Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mne by sa páčilo, keby sa s lukom dalo mieriť (to znamená, že viete protivníka trafiť kdekoľvek, a nie iba do stále rovnakej časti tela, ako to bolo v AC2 s kušou alebo pištoľou)....
    Bolo by to iste zaujímavé napr. znehybniť cieľ, potom sa v pohodičke pobiť so strážami bez strachu, ze vám cieľ ujde :)
    A ešte zaujímavejšie by bolo, ak by každý protivník bol iný....Napríklad nejaký vychudnutý, nevyšportovaný by schytal šíp do nohy a snažil by sa ujsť buď po druhej nohe, alebo plazením.....A iný ciel by bol "správny" chlap, vyšportovaný, svalnatý, a toho by šíp síce trafil, ale po chvíľke "babrania sa" by si ten šíp vytiahol a statočne "krívajúc" by utekal ďalej.....A nemuselo by sa jednať len o hlavné ciele, ale aj o stráže.....
    Ďalej by mohli zakomponovať do hry nejaké "obchodíky", alebo kováčov, ktorí by vám vedeli vyrobiť šíp "na mieru"....tj. že zo začiatku by protivníci nemali nejak extra silné brnenie, ale počas hry by sa stále zlepšovalo a vy by ste potrebovali silnejšie šípy.....Tie by sa dali meniť aj počas misie, podľa toho, aký cieľ vás čaká....Hmm, alebo by ste si mohli vyrobiť celý šíp....Nazbierali by ste si drevo (záležalo by na tom, aké je to drevo pružné, pevné, a tak....Kvôli vetru, prieraznosti, presnosti)....Taktiež by ste si mohli zaplatiť za materiál na hrot šípov....a tak podobne :)....Ale to už asi preháňam (mám asi veľmi napozeraného Ramba :) )

PS: páči sa vám nejaký z nápadov, respektíve máte nejaký vlastný?? rád si prečítam ďalšie :) nápaditosti sa medze nekladú :)
  • Tak a další hra u mě v hledáčku ve skupině "Nezkoušet ani torrent demo"...
  • Asi jsi tudle hru nikdy nehrál nebo jsi nepochopil že oni nejsou normální lidi.....
  • smejki
    třeba ACDC!
  • deridon
    ty víš jak nasraat lidi... bohužel arogance a drzost vyhrává nad nějákýma morálníma hodnotama a musim konstatovat, že ty se budeš mít v životě asi nejlíp, než kde kdo... kapitalismus jojo... někdy lituju, že jsem nebyl vychován jako kuurva, protože budu akorád nasraný, že tací jako ty, budou vždy nad hladinou... no kdo ví, třeba mi jednou rupne v bedně a budu si hrát na Dextera Morgana :)))
  • MrSanta
    Mě spíš udivuje počet plusek u jeho příspěvku. Když jsem si to přečetl, tak jsem si pustil video, několikrát jsem to stopnul a řekl bych že ten luk drží možná v jedné ruce. A to ve chvíli kdy na žádný strom neskáče.
  • posila
    Trilogie je to vzhledem k soucasne zapletce (Desmond s Assassiny se snazi prekazit Templarum plan na zachranu lidstva, ktery spociva ve zbaveni lidi svobodne vule). Pak je jeste trilogie o zivote Ezia, jejiz dva vedlejsi dily + DLC obsahuji imho dost zasadni pribehovy vyvoj Desmodovy linie. Takze pokud AC3 nebude po prodejni strance propadak, nejspis dalsi Assassin's Creed bude.
  • posila
    Jako jeden fanousek AC druhemu ti radim, aby ses s trollama nepoustel do diskuze o nerealisticnostech ve hrach. Navic si ve videu vzal luk do ruky az kdyz seskocil na zem, coz sullik urcite vi, jen vyuziva "chyby" ve strihu, aby trolloval. Divim se, ze si nestezuje, ze se Connorovi ten luk najednou promenil v dyku a tomahawk.
  • Nechci ti brát iluze, ale pokud si dobře vzpomínám, tak žádný další řadový Assassin´s Creed nebude. Jasně totiž řekli, že to bude trilogie, čili tři díly.
  • MrSanta
    Dexter: někoho baví hra, tím pádem je ovce? To snad ani nemůžeš myslet vážně. A že si hru koupí - co je na tom divného?
  • Tak to použi frajer *3*
  • MrSanta
    Samozřejmě luk v žádném případě nemůže držet v jedné ruce, nebo ho mít na zádech, že. A proč by nemohl skákat po větvích bez použití rukou? Ty taky používáš ruce, když skáčeš z místa A na místo B? Pro cvičeného lezce jakého hrdina představuje ve hře určitě není problém skákat po silných větvích aniž by se musel nějako jistit rukama. Je to jenom o cviku.
  • Nesouhlasím s dexterem blbecek malej
  • nesouhlas s dextrem fuj dextere
  • Nesouhlasím s Dexterem
  • ja mam kontakt

www.google com
  • S euro r u na to nerozumim klingonsky
  • Izmæl
    Nebude, protože jsi měl pravdu. Je to blbovina. Blbovina, která mě bude KUREVSKY bavit! S€ru na to, jak moc realistický to bude, prostě věřim v to, že tenhle nový prvek - tedy skákání po stromech jako Tarzan - bude zábavnej.
  • Ne nenarážím na nic konkrétního. Mluvím obecně o tom že plno her které měli vybudované celkem dobré herní zázemí a originalitu svou akčností potlačili onu již zmíněnou originalitu. Příklady dávat nebudu nechcu někoho nahodou naštvat :) .
  • Trol.diskuzni
    Videohra = silně retardovaný marketingový produkt?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit