Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Trol.diskuzni
    Ten šíp do nohy, to má být nějaká podprahová reklama na Skyrim?! *16* *16* *16*
    • A jeje.Je to tu zas *15* Skyrim,Skyrim,Skyrim.Člověče ty jsi fakt jak rozbitá deska! Divím se že má tvůj koment tak pozitivní ohlas.
    • Ringwraith
      To je dneska všude.

http://wiki.guildwars2.com/wiki/Crippling_Shot
      • Joha
        Game of Thrones "Arrow in the knee" http://bit.ly/KHSD53
        • Ringwraith
          http://www.youtube.com/watch?v=JumfqhgkTSk

Obecně o tomto:
          http://www.youtube.com/watch?v=2LmjiTduSe0
    • Ne, to je reklama na Crysis 3. *2*
    • No nevím. Mě to prostě jen přijde, že Connor má v ruce luk se šípem vystřelí a trefí vojáka do nohy. To se prostě stává když je někdo lovec a žene lovnou zvěř. Občas se trefí do nohy, občas zase do hrudníku. Normálka
      Děláte z komára velblouda.
      • calwin
        once i have been assasin like you but then... :D :D
        • Joha
          I used to fail at grammar like some, but then I took a dictionary in the face. ;)
      • Izmæl
        To není Ezio, ale Connor. (:
      • Já bych naopak řekl že je to záměr se tam trefit. Protože v zákoleních jamkách stejne jako v jamce loktu vedou hlavní tepny a žíly pro prokrvení končetiny.
        Tzn šikovný zásah do kolene zezadu může způsobit slušné krvácení a paralízu končetiny.
        • Hairy_Ass
          Ono, i kdyby k tomu slušnému krvácení a paralýze nedošlo, tak je docela těžký utíkat s šípem v těle. *3*
          • To je fakt, není to moc aerodynamicke.
    • *1*
  • Nějak té trojce nemůžu přijít na chuť.
    Jednička s Altairem byla super, dvojka s Eziem je ještě lepší, Brotherhood je jen takové rozšíření dvojky, Revelations je překombinované, zbytečně akčnější (s každým dílem přišlo víc akce a míň stealth prvků) a v (pro mě) nezajímavém prostředí.
    A teď přichází na scénu Connor, který je napůl indián a napůl opice. To jak skáče ze stromu na strom je naprosto směšné. Ty větvičky by ho sotva udržely a při každém skoku by hrozilo riziko vypíchnutí oka. Rychlý postup je tak vyloučený, a to s sebou ještě vleče luk... i když vlastně hra snese všechno : )
  • čekal jsem že bude "vydírat" trochu déle .. *1*
  • Hairy_Ass
    Není ten Pocahontas, nebo jak se ten týpek v AC3 bude jmenovat, nějak moc velkej sadista? Protivníka znehybnit a pak si v klidu vykračovat s tomahawkem a nožem...že by následovalo pár sadistických hrátek s červenokabátníkem, než ho pošle na pravdu boží? *1*
    • deridon
      v tomhle případě u mě bodoval trailer na Dishonored.. žádný sadiismus (zakázané slovo, what?) a pocit moci nad kořistí, rychle, čistě a čau..
    • Jeho jméno je (John) Connor.

