Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • firebug
    Trochu se jim vymklo z rukou no... :-) I kdyz to by se dalo rict uz u tech "dodatku" ke dvojce. Me by stacilo, kdyby jednoduse udelali puvodne zamyslenou ucelenou trilogii a potom by si klidne mohli chrlit kazdej rok jinou hru s podtitulem treba AC Universe.
  • Já stále nevím, jaký příběh na pozadí (který je vlastně ten hlavní, protože to má být v reálném světě) by tam tak mohl být....skončilo to zcela jednoznačně....takže teď už jsem jen zblblej...za chvíli přestanou řešit nějaké vzpomínky a budou jen ládovat pána co zabijí a má někde ten divnej obrázek
    • Tilwaen
      To by bylo to nejlepší, co by mohli udělat. Desmondův příběh byl nicneříkající, nudný a zbytečný.

Ale zas by to s tím zabíjením nemuseli přehánět jak ve trojce - to už nebyl assassin, to byla brutální vraždící mašina.
  • Upřímně řečeno nechápu, čemu se tady divíte. Už od druhého dílu vychází každý rok AC hra a je poznat, že se na nich dělalo více, jak jeden rok. Tudíž nemůže být žádným velkým překvapením, že v jednu chvíli je ve vývoji několik her. Co člověka štve je, že kvůli neustávajícímu vývoji nových titulů se přehlíží opravování chyb ve hrách již vydaných (zdravím AC3). Každý rok jedna AC hra mi nevadí, pokud bude každý díl obsahovat dost inovace. Od uvedení nových konzolí na trh si navíc slibuji, že další díly (po AC4BF) přinesou něco neokoukaného.
  • Mahcake
    Takhle jsem si to po dohrání 2 nepředstavoval. Ach ach. *13*
  • Zná Ubisoft rčení "Méně znamená více?" Jako by neexistovala jiná herní série :)
  • ždimat a ždimat dokud to dává *10*
    • Jasně,že to budou ždímat.Jde jen o prachy.Ale můžeme je potrestat a hru si nekoupit.
      • Také tak činím a poslední kus co jsem koupil byl Revelations...
        • megasulinek
          :DDteda vy jim to nandate ze si hru nekoupite.:D
          • To můžeme jsem myslel jako my hráči.Nechtěl jsem to moc rozepisovat,myslel jsem,že to pochopí každý.
  • Za tím budou templáři.
    • A Ilumináti
  • To se nam asi ta story jeste pekne zamota.

Uz se nemuzu dockat co se zase dozvime o nasi minulosti od Desmonda pripojeneho na Anus...
    • To asi těžko, když Desmond na konci AC3 zemřel. Jedině, že by to byl prequel a odehrával se ještě před prvním dílem, což to by stejně nedávalo moc smysl, když jeho první setkání s Animus se odehrálo právě v AC1.
      • A koho teda budou zdimat ted kdyz poslali Desmonda do vecnych lovist?
      • ne, že by mě zrovna tento příběh nějak dojímal, ale spoiler sis mohl nechat pro sebe...
        • Ta hra už je tu celkem dlouho takže máš smůlu tohle už neni spoiler.
          • GlaDOS
            Tak to asi nemáš páru, co to znamená spoiler. I když vykecáš příběh dva roky staré hry, je to spoiler.
            • Tilwaen
              Tam už je věcí... *7*
            • Tilwaen: tyhle nápisy si strč do prd*le.
            • Tilwaen
              @bobo: http://i41.tinypic.com/kbxidf.jpg
            • Já říkám že to spoiler neni a hotovo nejsi v postavení mi odporovat!
  • Ass assins creed: Earplugs
    • Tilwaen
      Když už, tak ass ass sin. Vyzní to lépe *1*
    • Ass assins creed:R.I.P.
  • saburo
    Značka Assassins Creed mě začíná poslední dobou pěkně srát, nevidim v tom nic jinýho, než snahu nasosat dolary.
    • Asi si to neuvědomuješ, ale právě jsi prozřel ;-)
      • saburo
        neprozřel, jen jsem si musel ulevit *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit