Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Luckiller
    "Nových herních prvků (vystřelovací lano s hákem)." Čichám, čichám Batmana *1*
    • Kdyby aspoň Batmana :). Já čichám přes 1/4 století starý původní Bionic Commando :).
    • jeanczarny
      Kdyby radši konečně udělali něco s příběhem (když nic jinýho tak aspoň možnost si volit odpovědi v rozhovoru á la MA série) protože sice mají otevřený svět s miliony možností ale příběh je lineární a blbý jak malovaný sáně.. AC sérii jsem kdysi hrával rád ale někde u Revelations jsem s tím sekl, protože mne to omrzelo.
    • tvrdy.mar
      Zaklínač 3 se inspiroval ve Skyrim, RDR v GTA (před Read Dead Redemption tu byl dost jiný Red Dead Revolver) a další AC očividně v Batmanovi. Pokud to bude k lepšímu, tak proč ne.
      • Luckiller
        Tvůrci z CDproject Red chtěli vytvořit otevřený svět už v jedničce, ale neměli na to kapacitu. Ale souhlasím, že úspěch Skyrimu měl silný vliv na současný stav Zaklínače 3 ( s DA:I to bylo stejné). *5* Ohledně vystřelovací háku v AC to je trochu komplikovanější. Lezení po historických budovách a vystřelovací nože v rukávu je ( a až do Black flag byl) nejvýraznější identifikační herní prvek. Jakákoliv hra s názvem AC je musí obsahovat, jinak to není AC hra. Na druhou stranu vystřelovací hák je novinka ( tady bych rád dodal, že i v komiksu Batman skoro padesát let používal vrhací harpunu a poprvé se nejspíš objevila až ve filmu Batman z 1989). Jednoduše řečeno: AC bez vystřelovacího háku funguje, zatímco u Batman patří k základům. Upřímně nemám problém, když nějaká hra kopíruje ( a v lepším případě rozvíjí) herní prvky jiné hry. Na kopírování a vylepšování je založen pokrok *3* ( viz. Shadow of Mordor). Můj rýpavý komentář, nebyl nic víc než vtip na účet Ubisoftu a určité stagnaci ve vývoji AC série *12* Máš pravdu. Pokud se jim podaří zasadit vystřelovací hák tak, aby hru obohatil tak s tím nemám problém, ale buďme k sobě upřímní. Ubisoft právě ohlásil noví díl AC a jejich tahákem je Viktoriánský Londýn a Batmanův vystřelovací hák *9* . A to o něčem vypovídá.
      • A všichni vycházejí z pongu, howgh!
  • RazorProduction
    Oznameni noveho AC je promne jako oznamenie noveho CoD, velkotonaznej nezaujem, a to boli doby kde bi sem za podobne prirovnanie nejakeho nerda peke zjebal, nj tych eskapadach co Ubisoft nadelal se ani neda svitit. (sliby sliby sliby, budeme udrzovat FC4 a hlavne multak furt aktivnej, uz tet to nikto nehra stejne to bilo onicem, starsi AC uz ani nezahrate multak, lepsi potpora pro Crew (HA HA HA), a dotet ano dotet jeste Unity ma bugy jak krava, mam to opatchovane na max a stejne mi lidi prechadzej ces stenu, v coop hotovej bordel straz co ne a ne chcipnovt, lidi nekupujte to, alespon do ty doby jestli se ukaze zejeto hratelne oka.
  • Krescz
    co bude dál: světové války, současnost, budoucnost, mass effect assassin a pak pěkně do starověku, nesmime zapomenout na Bibli a co vi vite mozna bude asasín i Ježíš tvl *7*
    • Tilwaen
      Jidáš byl assassin! Zeptej se letošních maturantů, ti to ví.
      • Jack1947
        Jsem rád že jsem skládal maturu, ještě v roce kdy tam takové hovadiny netahali a už tehdy to stálo za prd.
        • Tilwaen
          Podle mě to tedy do maturity z češtiny (a literatury) rozhodně patří. Chápu, že někdo nemusí znát Jidáše podle "příjmení", ale pokud mu to nedojde ani po klíčových slovech jako zrada, 30 stříbrných a biblická postava z Nového zákona, je to na pováženou.
          • Jack1947
            Moment ano patří to samozřejmně ale ne v takovéhle formě jakou předložily, tehdy byla uplně nesmyslná ale dneska? Máma to třeba uhodla když si ji zkoušela. Přesto by to udělala s odřenýma ušima.

            Státní maturity totiž nedělal člověk co má mozek, je to jen snůška kokotin které si někdo vymslel hlavní je přece že dostal pořádně naplácáno (do kapsy)
            SMutné kam česká korupce dotáhla tfuj... tajbl. *11*
  • Už si toho assassina strčte někam, měl jsem toho dost od 4 ale tohle už je vážně vrchol, nechtějí to v Ubi vydávat každý měsíc?
    • Pokud si to budou lide tak masivne jako dosud, tak klidne kazdy tyden.
  • Magister_Peditum
    Sice je viktoriánský Londýn suverénně zatím moje nejočekávanější herní prostředí z AC, ale po zkušenostech z Unity se zároveň trochu obávám.
    • nightborne
      Taky jsem ve steampunkovýho asasína doufal od začátku... teď už jenom to Japonsko v Edu nebo ze začátku Meidži a budu spokojenej, co se týče využitých prostředí =).
      • Na to Japonsko se strašně moc těším. Hlavně by se do toho dal krásně zasadit příběh a trošku změnit styl zabíjení ala Ninja :D
      • jeanczarny
        Já furt doufám; že udělaj hru, kde bude Nikolai Orelov ;)
  • Uz zasa? *6*
  • Přiznám se, že po dohrání Unity ve mě fanoušek původního AC trochu zahořknul. No, možná to nebylo až po dohrání ale už během hraní. Ať hrdinovi klidně kouká z pr*ele třeba kotva z Titaniku, ale dokud milý Ubisofte nezapracuješ na příběhu tak, jako tomu bylo u trilogie s Eziem, potažmo i ten pitomej pirátskej Black Flag, co měl s AC společnej už akorát tak název, ale příběh i postavy byly fajn, tak do tý doby budu na AC nejspíš už jen vzpomínat, jaká že to byla kdysi krásná herní série. Na viktoriánský Londýn jsem se prve docela dost těšil, s odstupem měsíců po dohrání Unity a kontemplace nad celou sérií nevim, jestli mě k tomu ještě přítáhne alespoň to virtuální cestování a vtážení do historie ...
    • Co nechapes na tom, ze se ucastnis zdimani $$$ co to da? Kdyz z toho odmazes dmentni sbirani nejakych dimantu/minci/.... tak tam hrani je tak 2 hodky.
      • Obávám se, že nepochopení - a to předevšim obsahu a významu psaného textu - je zcela na tvojí straně.

        Pokud ždímání peněz řikáš tomu, že počkáš na slevu a za třetinovou cenu té původní koupíš něco, co tě zajímá, prosim. Pro mě osobně AC zůstává nejlepší herní sérií i proto, že přes moji totální levost v oblasti historie mě tahle série naprosto nenuceným způsobem přiměla k samostudiu období Křižáckých válek a Fr. revoluce. Proto si série AC vážim, přesto, že po těch letech pro mě osobně už trochu ztrácí nejen kouzlo, ale i dech. I to zpracování bylo vždycky pěkný (pravda, v Unity se to ehm "trošku zvrtlo", na druhou stranu díky tuně vedlejších úkolů je to snad nejedukativnější AC v celý sérii). Holt v tomhle případě i přes nedostatky vidim pohár pořád spíš poloplný než poloprázdný.

        Herní doba 2 hodiny? Ano, pokud hraješ i hry v otevřeném světě formou speedrunu, tak možná i za míň. Otázkou ale zůstává, proč někdo takovou hru kupuje. V každým AC (snad s vyjímkou 3 a Freedom Cry+Liberation, v Rogue 0, do toho se mi nějak moc nechce) mám nahráno průměrně 30-40 hodin. Smiř se s tim, že někoho baví Zelda, někoho Volání Dutých, někoho Sokoban nebo Solitaire a někoho zase AC.
        • Jestli je pro tebe AC nej herni serie, tak to svedci o jedinym, tvoje IQ je hluboce pod blizkyma i vzdalenima pribuznejme homo sapiens.
  • Vogon
    Oni ty Transformers vydávají jak na běžícím pásu...
  • TheGGG
    Jestli tam bude Jack "Cut That Whore" The Ripper, tak kupuju.
    • Luckiller
      Určitě tam nejspíš bude i Sherlock Holmes a Watsone, nebo jejich tvůrce ( všichni tajní členové Assassínů). Zatímco Jack bude čistokrevní Templář , jehož úkolem je terorizovat špionážní síť Assassínů tvořenou prostitutkami. Bude tam taky roztomilý Oliver Twist, který tě naučí kapesní zlodějně a pobláznění Bram Stoker, co všechny vraždy připisuje na účet Drákuly. Vlastně, Drákůla samotný se tam mihne, protože Animus je zabugovaný, jak Unity. Ups *8* Právě jsem vyzradil tajné DLC.
    • Já si na to troufám vsadit své ošuňtělé prestižky.
  • Jako příznivec krabicovek sem upřímně rád že sem nepodlehnul kouzlu sérií na pokračování, v opačném připadě bych byl ideálním adeptem na pronájem nějakých skladovacích prostor. *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit