Přejít na výpis diskuzí
Ubisoft se ptá, jaké další Far Cry by se hráčům líbilo - v úvahu přichází western, upíři i Blood Dragon 2
5.1.2015 | Aleš Smutný
109 příspěvků
-
vratit se k 1 znakym pribehem podobnym *2* *2*
-
Bral bych něco jako z filmu Útěk z Absolomu, nebo ještě lépe z filmu The Zero Boys, kde se bojuje s vyšinutejma lidma o přežití.
-
Dinosauři!
-
Cokoli hlavně ne Blízký a Střední východ, zombí a dinosaury. Tohle už tu je a až příliš často.
Bohužel musí vycházet z konceptu Far Cry, který mě až tak nebavil. Proto nepůjdou do ničeho převratného. Nemá smysl dělat z Far Cry další GTA, exkurzi do historie, či lov dinosaurů. Ani ti upíři mi k tomu absolutně nesedí. Pokud neví, co dalšího, možná by měli jen vzít stávající koncept série a aspoň trochu ho vylepšit a zasadit do nějakého zajímavého a pro Far Cry vhodného prostředí (takže ani scifi koncept mi nesedí). -
-
dobře zpracované hry s dinosaury tu jsou? které třeba?
-
-
Mad Max postapo Far Cry, wau... husí kůže :)
-
Jursky park :)
-
Tak asi ten Vietnam by byl nejlepší i když ten mad max by taky mohl být dobrý. Nějaká hra s mad maxem už má ale vyjít???
-
Aď mi radši vrátěj prachy za AC:U. Je to venku už tak dlouho a furt to nejede jak má.
Při patchi 3 jsem měl 30 FPS a po patchi 4 10 FPS ..... Hovada, od nich už v životě víc nic nekoupím. -
-
...
-
-
Nechám se překvapit. Víme, že v Ubisoftu mají jeden z nejsilnějších matrošů ve videoherní vývojářské sféře vůbec, takže nemám obavy, že by Ubi se zasazením a námětem do dalšího dílu FC zklamali.
-
Něco v Jules Verne stylu. Přelom 19. a 20. století nebo počátek 20. století, modernější zbraně a technika. *4*