Ohledně traileru a sadismu - hra je cílená pro U.S. publikum, takže takovýho okamžiků vychutnání si absolutní moci asi ještě uvidíme více. Než se na mne sesype někdo s tezí o "dalším antiamerikanistovi", poprosil bych shlédnout nejrůznejší trailery na běžnou U.S. filmovou a herní produkci, nahlédnout na jejich běžné komiksy a podívat se na běžnou animovanou tvorbu. Od mala jsou z médií učení, že takto vypadá správný idol - silný, neporazitelný, vždy správný, tvrdý, nejlepší ze všech.
    • podle me se jen proste poradne netrefil ;]
      • Ataker
        mně to přišlo, že se chtěl trefit do nohy pokud sa za někoho mstí proč né :)
        • a tak jo, vsak vsichni zname Vinetoua, mucednicke kuly, skalpovani, pomale ustrileni sipama atd... ;]
    • ono už bylo zminěno že on je chladný zabiják bojujě za to co věří ale niják se s věcma nepaře
      • Tikov
        Chladný? Takhle to vypadá spíš na psychopata.
  • skáče po stromech jako Tarzan a ani k tomu nepotřebuje ruce, může v nich klidně třímat luk :-D to je blbovina
    • Asi jsi tudle hru nikdy nehrál nebo jsi nepochopil že oni nejsou normální lidi.....
    • MrSanta
      Samozřejmě luk v žádném případě nemůže držet v jedné ruce, nebo ho mít na zádech, že. A proč by nemohl skákat po větvích bez použití rukou? Ty taky používáš ruce, když skáčeš z místa A na místo B? Pro cvičeného lezce jakého hrdina představuje ve hře určitě není problém skákat po silných větvích aniž by se musel nějako jistit rukama. Je to jenom o cviku.
      • posila
        Jako jeden fanousek AC druhemu ti radim, aby ses s trollama nepoustel do diskuze o nerealisticnostech ve hrach. Navic si ve videu vzal luk do ruky az kdyz seskocil na zem, coz sullik urcite vi, jen vyuziva "chyby" ve strihu, aby trolloval. Divim se, ze si nestezuje, ze se Connorovi ten luk najednou promenil v dyku a tomahawk.
        • MrSanta
          Mě spíš udivuje počet plusek u jeho příspěvku. Když jsem si to přečetl, tak jsem si pustil video, několikrát jsem to stopnul a řekl bych že ten luk drží možná v jedné ruce. A to ve chvíli kdy na žádný strom neskáče.
    • RakeW
      Esli vono to nebude tím, že je to videohra?
      • Trol.diskuzni
        Videohra = silně retardovaný marketingový produkt?
      • Izmæl
        Na to některá individuua nejspíš ještě nepřišla. Ono to musí být naprosto reálné! Jediný náznak nerealističnosti a už to není hra. Oh wai-
        • ááá fandové, do kterých jsme trkli, bude zle
          • Izmæl
            Nebude, protože jsi měl pravdu. Je to blbovina. Blbovina, která mě bude KUREVSKY bavit! S€ru na to, jak moc realistický to bude, prostě věřim v to, že tenhle nový prvek - tedy skákání po stromech jako Tarzan - bude zábavnej.
            • S euro r u na to nerozumim klingonsky
    • Jak minus? Vzdyt ma pravdu zaslepenci
      • jsou to ovce..
  • Pokud se to někomu nelíbí jeho problém. Já se na to těším jako malej kluk už kvuli příběhu a taky kvůli tomu že se vždycky zabavím na dlouhou dobu. Změna prostředí mi vyhovuje a přijde mi jako dobré zpestření. Graficky to možná zas tak velká změna není, ale co čekat od konzolí. Popravdě je to jedna z mála her která si drží uroveň ne jako většina her která se rozhodli nahradit původní hru "AKCI" a tím ztroskotali.
    • kubi-wan
      Narážíš na nějakej konkrétní příklad? Třeba odehrávající se ve vesmíru?
      • Ne nenarážím na nic konkrétního. Mluvím obecně o tom že plno her které měli vybudované celkem dobré herní zázemí a originalitu svou akčností potlačili onu již zmíněnou originalitu. Příklady dávat nebudu nechcu někoho nahodou naštvat :) .
      • jop mass defect
  • co sem koukal na ten trailer na nějakou tu první verzi AC1 - když se to ještě mělo jmenovat jinak, tak tam taky byly náznaky většího sadismu - přepnutí do FPS módu při zabití, AC3 - tak tohle byl zatim jen trailer, zajmalo by mě, co půjde ve hře, strefovat se do nohou a pak trápit, no, většinou asi bude vojáků víc na jednom místě....
  • Izmæl
    To si spíš počkám, až celý video hodí někdo na YT. *5*
  • Tak a další hra u mě v hledáčku ve skupině "Nezkoušet ani torrent demo"...
  • ok, slovo vydírá, i když ho dáte do uvozovek, nemá dobrý smysl...takže víte co, nepoužívejte ho když to neumíte
    • Panic promluvil *4*
      • CrocoRay
        Někdo další by mohl reagovat, že homosexuál si to vyložil po svém *4*
        • teĎ už zbejvá snad jen trans....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit