Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Aha, takže na konzolích to nevydělalo (mimo jiné také proto, že už konzolová verze je mírně sprasená), tak to tedy vydají na PC. Najde se pár bláznů, kteří budou věřit v dobrý port a hru koupí. No a pak zase bude Ubisoft křičet jak je míra pirátství na PC vysoká...
  • MickeyMutant
    Že se na ty PC piráty už nevykašlou. To snad jen to zlaté ubisoftí srdce jim káže hodit svou perlu mezi sv*ně a nastavit tak znovu druhou tvář. Pokolikáté už z neskonalé dobroty stoicky kráčí vstříc té vlčí smečce? Můžu to potvrdit vlastním příkladem - hrát to určitě nebudu, ale asi si to stáhnu. Kvůli statistikám*3*
  • walltar
    Kdo ste to hráli ..... Stojí to za něco? Podle recenze nic moc.
    • Určitě stojí, zrovna před týdnem jsem postahoval z PSN a má to hodně silnou atmosféru, stylovou (i když techniky zdaleka ne dokonalou) grafiku, člověk má pořád pocit, že se dusí všudypřítomným prachem... Ale srabácky se přiznávám, že jsem ještě nedohrál - je to těžký jak blázen... Jasný, je to survival, a pro fanšmejkry to může bejt i klad, ale moc nemusim, když se mě hra snaží víc frustrovat, než bavit... Asi po dvou hodinách jsem se totálně zasekl, protože se mi stalo, že mi systém výdrže postupně sežral veškerou "staminu" (bez léků neobnovitelnou) a asi po deseti metrech běhu v oblacích prachu se hrdina udušenej skácí k zemi... Prostě záleží na tom, jestli ti nevaděj větší výzvy a realismus spojenej i s trochou tý frustrace...
      • Jack1947
        Skoda jen tech 5hodin a 2gb necelejch (puvodne to totiz mnel byt AA Titul nakonec sli stredni cestou nevynim tvurce proste to nevyslo a ted dokonce port na pc.
        A to jsem tem recenzim moc neveril, nez sem se presvedcil sam, rozhodne to spatna hra nebyla jen ji jeste par veci chybelo, + aspon za pokus ktery nevysel a tak zustane, na dobrou v propadlisti hernich dejin... bohuzel...
  • Shenkster
    Jupí ! Ale bojím se toho portu *9*
  • Takze ted se budou konzolove hry pro pc hrace zjednodusovat? No, at si to uziji. Na PSN je momentalne za dve stovky a presto nemam zajem.
    • alespon usetris *4*
  • Jack1947
    Hru jsem mnel moznost hrat az pred par mesici, tak muzu rict jedine nenaplneni potencial XBLA verze narychlo spichla nuda to nebyla ale proste slo z tohohle bohuzel_ vyjimecneho zanru vytezit mnohem vic 6/10.
  • life28
    Ja sa hlásim ako voľný autor, mne chodí tak 5% releasov na recenzovanie

Ja som tiež rád, že to vyjde na PC, konzolu nemám a toto bola jedna z hier, na ktorú som sa po prvom traileri tešil. Hra sa ale od neho drasticky zmenila a keď som si pozrel gameplay z finálnej hry, no fakt nič moc, hra sa nepodarila. Ale ak to bude za pár eur v ubi shope alebo na steame, určite vyskúšam
  • Tak to je to nové free to play? *5*
  • Nojo! Co jinyho pro PCckare, nez easy mod?? Jeste ze to na konzole uz vyslo, aspon tentokrat tou PC-debilizaci neutrpely!
    Hihihi chichichi
    /Funster.mode=0

Hra je to fajn - na tom PCcku to treba vy hardkor madrfakeri docenite vic.
    Nez si clovek zvykl, zdala se vazne dost tezka, ale je to asi trochu podobnej pripad jako Dark Souls - vetsinou jsem umiral z neopatrnosti.
  • DavRed
    Kdyby radši udělali Gears of War na PC *4*
    • Jó, na to má UBISOFT vážně vliv...
      • DavRed
        Já se nebavím jen o Ubisotftu, ale celkově... tato hra byla na konzolích celkem propadák (sám se to hrál) a to je jediný důvod proč dělají port na PC *3* aby z toho aspoň ještě trošku vytěžili
        • No EPICu se zase moc nezadařilo na PC, takže už na něj další GEARS nejspíš nevydají...
          A Ubisoft má PC, už delší dobu, spíš jako záložní platformu, tak jejich postup není nijak překvapující.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit