Přejít na výpis diskuzí
Ubisoft zkouší filmové hry, chystá adaptací Expendables 2
30.6.2012 | Petr Poláček
42 příspěvků
-
X-men Origins: Wolwerine byla taky hodně slušná hra podle filmu. Z tohodle mám ale trochu strach, když ani nechtějí ukázat nějakej trailer *2*
-
Aliens vs Predator - oba dva díly perfektní
The Thing
Terminator: Future Shock
to jen tak namátkou. -
Ale vždyť má pravdu. Hry podle filmů jsou více méně propadáky parazitující na úspěchu filmu. Většinou malý rozpočet, jen a by se hra stihla a pak to tak dopadá. Samozřejmě čest vyjímkam (legáči, star wars atd.) A když zase někdo udělá film podle hry, máme tu stejnou situaci, čest vyjímkám *3*
-
Star Wars: Episode 3 Revenge of the Sith dostalo průměrně 4,5/10
-
Vzpomínám si že byla podle Episody I a III
-
Bohužel z roku 1997 jsem tuto adaptaci nehrál.
-
a co blade runner *5*
-
Pravda. Na tu jsem zapoměl. Ale na tu spíše zapoměla i hráčská komunita, protože byla těžká:)
-
Nevybavuje se mi ze světa SW hra, který by byla podle filmu. Tedy pokud jsem nezapoměl, to se omlouvám.....
-
První Riddick byl taky fajn. Možná lepší než film .)
-
už len hry podľa Star Wars stačia na to aby to čo si napísal vyznelo trochu smiešne... dobrých hier podľa filmov je dosť.
-
Kromě Lego adaptací filmu mi zatím veškeré hry podle filmů, seriálů přišli naprosto stupidní, kdy se snažili "vytřískat" peníze na značce daného filmu. Vyjímku asi tvoří RTS Battle for MiddleEarth, která se povedla. Ale ty TPS ze světa LOTRA zase byly tragické.
-
Námětů na trapné vtípky by tam bylo, ale mozečku se musí zalíbit zrovna ten o ochabujících svalech?!? Tststs...
-
You are Terminated...In your dreams *14*
-
radšej si zahrám totálnu arkádu ktorá si na nič nehrá ako prehypovanú cod akciu hrajúcu si na realitu. Osobne by som si želal hru kde by som si konečne mohola zahrať za Harleya Toppera *1* ... ale Lundgren musí stačiť *5*
-
možná tak leda na konzoli ChuckNorris360
-
na filmovou predlohu se maji vyklaslat .... radsi at udelaji dvojku k puvodnimu expendable http://www.youtube.com/watch?v=IklK710NfQg ve dvou to byla ultimatni parba :))
-
jestli tam budeme moct hrát za Chucka Norrise, tak to bude nejlepší střílečka vůbec :D
-
Z hlediska rychlosti volného pádu není možné aby měl ten baret pořád na hlavě:D Leda by jej vyráběli novou technologií. První screen a už fail
-
Už to vidím, jak to ničí Battlefield a Call of duty v počtu zabitých a v množství zničených budov, strojů a vůbec půlky planety