Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Takže hra bez online pasu bude už defakto rovna pirátské kopii ? Teda ted´mi ukažte tu přidanou hodnotu co si s originálem kupuji :(((
  • Zrovna u nového Drivera mi to vůbec nevadí a MP jsem nehrál snad u žádné hry od Ubi.
  • Ja proste nechapu,proc by herni prumysl mel byt v tomhle vyjimka?
    Copak filmovy prumysl broji proti bazarovemu prodeji filmu na dvd?NE. A co treba hudebni prumysl?NE
    Tak proc si kravataci z herni branze mysli,ze oni jsou vyjimka?
    Odpoved se mysli vylozene nabizi.Proste chteji rezjovat jeste vice penez a zkousi,co vsechno si zakaznici nechaji libit.
    • Bazarový prodej u filmů a hudby je oproti tomu hernímu dost minoritní. Mimo to velká část obratu obou odvětví jde z kin/koncertů, u her nic podobného neexistuje.

      A bazarový prodej her v současné podobě je beztak svinstvo z každého úhlu pohledu, protože si na něm mastí kapsy jen a pouze třetí strana, která nemá s danou hrou vlastně nic společného.
      • smejki
        přesně tak
  • Aha, někdo se mě stále snaží přesvědčit, že jsem si vlastně nic nekoupil. Je jen moje věc, jestli to prodam anebo ne. Pokud prodám knihu, kterou jsem před rokem koupil, vydavatel ani autor z toho taky nic nemaji, ani automobilky atd. Underground se stejne zaridi podle sveho, je to trapna snaha vydelavat dal na necem, co ma omezenou zivotnost a ztraci na cene. To fungovat nebude. Kdo mi zabrani prodat ten kod? :o)
    • No šak taky to prodat můžeš, v tom ti přeci nikdo nebrání :) Jen ten, který si hru koupí v tomto případě nebude mít přístup k některým funkcím...
      • A co kdyz prodam i ten kod? Kdo mi to zakaze? Nedava to smysl. Ale jo, mas pravdu, nikdo mi v prodeji nebrani. Koneckoncu ja bazarovky nekupuju. Dobre tituly kupuji v gamestorech a tesim se z vlastnictvi pekneho obalu, manualu atd. Mam doma dobrou dvacitku her. Spis me zarazi, ze vydavatel rozlisuje prvniho a druheho majitele. Stale je to jedna osoba a jedna kopie hry. Podle me zakaznika prilakaji jedine tim, ze nabidnou neco navic. Me treba Blizzard poslal osobni dekovaci dopis za zaslani podrobneho bugreportu a za odmenu jsem dostal mesic zdarma na WoW online. A to nejsem betatester ale jenom uzivatel. Tomu rikam pristup.
  • Hra bude bez podpory volantu. Hra kde celou kampan stravite v aute se neda hrat s volantem. Neuveritelny. Tak si ji uzijte ja ji mazu ze seznamu ocekavanych her. *11*
    • To je fakt neuvěřitelný. Dost mě to namíchlo už u Mafie 2 nebo GTA 4. Tam se to dalo naštěstí dohnat jednou uživatelskou utilitou, snad to půjde i tady.
  • Naštěstí multiplayerové kampaně her nehraju, takže osobně mi to nijak zvlášť nevadí i přesto mně takovýto postoj sere a nezbývá mi než konstatovat, že Ubisoft přišel o potencionálního zákazníka.
  • Cosi
    Podle videa v tom vidim Burnout - Město, Need for Speed: Hot Pursuit ty nový - Smyky jako blázen, Flatout 2 - Zběsilé ničení aut, + nová funkce přepínání z auta do auta, ale chybí mi tu jakákoli spojitost s Driverem, Takhle se to mohlo jmenovat třeba - Highway Patrol: Dreams 1
  • Fakt by mě zajímalo koli procent "ztráty" vůbec znamenaj.

    Tohle přesně charakterizuje dnešní dobu. Ne aby byly rádi že si jejich hru koupíme a zahrajem si jí. Ještě si s ní nemůžu dělat co chci a jít jí prodat do bazaru... Navíc si umim představit (jinak by bazary asi neexistovali) že je dost lidí který nemaj prachy tak si hru koupěj v bazaru. Teď jim v tom zabráněj. A co asi ty lidi udělaj. No jasně půjdou do krámu a daj za ní plnou cenu? Asi těžko. Možná pár lidí to udělá. Zbytek si hru sežene jinak.

    Proč se pořád musí jít cestou penalizací. Proč to nejde naopak. proč nemám bonus za to že si hru nebo film koupím? Proč před originálním filmem musím koukat na výhrůžky abych to neukradl a nepřeskočitelnej balast. Proč mám u hry debilní ochrany který platícího zákazníka akorát otravujou a pirát to má vždy bez problémlů. Já chci naopak něco navíc. Chci plnou podporu multiplayru, chci třeba i nějaké to dlc zdarma nebo aspoň aby na něm bylo vidět něco co stojí za to a ne že to někdo dá do hry ještě před vydáním a pak to zamkne. Nasr*t! On to kdyžtak pan Razor nebo Reloaded vyřeší...
    • CDProjekt RED a Witcher RULEZ. *1* jediní čo to chápu a mám pocit, že v tom hrá úlohu aj fakt, že poľsko bolo za železnou oponou. rozdiel v myslení medzi nami a západom je obrovský.
    • Ja jsem pro a navrhuju aby to bylo u vseho i u aut prvni majitel zada heslo a motor normalne naskoci pak ho proda do bazaru a novej majitel si bude muset koupit nove heslo nebo novej motor :-D cimz chci rici ze je zvlastni jak bazarovej prodej u her je desna kradez a nemoralni a hru vlastne nevlastnite zajimalo by me proc ony zminene automobilky neprotestuji proti bazarovym prodejum nebo vyrobci kol.koleckovych brusli,ps3,pc,nabytek, a tak muzu pokracovat do nekonecna vyvojari proste chcou hrace co nejvic oskubat a to kdykoliv a kdekoliv to je cely a bazarovej prodej je jen zaminka
      • Když do svých kalkulací nezapočítáš rozdíl mezi fyzickým a duševním vlastnictvím, nikdy nepřijdeš na důvody, proč tomu tak je... *3*
        • V celku proti duševnímu vlastnictví a autorskému zákonu nic nemám , jen by se měla razantně snížit doba hájení takového díla .
      • To je stejný jak s "umělcema". Nikdy jsme nepochopil pojem duševní vlastnictví a proč bych měl patit víc než za jakékoliv jiné zboží. Jak k tomu přijde třeba truhlář. Ten když udělá židli tak by taky mohl vybírat od každýho za sednutí.

        Čemu ale vůbec nerozumim je to jak jedna zájmová skupina (umělci, herci, vývojáři) dokážou přinutit stát aby jim šel na ruku viz. výpalné. Tohle mi prostě hlava nebere.
  • Tushan
    stejně jak může vydavatel přijít o zisk
    nějakou hru bych si za plnou cenu stejně nikdy nekoupil takže když si ji koupím z bazaru vydavateli peníze nepřibudou tak jako tak ale ten co ji prodal má teoreticky další peníze které muže utratit za další hry
  • jestli to pude takhle dal (US, EU v bankrotu), tak pristi rok budeme mit vsichni uplne jinaci starosti nez li nejake zaprdene hry.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit