Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ubisoft určitě čte games.cz :)) že sem píšete o čem to má být
  • Ten napad s novou planetou sa mi lubi. Ci uz by islo o super exoticke prostredie ala AVATAR so spustou zelene, novych rastlin a faunou ktora by bola sucastou gameplay. Na strane druhej, taka cervena planeta ktora by bola preplnena roznymi klanmi bytostami mozno aj nejakou mechanikou prezitia by tiez rozhodne nebola zla. Nieco ako post apo setting by dokonca mohol byt uplne best, kde pojde hlavne o scavnge materialov a novych zbrani, do toho dobry pribeh, pekne side aktivity a mozno tu budeme mat nieco cim mal byt Fallout 3(ale nebol kvoli sialenym bugom).
    • Chim
      Jako že by udělali tahové isometrické RPG?
  • kubi-wan
    Prosím, prosím, ať udělaj dalšího Blood Dragona... jedna z nejkulervoucnějš originálních stříleček, co jsem kdy hrál, s nejlepšim soundtrackem!
    A rovnou by z názvu mohli vyhodit "Far Cry"
  • Severní Korea
    • vám ty moje háčkovací utoky Kvuli Interiew nestačily vy psi Záchodni ?
  • třeba já s napětím očekával prey 2 tak kdyby udělali další díl na cizí planetě v hustě osídleném městě tak by to nemuselo být špatné i s tím lezením na věže nebo pojaty jako star wars 1313 rozsáhlé podsvětí pod městem ze sci-fi kde se vše odehrává v obrovském systému chodeb síni tunelů atd.
  • Upíři? Jo něco ve stylu Kulhánka nebo Kotlety by nebylo vůbec špatný. Případně mimo upíří žánr sci-fi splatter ve stylu Kopřivy.
  • Něco ve stylu dvojky. Trochu vážnější příběh, ne třeba tak ulítlej jako FC3 (a půl). Líbil se mi tón celýho příběhu, konflikt ve stylu občanský války o moc nad částí Afriky. Super atmosféra.

Jelikož roky hraju AC i FC a už se docela dost stírá rozdíl mezi těma dvěma sériema co se základní kostry hratelnosti týče (vylez na věž, osvoboď ji, odkryj si část mapy s úkoly, osvoboď nepřátelský tábor atd.) tak už bych si klidně za ty roky dal něco jinýho, ale v podobnym světě ;).
    • Dvojka byla jednoznačně nejhorší díl série...
  • Bez Uplay
  • Jack1947
    DAS IST END! *16* *10* *7* *12*
    • Chim
      Po významové stránce mi tvůj příspěvek nedává smysl. A pokud to měl být pokus o němčinu, tak jsi tam i přes krátkost svého příspěvku dokázal i tak udělat chybu.
      • Jack1947
        Ty taky nedáváš smysl, prude. *7* tak si to oprav, at máš klid. Oprav myšleno v hlavě... *4*
  • Far Cry: Brotherhood nebo Far Cry: Revelations

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit