Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Výmluvy, ty si strčte prosím doprrdele, posrrali jste to jak mohli. *4*
    • Ty se na tohle tema nevyjadruj, zlodeji zlodejska! Diky. *3*
      • Jack1947
        Podělej se klidně mně to je fuk... nejsem blázen utrácet peníze za takovej nedodělanej šmejd. Nevyjadřuj se radši ty. (Hlavně naklikat mínuska táák at mínusový hrdina zvítězí). *3*
        • MrSanta
          Je to, podle tebe, nedodělanej šmejd a stejně to stáhneš a hraješ? Kéž bych měl tolik volného času, abych jím mohl plýtvat na hry, které se mi nelíbí.
          • Jack1947
            No jo no, tak když bys ještě chodil do školy a tak bys asi měl taky dost času. Hrál a dohrával i hry které by tě nebavily a ano tohle bylo plýtvání časem, doslova. *3*

Mimoto já nikdy nenáviděl žádnou hru (no dobře COD ale tosi zaslouží) jako tento nedodělek to není o tom že bych nadával, to vůbec já mám uctu k dobrým hrám. Né k těmhle hrám ale otočme list. *4*

Tím chci říct že mnoho volného času, není nej pak většinou vše dopařím je nuda a ... no takhle to prostě je.
        • Ulhany hrdina jsi tady ty! Ukradnout hru,nadavat na ni a pak ji jeste dohrat! Cely Games.cz se ti jen smeje! Ty tve nazory idiota po lobotomii jsou uz jen k placi/smichu. Preju ti hezky straveny den psani nesmyslnych balastu ktere nidko necte! *3*
          • ked uz pises o tej lobotomii, nepodstupil si ju nahodou ty? Lebo to slovne spojenie ukradnut hru mi pride dost odveci. Nuz ale co, zjavne riaa/mpaa brainwashing funguje....
          • Jack1947
            4 + Suck it hard. *3*
            • Jack1947
              Jenom breč, že jsem o plus dál než ty. *15* Typická česká vlastnost zvaná závist... blow off, be calm . *5*
            • Typicky argument hloupeho hov*da. *4*
  • tahle alibistická vyjádření vývojářů a vydavatelů... to je jak číst volební programy politických stran před jakýmikoliv volbami
  • "A když později zjistí, že v původní podobě by hru rozeběhlo jen horních deset tisíc, musí nutně přistoupit na kompromisy."

Co je to za kidy, u AC4 šéf Ubi přeci řekl, že komu se to trhá, jednoduše si koupí lepší gpu.

Sranda. A co, že by si to na max zahrálo jen horních x tisíc? Však snížit se grafika dá kdykoliv ne? Absolutně nechápu, proč zbytečně snižovat maximální kvalitu, když se dá kdykoliv snížit.

Oní místo toho, aby u efektu udělali on/off, tak ho raději dají natvrdo off. Debilita na entou.
    • ucho
      ono to bohužel s lidmi funguje tak, že určité procento hráčů je zvyklé zapínat vše na max a hry jim jedou plynule. když se pak objeví hra, která jim plynule na max nejede, začnou na to nadávat, že je to špatné a neoptimalizované. proč tahle hra jim nemůže jet na max, když ostatní jim na max jedou? o hře se tak vlastně šíří špatná reklama a dalo by se říct, že by to ty prodeje mohlo ovlivnit. ano, je to divná doba. daň za to dělat hru pro masy.
      • Tak to slyším poprvé. Crysis nebo ArmA 2 lidi používali jako benchmarky svých mašin a jen málo je v době vydání hrálo na maximální nastavení, ale prodávaly se bez problému. Watch Dogs na druhou stranu má grafická nastavení, která ti tak akorát trošku změní dohlednost a kvalitu textur, takže lidi, kteří mají dobrou sestavu, jsou zklamaní ze špatné kvality grafiky, a lidi, kteří mají slabší stroj, si to zase nemůžou plynule zahrát ani na nízké detaily.
        • ucho
          Prodejní čísla Arma 2 neznám, ale vím jen, že tam prodeje pořádně nakopl DayZ mod. Crysis dobrý prodeje neměl. Je třeba mít na paměti, že u AAA her je potřeba mít prodeje veliký. Ano, je hloupý nedat do PC verze nastavení pro lepší grafiku, ale když hra lidem nepoběží na max a jiný hry jim tak běhají, najde se celkem početný stádo jednodušších lidí, kteří to budou považovat za problém...
          • Jack1947
            Jednodušší byly v tomto případě tvůrci a jo lidi co to bezmezně nakoupily ve velkým. *3* Nic proti no. Každý jsme náky a pak hry stojí za co stojí že.
            • Jednoudušší jsi v tomto případě ty, jelikož neumíš česky. Jak má pak tvé "názory" někdo brát alespoň trochu vážně?
      • wtf?
        • ucho
          to si nikdo nepamatuje, jak lidi nadávali na Crysis, že to neběží na max plynule?
          • Taky Crysis strká 99% dnešních her do kapsy, co se grafiky týče.
            • Tak tak, vydali hru poze pro PC? Vydali. Vydělali na tom dostatek mega navíc? Ani moc ne.
              Tak se pak není čemu divit, že se zaměřují na konzole, kde jsou zisky větší. Takže logicky, pokud někdo nadává, proč se hry zaměřují jen na konzole, ať zvýší zisky na PC, sníží pirátství...do tý doby děkujte konzolím (sám šéf Cryteku říkal, že na konzolích by měli prodeje pětinásobné).
            • Bohužel ano, ale je to strašná škoda.
            • ucho
              A prodeje měla hra mizerný... O prodeje jde až na prvním místě...
          • To nadávali leda dementi, protože nic hezčího než Crysis dosud nevyšlo.

Ano, bylo blbý, že mi to na jednojádru 3,0 GHz nešlo ani na nejnižší detaily hrát po prvním levelu, ale já to chápal. Dyť ta hra vypadala oproti dvojce naprosto bombasticky. Trojka se k ní jen tak tak doplížila a kolik to máme mezi těma dílama let?
            • Jack1947
              Crysis byla nadčasové technologické demo "hratelné" to bych sem nepletl... Wouch douze je uplně jiný případ.
        • Jack1947
          To neřeš, to je ucho dneska holt drobátko přebral no. *3*
  • damage control
  • Nevím, jak vy, ale já s Ubisoftem končím. Prostě, já si od nich už žádnou novou hru nekoupím. Žádný noví Assassins creed, Far cry 4, ani Valiant Hearts. A to jsem se vážně těšil na Valiant Hearts, ale kašlu na to. Mám už Ubisoftu plný zuby, takže z mojí strany neuvidí ani vindru.
    Nechci si dál špinit ruce a podporovat firmu, jejíž chování a přístup se mi, jako zákazníkovi nelíbí, otravuje mě, ovšem především unavuje.
  • Divny a podezrely veci se deji kolem teto hry. Prve odklad, mozna kvuli gta5 - tedy prodejum, mozna kvuli novym konzolim, na kterych to (i bez modu) vypada graficky o dost hure nez na pc (vlastni zkusenost). Pri startu konzoli by to nebyla dobra reklama. Je to paradox, kdyz wd mela byt vlastne launchova hra pro ps4 (a mozna i pro xone). Nakonec to vydali na pc bez "e3 efektu", coz byl pro pc hrace samozrejme podraz, ale rikal jsem si, ze kdyby ty chybejici efekty ve hre byly, stejne bych si je vypnul, kdyz i bez e3efektu mi to bezelo na stredni detaily s prumernym hernim pc. Ale co je nejhorsi, ze to s modem o velikosti 50kB bezi o mnoho lepe a na stejnem pc to hraju na ultra se vsemi efekty a navic je na ulicich vice chodcu. Tedy jasny downgrade! a jsem presvedceny, ze v tom ma prsty sony a ms. Taky je divny, ze nalezeni uzamcenych efektu atd. bylo objeveno tak brzy, resp. nebyly ty veci dostatecne schovane nebo lepe odstranene. Jakoby si samotni vyvojari prali, aby se ty veci nasli co nejdrive. Nadruhou stranu je mozny, ze to odstranit neslo, aby se jim hra nehroutila.

Presto vsechno, hra me velice bavi! A s modem hra vyrazi dech jak je krasna! Hru jsem si predobjednal a nelituji toho.
    PS: nic proti konzolím ;)
    • wizaard
      Otázka taky zní, zda tam ty efekty nebyly jen kvůli E3 demu.
  • Snazi si to vyzehlit, ale tohle jim zadnej hrac s alespon pulkou mozku nemuze zbastit.
    Proste udelali wow predvadecku aby nalakali ovecky na ten "opravdovy next-gen" a kdyz zjistili, ze na konzolich to v takove kvalite proste nerozbehaj, tak povypinali par efektu a protoze optimalizace na pc je prace navic, tak to pro jistotu povypinali i tam.
    Akorat se jim to trochu vymklo z rukou panum kravatakum, tak ted at si to vyzerou.
  • Jirx
    Docela kecy... Kdyby se optimalizaci věnovali jak měli, šlape to parádně na všem a nikdo nemá důvod nadávat. Podívejte se třeba na Mafii 2, ohledně optimalizace je to naprostá pecka. Jsou i další skvěle šlapající multiplatformí hry, jenže je jich jako šafránu. Většinou se to jen tak nějak vošmelí, trošku osekaj detaily, aby to teda nějak jelo i na slabších PC, a nazdar...
    • Ono se to právě osekalo, aby to utáhly ty nové nadupané next gen konzole.
      • Přesně tak. Sony je mocná firma a kdo není slepý, tak vidí, jaký mají vliv na celý herní trh. Klidně bych se vsadil, že to bylo tak, že Ubisoft ukazoval Sony, jak moc museli grafiku očesat oproti E3 demu, aby to jelo na PS4 plynule a Sony zase naopak tlačil na Ubisoft s tím, aby hra vypadala na všech platformách stejně, takže PC verze se musela narychlo osekat. Kdyby PC verze vypadala o poznání líp, než ta konzolová, tak by to dost zásadně změnilo prodeje, protože dnešní hry se kupují jen podle grafiky.
        Pohádky o tom, že E3 demo nebylo optimalizované si mohou strčit někam, protože každé studio dělá své hry už od začátku tak, aby fungovaly a daly se optimalizovat bez většího poklesu kvality vizuálu. Ubisoft nejsou žádní zelenáči, kteří by najednou udělali grafiku, která nepůjde rozhýbat a pak se mlátili do hlavy, že to udělali blbě.
        • wizaard
          Je Ti jasný, že tu hru vyvíjeli už v době, kdy ještě z PS4 a Xbox One existovaly jen rané dev kity, které ani zdaleka neukážou opravdový výkon finálního produktu. Rané dev kity jen ukáží, jaká zhruba bude architektura. Jinými slovy víš, že to bude x86 procesor, ale nevíš, zda bude finálně mít 16, nebo 8 jader, 12, nebo 32 procesních jednotek na grafice, typ paměti apod. A ani nevíš, proč udělali grafickou stránku původně takovou - všechny ty efekty mohly být ve hře jen a pouze kvůli E3 demu. To se běžně dělá (podívej se třeba, jak Forza 5 vypadala na E3 a jak vypadá v reálu - vypadá pořád dobře, ale rozdíl prostě je vidět).

Pro mě je spíš svinstvo, když zprzní optimalizaci, což se jim povedlo. Umím pochopit, že ji zprzní na PC, kde se počet možných konfigurací blíží nekonečnu, ale na konzolích, kde mají daný HW, to nechápu.
        • presne tak, bohuzel
        • Zajímavé, že mluvíš jen o Sony, ale o Microsoftu se ani slovem nezmíníš, zejména, když XONE je ta slabší konzole.
          • ucho
            To je jednoduché, když je nějaký problém, který nemá jasné vysvětlení, najde se ten, kdo je vidět nejvíc a hodí se vina na něj.
            • Ale je hezké, že si PCčkáři vinníka našli. Sice mě to připomíná konspirační teorie o Jacksonovi, 11. září apod., ale nevadí. Hlavně, že jsou šťastní.
      • To víš, proč se dělat s verzí, která toho moc nevydělá, že?
      • Absolutně netušíš, o čem mluvíš.
        • Já myslím, že moc dobře ví o čem mluví *15* *15* *15*
  • Tak možná si tu hru aspoň stáhnu...
  • Strašný kecy. Prý horních 10 tisíc. Dnes už má každý rychlé čtyřjádro, mainstreamovou grafickou kartu, vše nevyužité. Jen kecy, nic víc. Ubi, přestaň si alespoň na chvíli sr.t do huby, je to strašný.
    • Asi to mysleli takhle: Horních deset tisíc = PCčkáři, zbytek = konzolisté

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit