Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Možná taky Tenchu *5*
  • To už je celkem smutný, jak se doluje doluje, co tahle značka dá, ala Call of Duty. Ale evidentně to na tuhle masu lidí funguje..
    • Hloupé ovečky to vždycky koupěj.
    • Luckiller
      Massassins creed *5*
      oprava "MassaSsins greed" *5* (greed = chamtivost, sins= hřích)
      • TheGGG
        to bylo chytré jak šifra mistra leonerda *6*
    • TheGGG
      nesnáším lidi co používají slovo masa a snaží se cítit hrozně cool a mimo mainstream. Já assa asi hrát nebudu, ale pokud vím, žádný světový král dobrého vkusu nevládne a každý si může hrát co chce. Já natuty kupuju nový CoD, stejně jako všechny předchozí.
  • Jak jsem psal (ale cenzor brigádník to bez důvodu smazal - přitom úržka v bleskovkách jsou OK)

Bach měl ve FC pravdu. Dnes není hlavní proud tak různý a máte zde několik AAA her, které se opakují a opakují a opakují. Jen se mění lokace (v případě této pařby světa). Viz tak kniha o kterou na KC backoval.

A hlupáci kupují a nechají se dojit. A firmy dojí, když mají dojné krávičky. To je klasika. Bohužel "Ten Dav" který tvoří nezkušení a neznalí hráči to kupuje. Stejně jako špatné potraviny, filmy atd. Prostě to co je v reklamě kterou sledují a které je oslovuje. Věci z reklam mají velké prodeje ale kvalita to není. Tomu Davu to ale nevadí. Myslí si, že to je kvalita, protože nezná nic lepšího.

V minulosti tomu bylo jinak a Ten Dav ještě nebyl součástí herní scény. Dnes již je. Smutné. Doufejmě v úspěch WH, aby se to pomohlo dalším AAA hrám kteří necílí na Ten Dav a dokonce u tvorby hry myslí a chtějí to i pro hráči.
    • Bla bla bla, jsem krutej hipster, bla bla bla, všichni jdou s davem, bla bla bla, jen já umím přemýšlet, bla bla bla, jsem lepší, než "Ten Dav", bla bla bla, tráva byla dřív zelenější, bla bla bla, zvířátka se více pářily, bla bla bla, hry byly dřív lepší, bla bla bla...
  • kdo s tim ma problem nemusi to hrat.
  • tak to mi ho vyndej a nekousej.. *11*
    • Jack1947
      Tak mi ho teda VYNDEJ, jooo vyndej joooo, Joooo JOOOOOOO VYNDEJ!
  • Teda Petře...
    Ubisofut, zjevný naštváním, dostali první obrázky.
    Ach ty pátky... zdraví kolega herní (šéf)redaktor. :)
  • Jack1947
    Jsem na to zvědavý at to dopadne lépe, lépe mám na mysli i příběhově a když přihodí nějakou tu inovaci zlobit se rozhodně nebudu. *3*
  • viktoriánský londýn je zatím nejatraktivnější lokace v celé ac sérii

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit