Přejít na výpis diskuzí
Ubisoft v současnosti připravuje tři Assassin's Creed hry
17.6.2013 | Aleš Smutný
73 příspěvků
-
Na wiki AC jsem koukal že existují jisté atworky znázorňující prahu :) je možné že se tam jednou podíváme. Pro sérii by to bylo obrovské plus. Věřím že Black Flag bude lepší hra než AC 3 ale převrat oproti AC 2 to určitě nebude. Potřebuju zas AC s pořádnýma městama *3* v AC 3 bylo h*vno !
-
AC 1- Vyvraždění křížácké výpravy
AC 2- Vyvraždění renesanční itálie
AC Br- Vyvraždění Říma
AC Re- Vyvraždění Konstantipole
AC 3- Vyvraždění války za nezávislost
AC 4 black flag- Vyvraždění Karibského moře -
-
AC 2154 Vyvraždění poslední lidské kolonie *5*
-
S takovou už za pár let nebudou mít kam další AC díl zařadit *15*
-
-
Stává se z toho tuctová Sra*ka
-
Viac pasikov viac adidas... teda, viac asasínov vaic ubisoft....
Ach božéééé *13* -
Tato "kráva" už má pořádně vydojené vemeno.
-
-
Souhlas
-
-
No já vím, že ty hry že série AČ jsou čím dál horší, pravda ale je, že si novej díl vždycky s chutí zahraju, i když třeba mě ta hra ve finále hrozně štve, nedá se říct, že by to nebyla zábava
-
-
AK si 3 považoval za zábavu tak neviem čo. Nevyužitý potenciál tejto hry s krásnym prostredím, a síce rubačka jak ho..do ti ešte aj násilne prikazovala ako ich máš zabíjať a postupovať. Ak si chcel stealth tak to všetko aj tak prešlo do otvoreného krváku kde z nenazdajky sa na teba vyrútilo 500 voakov.
-
-
Moc se nedivím... Kolikrát slýchám, jak je škoda, že jim trvá development a vydávání her tak dlouho.
-
Assassins Greed: The Templars Lust...
Vždycky si řikam, že už jsem "vše" hrál a že většina současnejch her je jak přes kopírák a že se od těch starejch liší jen lepší grafikou a fyzikou a bohužel nižší obtížností.
Ale vždy už nějak zapomenu, že to co je pro mě třeba už nejmíň 7. díl série, tak pro spoustu dalších lidí a hlavně těch mladších je to třeba úžasná a neokoukaná hra.
AC mam fakt rád a doufam, že se zaměřej i na nás, kterym jde hlavně o stealth a až potom o nový gameplay možnosti, který maj smysl a nejsou úplně mimo mísu. PR kecy typu - Naše hra obsahuje tohle a tamto bla bla bla ... no a pak si to člověk jednou vyzkouší a už to podruhý nikdy nehraje, pokud ho ta hra k tomu nenutí.
Mlaďasové nemaj s čim porovnávat a dokážou udělat neskutečný prodeje i Call of Duty, zatímco já jen nesouhlasně vrtim hlavou a představuju si co by, kdyby...a jak to mohlo bejt o dost kvalitnější, aby si to ty prodeje zasloužilo. -
-
Stealth v Assassin's Creed? Myslíš to schovávání se mezi lehkými děvami / knězi / lidmi?
-
-
Poslední "co k čemu" Assasíni byly AC2 a Brotherhood od té doby se to tak nějak rozmělňuje a rozmělňuje, škoda dobré série, že to tak "přepálili" s příliš rychlým vydáváním a stále většímu důrazu na filmovost a zjednodušování pro masy.
-
A taková dobrá hra to bývala. Tady zase někdo neví kdy má dost, vydojit do mrtě. Ale tak co, kupovat to člověk nemusí, tak ať si z toho udělají třeba týdeník.