Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A jeje.Je to tu zas *15* Skyrim,Skyrim,Skyrim.Člověče ty jsi fakt jak rozbitá deska! Divím se že má tvůj koment tak pozitivní ohlas.
  • To je fakt, není to moc aerodynamicke.
  • podle me se jen proste poradne netrefil ;]
  • Ringwraith
    To je dneska všude.

http://wiki.guildwars2.com/wiki/Crippling_Shot
  • Páni... 3. díl, 5 let vývoje a grafika furt stejná. Jak já ty konzole miluju...
  • Hairy_Ass
    Ono, i kdyby k tomu slušnému krvácení a paralýze nedošlo, tak je docela těžký utíkat s šípem v těle. *3*
  • Já bych naopak řekl že je to záměr se tam trefit. Protože v zákoleních jamkách stejne jako v jamce loktu vedou hlavní tepny a žíly pro prokrvení končetiny.
    Tzn šikovný zásah do kolene zezadu může způsobit slušné krvácení a paralízu končetiny.
  • ono už bylo zminěno že on je chladný zabiják bojujě za to co věří ale niják se s věcma nepaře
  • Hairy_Ass
    Není ten Pocahontas, nebo jak se ten týpek v AC3 bude jmenovat, nějak moc velkej sadista? Protivníka znehybnit a pak si v klidu vykračovat s tomahawkem a nožem...že by následovalo pár sadistických hrátek s červenokabátníkem, než ho pošle na pravdu boží? *1*
  • Panic promluvil *4*
  • hm. to samé jen v zimě.
  • Ne, to je reklama na Crysis 3. *2*
  • No nevím. Mě to prostě jen přijde, že Connor má v ruce luk se šípem vystřelí a trefí vojáka do nohy. To se prostě stává když je někdo lovec a žene lovnou zvěř. Občas se trefí do nohy, občas zase do hrudníku. Normálka
    Děláte z komára velblouda.
  • Hm...AnvilNEXT.

Vůbec by mi nevadilo si s tím trošku pohrát. Jenže Ubisoft úpravy moc v lásce nemá. Kdo se má prodírat zkompilovanou DLL knihovnou? ^_^.
  • *1*
  • Trol.diskuzni
    Ten šíp do nohy, to má být nějaká podprahová reklama na Skyrim?! *16* *16* *16*
  • ok, slovo vydírá, i když ho dáte do uvozovek, nemá dobrý smysl...takže víte co, nepoužívejte ho když to neumíte

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit