Přejít na výpis diskuzí
Ubisoft slaví vysoké prodeje ACIII trailerem na Assassin's Creed IV
15.5.2013 | Aleš Smutný
40 příspěvků
-
AC IX Space Odysea
-
Souhlas!
Boston + jiná města = 5 FPS. Katastrofa. Dle zahraničních diskuzních fór měli stejný problém i hráči s high-endovými PC sestavami, takže problém byl skutečně v optimalizaci. -
Na tom hypu a vysokých očekávání na základě hezkých trailerů stojí celá série.
-
Jo souhlas :D Myslim si ze hra s Luffym by byla lepsi :D
-
Bože bože....nebudu to raději komentovat...
-
Nic proti, ale pak to má tedy špatný název a špatného hlavního hrdinu ;)
-
Jo, to mě taky.
tož za české hráče mluví ceny Booom. Nejlepší hra byla volena formou vox populi, ostatní kategorie vybírala odborná porota
http://www.booom.cz/boom-2012/vysledky/ -
Ale fakt, že si to většina lidí koupila kvůli tomu šílenému hypu a ne kvalitě hry samotné už je vedlejší.
-
Tady si myslím že se pleteš pokud dokáži dojit tak značku že chcou vydávat každý rok pokračování, tak je to cesta do pekel. Budiž příklady Call of Duty nebo battlefield kdy prostě to jelo každý rok až jim došel dech...
Dle mého by taková hra měla vycházet co dva až tři roky, počkat na reakci hráčů, dát návaznost atd...Takhle tu značku vydojí a zabijí a to si myslím že je škoda. Dalo by se na tom vytřískat mnohem více kdyby na to šli pomalu, budiž třeba Zaklínač příkladem. -
Tak to jsem nevěděl...nemáš odkaz???
Osobně by mě zajímalo kdo pro tohle dokázal hlasovat....v loňském roce mě napadá spoustu jiných lepších her.. -
*po stránce textur
-
hráči si myslí především to, že AC3 byl nejlepší hrou loňska. Různé ankety budiž důkazem.
-
Trošku se mi zdá, že se AC od třetího dílu graficky zhoršuje a to se Black Flag plánuje i na konzole příští generace. V jedničce je i na dnešní dobu radost koukat se na pohyby Altaira, jak přirozené a plynulé jsou. Teď mi všichni připadají dost nemotorní (možná kvůli těm všudypřítomným kabátům) a v traileru by se po stránce dalo vymačkat podle mě o dost víc i na PS3/X360. Když se člověk mrkne na obrázky z chystaného Zaklínače, tak AC4 vypadá dost outdated a to jsou oba z otevřeného světa.
-
mnohem rychlejší je používat youtube než zdejší paskvil a je to navíc bez reklam
-
Omyl, záleží im na platiacich hráčoch a to je úplne iná vzorka ako v týchto diskusiách *15*
-
Holt v Ubi si zamilovali One Piece :D Schvalne jestli ti navigatora bude delat kozata rostenka :D
-
Naopak, nezáleží jim na tom, co si hráči myslí - záleží jim jen na těch hráčích, kteří zásadně nemyslí, protože je jich více. *3*
-
To ja bych zase privital kdyby to nemelo s AC nic spolecneho a bylo to jenom o piratech :D
-
Ano, lidi v ubisoftu přemýšlí. Taky se mi nelíbí směr, kterým se firma vydala, ale naprosto ho chápu. Záleží jim na tom, co si hráči myslí. Právě proto dělají ty hry tak, aby si je koupila většina hráčů, ne jen hrstka fandů. Která jiná hra prodala za poslední roky přes 12 milionů! kusů?
-
To uz jsou prece ty posahany DLCcka s Washingtonem.