Přejít na výpis diskuzí
Ubisoft představuje pravou ruku záporáka a nížiny z Far Cry 4
10.10.2014 | Adam Homola
62 příspěvků
-
Modra a oranzova musi byt vsade :)
-
no jedno je jasny, urcite na to bude potreba Udontplay
-
Tve neblahe tuseni se pravdepodobne jeste zvetsi, az hra dorazi. Zatim to totiz vypada jak preskinovana trojka s par vecma navic *3*
Ale nic proti trojce, me bavila a kdyz dovychytaji multak (bez lagu) - pokud tedy bude, tak to bude parada. Multiplayer byl uzasne zabavny, ale kluci nezvladli sitovy kod *7* -
nehraj si na slováka mě uzemnilo *1*
-
Jsem hodně zvědavý na ty Himaláje, podle mě zajímavá lokace a určitě pěkná změna po tropickém ráji. Ale ten slon to prostě zabil. Nevím jestli tím chtěli přilákat mladší hráče nebo co... Za mě FC 2 zatím nejlepší díl série tak uvidíme s čím se ten zatracovaný Ubisoft vytáhne tentokrát.
-
taky se tesim az roztriskam ovladac a televizi pri marne snaze hrat FPS na konzoli
-
Nz. *4* (btw je to pravda).
-
Srovnávat další kalkul od Ubisoftu s Wolfem od bývalých Starbreeze? Měl by ses jít opláchnout
-
Tak co to bude mit 2 FPS Lock aby jste si uzili fotogalerii z Himalaji ?
-
*1* Jediná hra na kterou se lze těšit na PS4 ....
-
Z toho mám trošku obavy, ukrajinci robili PC port AC III a AC IV...dúfam, že to nesprznia.
-
Mám neblahé tušení že zbrojní arzenál zcela převzali z předchozího dílu ale panoramata nezklamali.
Pokud Ukrajinci nepos.rou optimalizaci vyrazím zřejmě o dlouhých zimních večerech na dovču do Nepálu. -
Ja si nemuzu pomoct, predchozi farcrye mam velice rad a na trojku jsem se tesil snad pul roku. Bohuzel tomuto nejak nemuzu prijit na chut a vubec me to nezajima, tak snad budu prijemne prekvapen
-
Tak čo si budeme klamať, nový wolfík je v podstate klasická lineárna koridorová strielačka mierne štarjchnutá nejakými jednoduchými rpg elementami a far cry 4 je s najväčšou pravdepodobnosťou takisto lineárna strielačka ale hra poskytuje aspoň nejakú relatívnu voľnosť v hernom svete, ktorý aspoň teda evokuje akúsi ilúziu otvoreného sveta. Wolfesntein the new order je ale sakramentsky kvalitná porcia zábavy, dokonca si odvážim povedať, že to aj snáď najlepšia fps strielačka od kedy vyšiel na pc nový shadow warrior.
-
Ty nikdy nesklameš džek, vždy mi vyčaríš svojimi komentármi úsmev na tvári, vďaka. *3*
-
jóóóó, je to úžasnééééé *1* *1* *1*
-
Nehraj si na slováka, jedno si přiznej z tebe nikdy nebude tak dobrej troll jak si myslíš... nechci se vytahovat a je mi to volné ale sám bych mohl být (kdybych chtěl) mnohem lepším trollem, jenže co z toho že.
-
Me to strasne pripomina trojku, coz neni naskodu pac ta me bavila a konec byl supr, jen nevim jestli me bude trojka bavit podruhy. A ten hlavni zaporak, bozeeeee, kdo to vymyslel *8*
-
tak ono porovnávať Wolfa a FC4 veľmi nejde. Áno, obe sú to FPS, ale tematicky sú to iné hry a jedno je otvorenejší koridor a druhý open-world.
-
Slon to jistí. *5*