ten slubovany Rainbow Six novy ????????
-
No tak seria BIA sa pochovala tak neuctivou pitchovinou ako je toto ... na tuto hovadinu snad museli privolat blazna ako Rodrigez ci Tarantino lebo len oni su schopni vyplodit takyto fekal
-
to nevedi ani autori tohodle paskvilu
-
Proč se to jmsenuje Brother in arm?
-
totalni uboha katastrofa, stim si muzou vytrit akorat tak pr ...
-
to je ku*va vtip?
-
Přiznám, že jsem to viděl takřka bez zvuku, ale moc to na mě nezapůsobilo. Ten "humor" a stylizace mi zatím nějak nesedly. Přitom téma (jiný, macho pohled na WW2) je mi více než blízké a IB v herním podání bych si nechal líbit.
Ostatně o víkendu jsem po delší době zase strávil tou správnou panchartovskou likvidací desítek nácků několik hodin v Saboteurovi...
(Ano, vím, že zdaleka ne všichni němečtí vojáci = náckové, ale k dílům jako je Saboteur nebo Inglourious Basterds, a koneckonců asi i Furious 4, tohle zjednodušení prostě patří.)