Přejít na výpis diskuzí
Ubisoft se ptá, jaké další Far Cry by se hráčům líbilo - v úvahu přichází western, upíři i Blood Dragon 2
5.1.2015 | Aleš Smutný
109 příspěvků
-
Teď zrovna čtu Asfalt, takže bych si rád zahrál FC v pekle.
-
Ubisoft se ptá, jaké další Far Cry by se hráčům líbilo...
Odpověď: Žádné. -
-
No, jelikož se trojky i čtyřky prodalo po pár milionech, tak očividně se jim Far Cry líbí...
-
-
Plně respektuji že tu existuje stádo v řádech milionů které nadšeně hýká nad přeskinovanou čtverkou a bude rovněž hýkat nad předskinovanou pětkou. Já jsem naštěstí nikdy nešel s davem jen proto, že to byl dav, mám na spoustu věcí vlastní názor a nebojím se ho prezentovat.
-
-
To že někdo hraje far cry znamená že jde s davem? :D no jo když myslíš... pak chudáci sportovci, co dělaj nějakej sport, aby na ně ještě nezačla padat depka, že když náhodou hrajou hokej, že ho hraje ještě někdo jinej... to aby pak každej dělal něco unikátního. Jinými slovy muj názor ,který se nebojím prezentovat já je, že jsi padlej na tu svojí kostěnou hlavu.
-
-
Obecně nevidím nic špatného na tom jít s davem.
Na hlavu padlý nejsem, má matka mě nechávala testovat *1* -
-
Jak myslíš, dneska stejně jde s davem ten, kdo nejvíc na hry nadává že to není co bývalo :D
-
-
-
-
-
-
A co takhle Egypt? Bojování s mumiemi v hrobkách, něco jako deadfall adventures ale v otevřeném světě.
-
Halooooo, UBISOFT, jestli mě tedy slyšíte, tak kupte licenci na Mechwarriory a udělejte pořádné robotické bitvy i s příběhem podle knížek. díky moc !
-
-
Dobře, jardo. Do kdy to má být?
-
-
Když to bude zítra, bude to fajn. Už takhle to má spoustu let zpoždění.
-
-
No to víš, dlouho ses neozval. Nevěděli jsme, jestli o ty Mechy ještě stojíš.
-
-
-
-
jedine upiri ,zoooombi nebo jaka koliv apokalipsa a podobnej sh*t.. tohohle je tu jako safranu(LOL)..
ale z5. po Vc by byl navrat do vietnamu dobrej ,zvlast kdyby to bylo otevrenejsi -
Achjo, hraci si stezuji ze hry nejsou originalni a kdyz dostanou moznost tak vede Vietnam, Peru, nebo Aljaska.
To je vsechno nuda, ja chcu neco novyho, neco co tu jeste nebylo. -
-
Záleží jak to je zpracovaný, téma je irelevantní.. :)
-
Něco nového, něco co tu ještě nebylo... Takové přání jsem ještě nikdy neslyšel, ach jak originální...
-
-
Tak ja ti napisu co bych bral ja, uz sem to psal i jinam.
Yellostonsky park (neokoukany prostredi
Kampan by se odehravala jeden rok, menilo by se pocasi podle rocnich obdobi, a zvirata by se presouvali a chovali podle rocnich obdobi. Zvirata tam zijou zajimavy, byt uz nektery ve FC byli, a prostredi je to super.
Pro me by to byla bomba, chapu ze kazde ma jine vkus, ruce bych jim libal za podobny prostredi. -
-
Jaký je reálně rozdíl mezi Aljaškou a Yellostonským parkem? K čemu by byla změna ročních období?
-
a hrali by ste to za správcu Smitha proti psychopatickému bosovi v zelenej kravate a klobúku terorizujúcemi turistov kradnutím košíkov s jedlom.
-
-
-
-
a co válka s islámem *1*
-
neviem ci bude moja prosba vyslysena,ale prosim nech to ma poriadny pribeh a nie questy typu - zabi X panacikov do 60sekund.Chcelo by to survive styl,nieco ako ukazal Tombrider
-
Ubisoft mi s týmy nudnými openwordlmi môže oblízať KOK*T!!!!!!!!
-
-
myslim, ze moznost specifikovat vampirov ako manazerov ubi v tom dotazniku nie je..
-
No co naplat, náš zákazník náš pán.
Uka KOK*T.
-
-
Upíři? Ne, upíři prosím ne. Western vypadá velmi dobře.