Přejít na výpis diskuzí
Ubisoft v současnosti připravuje tři Assassin's Creed hry
17.6.2013 | Aleš Smutný
73 příspěvků
-
Poslední "co k čemu" Assasíni byly AC2 a Brotherhood od té doby se to tak nějak rozmělňuje a rozmělňuje, škoda dobré série, že to tak "přepálili" s příliš rychlým vydáváním a stále většímu důrazu na filmovost a zjednodušování pro masy.
-
A taková dobrá hra to bývala. Tady zase někdo neví kdy má dost, vydojit do mrtě. Ale tak co, kupovat to člověk nemusí, tak ať si z toho udělají třeba týdeník.
-
Trochu se jim vymklo z rukou no... :-) I kdyz to by se dalo rict uz u tech "dodatku" ke dvojce. Me by stacilo, kdyby jednoduse udelali puvodne zamyslenou ucelenou trilogii a potom by si klidne mohli chrlit kazdej rok jinou hru s podtitulem treba AC Universe.
-
To asi těžko, když Desmond na konci AC3 zemřel. Jedině, že by to byl prequel a odehrával se ještě před prvním dílem, což to by stejně nedávalo moc smysl, když jeho první setkání s Animus se odehrálo právě v AC1.
-
Jasně,že to budou ždímat.Jde jen o prachy.Ale můžeme je potrestat a hru si nekoupit.
-
Já stále nevím, jaký příběh na pozadí (který je vlastně ten hlavní, protože to má být v reálném světě) by tam tak mohl být....skončilo to zcela jednoznačně....takže teď už jsem jen zblblej...za chvíli přestanou řešit nějaké vzpomínky a budou jen ládovat pána co zabijí a má někde ten divnej obrázek
-
Upřímně řečeno nechápu, čemu se tady divíte. Už od druhého dílu vychází každý rok AC hra a je poznat, že se na nich dělalo více, jak jeden rok. Tudíž nemůže být žádným velkým překvapením, že v jednu chvíli je ve vývoji několik her. Co člověka štve je, že kvůli neustávajícímu vývoji nových titulů se přehlíží opravování chyb ve hrách již vydaných (zdravím AC3). Každý rok jedna AC hra mi nevadí, pokud bude každý díl obsahovat dost inovace. Od uvedení nových konzolí na trh si navíc slibuji, že další díly (po AC4BF) přinesou něco neokoukaného.
-
Cyril Raffaelli ;-)
-
neprozřel, jen jsem si musel ulevit *2*
-
Veru, tam mal byť Connor.
-
Takhle jsem si to po dohrání 2 nepředstavoval. Ach ach. *13*
-
Ass assins creed:R.I.P.
-
Přece nebudou troškařit, když je to tak populární:).
-
Zná Ubisoft rčení "Méně znamená více?" Jako by neexistovala jiná herní série :)
-
ždimat a ždimat dokud to dává *10*
-
Za tím budou templáři.
-
To se nam asi ta story jeste pekne zamota.
Uz se nemuzu dockat co se zase dozvime o nasi minulosti od Desmonda pripojeneho na Anus... -
Asi si to neuvědomuješ, ale právě jsi prozřel ;-)
-
Ass assins creed: Earplugs
-
Značka Assassins Creed mě začíná poslední dobou pěkně srát, nevidim v tom nic jinýho, než snahu nasosat dolary.