Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jestli je pro tebe AC nej herni serie, tak to svedci o jedinym, tvoje IQ je hluboce pod blizkyma i vzdalenima pribuznejme homo sapiens.
  • Teda Petře...
    Ubisofut, zjevný naštváním, dostali první obrázky.
    Ach ty pátky... zdraví kolega herní (šéf)redaktor. :)
  • Jack1947
    Tak mi ho teda VYNDEJ, jooo vyndej joooo, Joooo JOOOOOOO VYNDEJ!
  • Jack1947
    Moment ano patří to samozřejmně ale ne v takovéhle formě jakou předložily, tehdy byla uplně nesmyslná ale dneska? Máma to třeba uhodla když si ji zkoušela. Přesto by to udělala s odřenýma ušima.

    Státní maturity totiž nedělal člověk co má mozek, je to jen snůška kokotin které si někdo vymslel hlavní je přece že dostal pořádně naplácáno (do kapsy)
    SMutné kam česká korupce dotáhla tfuj... tajbl. *11*
  • tak to mi ho vyndej a nekousej.. *11*
  • Tilwaen
    Podle mě to tedy do maturity z češtiny (a literatury) rozhodně patří. Chápu, že někdo nemusí znát Jidáše podle "příjmení", ale pokud mu to nedojde ani po klíčových slovech jako zrada, 30 stříbrných a biblická postava z Nového zákona, je to na pováženou.
  • Jack1947
    Jsem rád že jsem skládal maturu, ještě v roce kdy tam takové hovadiny netahali a už tehdy to stálo za prd.
  • viktoriánský londýn je zatím nejatraktivnější lokace v celé ac sérii
  • Obávám se, že nepochopení - a to předevšim obsahu a významu psaného textu - je zcela na tvojí straně.

    Pokud ždímání peněz řikáš tomu, že počkáš na slevu a za třetinovou cenu té původní koupíš něco, co tě zajímá, prosim. Pro mě osobně AC zůstává nejlepší herní sérií i proto, že přes moji totální levost v oblasti historie mě tahle série naprosto nenuceným způsobem přiměla k samostudiu období Křižáckých válek a Fr. revoluce. Proto si série AC vážim, přesto, že po těch letech pro mě osobně už trochu ztrácí nejen kouzlo, ale i dech. I to zpracování bylo vždycky pěkný (pravda, v Unity se to ehm "trošku zvrtlo", na druhou stranu díky tuně vedlejších úkolů je to snad nejedukativnější AC v celý sérii). Holt v tomhle případě i přes nedostatky vidim pohár pořád spíš poloplný než poloprázdný.

    Herní doba 2 hodiny? Ano, pokud hraješ i hry v otevřeném světě formou speedrunu, tak možná i za míň. Otázkou ale zůstává, proč někdo takovou hru kupuje. V každým AC (snad s vyjímkou 3 a Freedom Cry+Liberation, v Rogue 0, do toho se mi nějak moc nechce) mám nahráno průměrně 30-40 hodin. Smiř se s tim, že někoho baví Zelda, někoho Volání Dutých, někoho Sokoban nebo Solitaire a někoho zase AC.
  • Co nechapes na tom, ze se ucastnis zdimani $$$ co to da? Kdyz z toho odmazes dmentni sbirani nejakych dimantu/minci/.... tak tam hrani je tak 2 hodky.
  • Hloupé ovečky to vždycky koupěj.
  • Tilwaen
    Jidáš byl assassin! Zeptej se letošních maturantů, ti to ví.
  • kdo s tim ma problem nemusi to hrat.
  • Bla bla bla, jsem krutej hipster, bla bla bla, všichni jdou s davem, bla bla bla, jen já umím přemýšlet, bla bla bla, jsem lepší, než "Ten Dav", bla bla bla, tráva byla dřív zelenější, bla bla bla, zvířátka se více pářily, bla bla bla, hry byly dřív lepší, bla bla bla...
  • Pokud si to budou lide tak masivne jako dosud, tak klidne kazdy tyden.
  • Kdyby aspoň Batmana :). Já čichám přes 1/4 století starý původní Bionic Commando :).
  • Přiznám se, že po dohrání Unity ve mě fanoušek původního AC trochu zahořknul. No, možná to nebylo až po dohrání ale už během hraní. Ať hrdinovi klidně kouká z pr*ele třeba kotva z Titaniku, ale dokud milý Ubisofte nezapracuješ na příběhu tak, jako tomu bylo u trilogie s Eziem, potažmo i ten pitomej pirátskej Black Flag, co měl s AC společnej už akorát tak název, ale příběh i postavy byly fajn, tak do tý doby budu na AC nejspíš už jen vzpomínat, jaká že to byla kdysi krásná herní série. Na viktoriánský Londýn jsem se prve docela dost těšil, s odstupem měsíců po dohrání Unity a kontemplace nad celou sérií nevim, jestli mě k tomu ještě přítáhne alespoň to virtuální cestování a vtážení do historie ...
  • TheGGG
    to bylo chytré jak šifra mistra leonerda *6*
  • Jak jsem psal (ale cenzor brigádník to bez důvodu smazal - přitom úržka v bleskovkách jsou OK)

    Bach měl ve FC pravdu. Dnes není hlavní proud tak různý a máte zde několik AAA her, které se opakují a opakují a opakují. Jen se mění lokace (v případě této pařby světa). Viz tak kniha o kterou na KC backoval.

    A hlupáci kupují a nechají se dojit. A firmy dojí, když mají dojné krávičky. To je klasika. Bohužel "Ten Dav" který tvoří nezkušení a neznalí hráči to kupuje. Stejně jako špatné potraviny, filmy atd. Prostě to co je v reklamě kterou sledují a které je oslovuje. Věci z reklam mají velké prodeje ale kvalita to není. Tomu Davu to ale nevadí. Myslí si, že to je kvalita, protože nezná nic lepšího.

    V minulosti tomu bylo jinak a Ten Dav ještě nebyl součástí herní scény. Dnes již je. Smutné. Doufejmě v úspěch WH, aby se to pomohlo dalším AAA hrám kteří necílí na Ten Dav a dokonce u tvorby hry myslí a chtějí to i pro hráči.
  • Na to Japonsko se strašně moc těším. Hlavně by se do toho dal krásně zasadit příběh a trošku změnit styl zabíjení ala Ninja :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit