Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TheSuffering

    Tak sety jsou nová věc, takže je jasné, že se budou postupně upravovat, ale jsou i lidé, kteří si ho do buildu zakomponovali (tedy alespoň ten jeden :D) a nějak to funguje. Speciální munice padá, na tu si stěžovat nemůžu. Buildů se pár udělat dá (u všech her je to pořád stejná písnička, najdou se 2 op buildy a lidi brečí, podle mě je ale těžké do začátku vše vhodně vybalancovat), spíše ty se skill power jsou asi zatím k ničemu. Hra mi funguje bez problémů, v podstatě jediné, co mě po patchi vadí, že rozmezí ve kterém padá loot, je poněkud široké a crafting, který je k ničemu. Všichni ti uplakánci na fóru dělají, jak kdyby jednička fungovala hned po vydání parádně.

    Na druhou stranu samozřejmě by člověk čekal, že z některých věcí se Ubisoft poučí...

  • TheSuffering

    Já se divím, že v Americe dávno do trezoru nehodili například celou sérii Jamese Bonda.😱

  • TheSuffering

    Tohle všechno jednou skončí jako ve filmu Equilibrium.

  • Jack1947

    Spíše než tohle bych přidal vysvětlivky a poladil obtížnost ( třeba jedinej boss fight) kterej byl celkem jednoduchej ale šlo hlavně o to rozstřílet bud brnění a nebo zapálit a tím pádem to bylo jednoduché sem dal asi na 20-50 pokus hrůza! ( neveděl jsem jak na to už jsem myslel že do něčeho praštím😈)

    Tak chápu že tam grind musí bejt ale nějak úměrně navíc je tam spoustu bugů, takže se některé úseky musí opakovat stále dokola dokud se to neodbugne kdyby aspon bugy pomáahali jinak mě ty nepovinné mise i baví... i když je to dost únavné. Je to takové 50:50 zábava versus frustrace, nicméně mě baví si vybrat zbran a tu pak používat osadit modifikacemi, třeba 2-3 Levely ji mít páč žádná podobná lepší vyhovující není.

  • S tim bych souhlasil, pokud by homofobie byla v našich podmínkách reálnej problém. Jenže neni, většina lidí má tvojí sexuální orientaci úplně na salámu. A tahle věc fakt může urazit jenom člověka, kterej se chce cítit ublížěně. Mě to vždycky připomene situaci z hospody, kdy se do mě navezla ženská od vedlejšího stolu, proč tak hnusně urážim svýho kamaráda a oslovuju ho Bůčku. Přičemž on sám se mi tak kdysi představil, takže mu oslovení Bůček asi nedělá problém. Tohle je to samý. Pokaždý. Nějakej ocas se zaštítí určitou menšinou a vytváří problémy tam, kde žádný nejsou. Sekiro potřebuje lehkou obtížnost kvůli postiženejm, Chuchel vypadá jako Blackface, v Kingdom Come nejsou černoši. Jedno maj všechny tyhle "kauzy" společný. Tý menšině, za kterou údajně bojujou, je to úplně u řiti.

  • spis byli...update na W5 prinesl spustu novinek...bohuzel k horsimu. Sety uplne na nic, vetsinu veci oslabili, specialni munice skoro nedropuje. Prakticky neexistuje nejaka moznost buildu a dalsi spousta veci. 

  • omiklon

    Hele, úplně bych to nezlehčoval jen proto, že někde ve světě se dějí horší věci. 

    Časem může nastat situace, kdy ty budeš v menšině. A asi ti nebude do skoku, když to bude většina přehlížet, zlehčovat, ignorovat..

  • Když něco musíš snášet, časem si na to zvykneš. Ale uznávam, formuloval jsem to blbě. Spíš mi šlo o to, že asi každej gay se setkal s urážlivějšíma věcma, než je nějaký graffiti ve hře. Pravděpodobně ten samej den. A´ taky to nějak přežil. Protože většina gayů nejsou ubrečený děcka, který jenom hledaj, co by je mohlo urazit dneska. A jestli je něco uráží, jsou to naopak tyhle samozvaný ochránci práv menšin, který vytahujou podobný kraviny a dělaj z nich strašlivej problém (zatimco na týhle planetě existujou státy, kde tě za homosexualitu shoděj ze střechy). A já se ani nedivim. Mně by taky nebylo příjemný, kdyby ze mě někdo dělal malýho uplakánka, kterýho nemůžeš ani pozdravit, aniž by to vzal jako urážku svojí orientace/víry/rasy/whatever.

  • omiklon

    Lol, prej zvyklí na horší, spíše musejí snášet.

  • Jak konkretne? Pokud vim, tak jsou lide s dvojkou spokojeni...

  • Já bych to viděl spíš na bílýho heterosexuála tak zblblýho politickou korektností, že mu z toho už úplně hráblo. Něco jako tady Foucault. Páč gayům bejvaj takový věci většinou fuk, jsou zvyklí na horší věci.

  • Chyba. Když někdo sousedovi nasprejuje na dveře cokoliv, předně tím poškodil jeho majetek. Tudíž sousedova negativní reakce je pochopitelná, ať je tam kytička, nápis "bukvice", nebo "nejlepší soused na světě". Obsah je v takovym případě irelevantní, je tu zcela konkrétní poškozenej, kterej bude muset investovat svůj čas a peníze, aby uved dveře do původního stavu.

    Na druhou stranu tady žádná konkrétní oběť neni, je to úplně stejná kravina, jako tenkrát s Chuchlem. Takovýhle věci vyhledávaj lidi, který prostě uražený bejt chtěj, protože normální hráč si toho ani nevšimne. A i kdyby to celý bylo myšlený jako homofobní urážka (a já bych se spíš přikláněl k tý parafrázi na Black Flag), tak 1) so fuckin what? 2) prošel se někdo s odpůrců někdy po ulicích libovolnýho většího města? Jejich zdi jsou whateverfobních urážek plný. Tak se asi dá předpokládat, že v postapokalyptickejch USA to nebude jinak.

  • Veny

    „Hra byla vyvíjena a vydána multikulturním týmem různých vyznání, sexuálních orientací a genderových identit.“


    A to nějak nutně implikuje vztah "jiná orientace = vše mě uráží/nejsem schopen se nad věci povznést"?

    Fakt nevěřím tomu, že sexuální menšiny ve velkém trápí nějaký odznak v PC hře. Spíš se na tom přiživilo pár libtardů, klidně i heterosexuálních, protože dělání z komára velblouda mají v popisu své dogmatické příručky.


    Normálního člověka se toto nijak nedotkne, a ani ho to nezajímá... bez ohledu na orientaci. Bohužel, být normální se dnes nenosí - vždyť v Americe (nejen) čím větší bizár, tím větší celebrita.

  • Veny

    Podle popisu v prvním řádku a logiky věci budete asi fobofobofob... :D

  • Derp_1337

    TL,DR

    Ale ten první řádek mě zaujal! +1

  • PCMR

    Kulturní marxismus v praxi. V hlavní roli opět morálně nadřazení "revolucionáři" z neobolševických organizací...

  • PCMR

    Židi si brzo budou stěžovat i na oslavu vánoc...

  • kdyby radeji makali na hre, jde pekne do kopru

  • malachi
    tento svet už nemá šancu..aké už len k......y sa tu riešia...😒
  • wxyz

    "Měla byste se spíš omlouvat za to kuře!" - Kocour

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit