Přejít na výpis diskuzí
Ubisoft vydírá kouskem nového videa z Assassin's Creed III
8.5.2012 | Petr Poláček
97 příspěvků
-
A jeje.Je to tu zas *15* Skyrim,Skyrim,Skyrim.Člověče ty jsi fakt jak rozbitá deska! Divím se že má tvůj koment tak pozitivní ohlas.
-
To je fakt, není to moc aerodynamicke.
-
podle me se jen proste poradne netrefil ;]
-
To je dneska všude.
http://wiki.guildwars2.com/wiki/Crippling_Shot -
Páni... 3. díl, 5 let vývoje a grafika furt stejná. Jak já ty konzole miluju...
-
Ono, i kdyby k tomu slušnému krvácení a paralýze nedošlo, tak je docela těžký utíkat s šípem v těle. *3*
-
Já bych naopak řekl že je to záměr se tam trefit. Protože v zákoleních jamkách stejne jako v jamce loktu vedou hlavní tepny a žíly pro prokrvení končetiny.
Tzn šikovný zásah do kolene zezadu může způsobit slušné krvácení a paralízu končetiny. -
ono už bylo zminěno že on je chladný zabiják bojujě za to co věří ale niják se s věcma nepaře
-
Není ten Pocahontas, nebo jak se ten týpek v AC3 bude jmenovat, nějak moc velkej sadista? Protivníka znehybnit a pak si v klidu vykračovat s tomahawkem a nožem...že by následovalo pár sadistických hrátek s červenokabátníkem, než ho pošle na pravdu boží? *1*
-
Panic promluvil *4*
-
hm. to samé jen v zimě.
-
Ne, to je reklama na Crysis 3. *2*
-
No nevím. Mě to prostě jen přijde, že Connor má v ruce luk se šípem vystřelí a trefí vojáka do nohy. To se prostě stává když je někdo lovec a žene lovnou zvěř. Občas se trefí do nohy, občas zase do hrudníku. Normálka
Děláte z komára velblouda. -
Hm...AnvilNEXT.
Vůbec by mi nevadilo si s tím trošku pohrát. Jenže Ubisoft úpravy moc v lásce nemá. Kdo se má prodírat zkompilovanou DLL knihovnou? ^_^. -
*1*
-
Ten šíp do nohy, to má být nějaká podprahová reklama na Skyrim?! *16* *16* *16*
-
ok, slovo vydírá, i když ho dáte do uvozovek, nemá dobrý smysl...takže víte co, nepoužívejte ho když to neumíte