Přejít na výpis diskuzí
Ubisoft slaví vysoké prodeje ACIII trailerem na Assassin's Creed IV
15.5.2013 | Aleš Smutný
40 příspěvků
-
A co ve vesmíru bude?
-
Momentálně to nejde (plánuje se na tu snad i nějaký update - hodně lidí s tím má problémy). Maximálně jim můžeš zkusit napsat mail - ale i tak ti ho spíš nezmění.
-
ACIII bych se vůbec nechlubil lidi to sice koupily, ale nevěděli moc do čeho jdou. Vážně si začínám říkat jestli v Ubi někdo přemýšlí a nebo jim je jedno co si hráči myslí a klidně se je snaží na**at.
Jen ještě s jiného soudku velice dlouze se tu nadávalo na EA ( hodně často oprávněně), ale začínám si říkat že s pomyslného trůnu vývojářského záporka EA vystřídá Ubisoft. -
HTML5 edice mi taky blbla, ale s Flashem sem neměl problémy ani jednou.
-
Já doufám, že to bude mít nějaký assassinský děj, a nebude to jen nějaký ušmudlaný pirát, který chce být zlý a drsný a bude se oblíkat jako oni plus bude mít z nějakého důvodu jejich skilly ;) trailery zatím jen ukazují to, co říkám :)
-
Lidi, potřeboval bych poradit k Uplay...dá se tam někde přejmenovat Nick? díky
-
Souhlas s Princem!
-
No zatím jsem hrál všecky hlavní asasíny a u jedničky a dvojky jsem se opravdu bavil. Brotherhood mi taky nepřišel špatný, ale u Revelation už na mě přicházel stereotyp a u trojky už jsem trochu nudil, i když neříkám, že je to špatná hra.
Co mě na sérii štve je hlavně design. Celkově města působí strašně chudě, stereotypně a tak nějak vygenerovaně. Kdyby byla naplněna nějakým novým obsahem, tak by se nad tím dalo i přimhouřit oko, ale celkově se tam nic moc nového dělat nedá. Nějaká ta rozhledna (vyšší budova), sláma pro seskok, hlouček lidí, mezi kterýma se dá skrýt, nějaký ten žebrák, či občan v nesnázích, kterému můžete pomoct. Prostě stejný koncept už od prvního dílu, jen s drobnými úpravami, takže si myslím, že aspoň na tom level designu by mohli zapracovat.
A graficky mi to taky přijde furt stejné, trojka sice měla myslím nový engine, ale zato hardwarově byla o dost náročnější a to mi o tolik promakanější opravdu nepřišla.
Čtyřku asi vyzkouším, ale myslím, že by mohli přijít už s nějakou novou sérií nebo by mohli oživit Perského prince, ten už tu nebyl delší dobu. -
Haha, takže piráti budou bojovat proti sociální nespravedlnosti? *1*
-
Jmenuju se Rex "Power" Colt... a jako můj otec přede mnou... jsem bad-ass assassin!
-
Ubisofte, chci Assassins Creed III: Blood Dragon!
-
Mně stačilo přepnout z html5 do Flashe a přehrávání v poho
-
Taky se mi to stává, od té doby co je tu nový přehrávač. Mohli by to už opravit. Jinač stačí kliknout párkrát na tu chybovou hláškua video se ti rozjede.
-
Pěkně na ho*no optimalizovanej.
-
tak me se to zatim nestalo ani jednou..... *7*
-
nesmysl *1*
-
Nevím, jestli sem jedinej, ale mohli byste už něco udělat s tím načítáním videa. Často při puštění vyskočí hláška "Error loading media: File could not be played". Musím několikrát pouštět video, aby to třeba na popáté se už začlo přehrávat, teď do toho reklama (nic proti ní) a po ní kolikrát zase tato chybová hláška. Nakonec když při přehrávaném videu spustím režim fullscreen, tak opět stejná hláška, i když v okně se video normálně už přehrávalo.
-
KDO CHCE VÍC, NEMÁ NIC !!! *16* *16* *16*
-
A víš vůbec, co měl AC3 za engine? :)
-
Hmm technicky a graficky uz na to assassin nema...Proste uz je to doosti starej engin..Kdyby to radeji uz nechali lezet..ten posledni byl uz vazne dosti otravnej. Nekamenujte :-d jen muj nazor..takhle hra v 2013 proste uz nevyada